9 billeder af Kavya Madhavan med og uden makeup

Kavya Madhavan debuterede i 1991 som barnekunstner i malayalam -film i en alder af 7 år! Senere, stadig som elev i 9. standard, blev hun introduceret som heltinde i Chandranudikkunna Dikhil (1999). Filmen blev en succes i masserne og hvile, som de siger er historie. I en alder af 29 år har hun allerede vundet to Kerala State Film Award for bedste skuespillerinde for sine fantastiske præstationer.

En af de travleste kvindelige hovedrolleindehavere i Malayalam -film, hun er også en lige så dygtig danser. For det meste en del af romantiske komedier, hendes bedste film er med medskuespiller Dileep, som hun har i alt 18 film med.

Kavya Madhavan med og uden makeup

En skuespillerinde, danser, sanger og digter, Kavya Madhavan er et kraftcenter for kreative talenter. Men hun er mere substans værd end det, der ser øjet. Altid spottet i naturligt udseende, hendes eneste fremherskende makeup er hendes mørke kajal/kohl. Her er et kig på vores foretrukne udseende af denne stjerne i hendes naturlige fantastiskhed.

Vidunderlige Kavya Madhavan med og uden makeup -fotos:

Nedenfor er alle billederne på og uden for skærmen af ​​Kavya Madhavan Without Makeup, der siger, hvor smuk hun er.

1. Det traditionelle udseende:

Kavya Madhavan med og uden makeup 2

Denne malaysiske skuespillerinde er kendt for sit enkle og traditionelle udseende, både i sit virkelige liv og i rullelivet. For en person, der voksede op under svangelysene, elsker hun at underspille glansfaktoren i sin påklædning. Med en tung kant af Kajal til selskab fremhæver dette billede bare, hvordan en simpel saree og traditionelle smykker kan få dig til at se slående ud. Dette billede viser, hvordan hun er fantastisk, selv med lidt makeup.

2. Karakterskuespilleren:

Kavya Madhavan med og uden makeup 3

Kavya spiller en muslimsk pige i landsbyen Kerala på skærmen og bringer ubesværet det traditionelle tøj fra Kachimundu Thattam til perfektion. Kavya er født i en hinduistisk familie og er en skuespillerinde, der tror på at spille forskellige karakterer i hendes film, som appellerer til masserne. Hun definerer talent ud over tøjet med tung make-up

3. Fresh As A Daisy:

Kavya Madhavan med og uden makeup 4

Som en blomstrende blomst om foråret er dette et forfriskende stillbillede af den alsidige skuespillerinde. Hendes klare teint lyser i den skarpe kontrast i hendes blå outfit. Filmstjernen glamour intakt med sine humlebi -sunies, hun fanger en dejlig selfie uden sit makeup -ansigt.

4. Danseren:

Kavya Madhavan med og uden makeup 4

C. Hun griber aldrig til at tiltrække med sine fantastiske øjne med makeup..

5. Enkel Southie Belle:

Kavya Madhavan med og uden makeup 5

Den typiske sydindiske skønhed ser dugfrisk ud hver dag. Hun mener, at mindre er mere i forhold til makeup og praksis i hendes personlige liv såvel som under filmoptrædener. Hendes naturlige look er det, der appellerer til hendes stadig voksende fan.

6. Lys som vintersolskin:

Kavya Madhavan med og uden makeup 6

Ligesom de beroligende solstråler om vinteren vil dette billede automatisk fascinere dig med sin enkelhed. Hun er en skuespillerinde, der lader sit håndværk skille sig ud frem for sin make-up eller figur. Det, der tilføjer appel, er hendes smukke strålende smil.

7. Elegance Personificeret:

Kavya Madhavan med og uden makeup 7

Elegance er mellemnavnet for denne sydlige skønhed, da hun ubesværet trækker et glamourøst look ud med næsten ingen make -up. Hendes bedste aktiver er hendes udtryksfulde øjne og smukke manke. Begge fremhævede til perfektion tilskriver hendes naturlige charme.

8. Ubesværet Glam:

Kavya Madhavan med og uden makeup 8

Kavya vides ikke at foretrække glamour, da hun elsker at udtrykke sine følelser gennem øjnene på de karakterer, hun spiller. Men i dette stadig kan man se, at hun ikke rigtig behøver at prøve for hård makeup. Hendes naturlige skønhed tilføjer masser af oomph til selv den enkleste rolle som en pige ved siden af.

9. Slankere Kavya:

Kavya Madhavan med og uden makeup 9

På det seneste har hun tabt masser af vægt på grund af efterspørgslen efter hendes nye roller og voksende konkurrence. Når hun er kommet sig efter en ret rodet skilsmisse, er hun ikke en sart skat, men en stærk kvinde af substans, der sætter en ære i sin individualitet.