9 Billeder af Kesha med og uden makeup

Kesha Rose Sebert er mere populært kendt som Kesha, en singer-songwriter, der har taget musikverdenen med storm. Med sin unikke vokalstil og smukt skrevne sange i hendes album “Animal” og “Cannibal” har Kesha hurtigt drevet sig selv til svimlende højder på stjernestatus, som kun få kan drømme om.

Med to nummer et hits som “Tik Tok” og sjælen, der rører “We R Who We R”, og en nummer et debut i Us hitlisterne med sit album Animal, er Kesha en favorit blandt hendes fans, som hun kærligt kalder sine dyr. “Tik Toc” er en digital bestseller, der har 14 millioner hits.

Inspireret af forskellige kunstnere over tid indeholder hendes musik generelt temaer om festligheder med et strejf af individualitet. Dybt involveret i dyrerettigheder og LGBT -aktivisme er hun mere human end hendes grunge -optrædener. Efter at have solgt millioner af plader på verdensplan forventes det at være en glamdukke, der handler om makeup. Hendes forgængere er bevis på dette billede. Kesha har dog et unikt look, der renser smukt op uden make -up. Her er vores udvalg af de bedste.

Ren Grunge:

En smuk no make -up Kesha er langt fra sine glitrende avatarer, man er så vant til at se. Et rent ansigt og ordentligt kæmmet hår er en komplet kontrast til hendes musikvideoer. Hun rydder godt op og ser også godt ud. Skønhed er aldrig afhængig af make -up, og Kesha beviser netop det.

Lyse hvide:

På dette billede ligner hun en kedelig og nedslidt pige ved siden af ​​med sexede fregner på hendes alabast hvide hud. Hun har mestret det rodede look, og denne subtile feminine stil ser perfekt ud på hende.

Beach Babe:

Kesha er ikke en fitnessfreak som sine samtidige, men hun opretholder en sund krop, der ser så smuk ud i strandtøj. Man kan virkelig se smuk ud uden make -up, forudsat at de har den rigtige form for holdning til at bære et outfit.

Dreamy Eyed Blonde:

Hendes drømmende øjne er et perfekt aktiv for hendes afslappede afslappede stil. Kesha stammer fra en ydmyg begyndelse og elsker at holde tingene simple og nede på et minimum. I virkeligheden får hendes komfortable stil hendes bedste funktioner frem.

Lil ’Miss Goldilocks:

Lil Miss Goldilocks

Kesha er kendt for sin gyldne stemme og sine gyldne låse. Det er hendes hår, der ubesværet kan flytte hendes look fra skraldespand til klassisk afhængigt af hendes humør.

Det rodede udseende:

Hendes stil er en masse funk og lyse farver kastet sammen. Så mens hun bærer en dæmpet nuance til en top, vil hun overraske dig med sine funky gule negle. Hun tilføjer et element af overraskelse til sit udseende, så man aldrig kan være selvtilfreds med, hvad man kan forvente af denne finurlige Diva.

Den slanke stilfulde:

Med sit rodede look, der bliver talt om til de største længder, kan Kesha trække det slanke og stilfulde røde løber -look ud med stil. Forudsat at hun er villig til at gøre en indsats og gå den ekstra mil. Den tilbagetrukne slanke høje hestehale uden make -up får hende til at se så forfriskende ud, at man helt vil glemme hendes rodede udseende. En frisure kan helt sikkert gøre hele forskellen.

The Glam Diva:

Den rosenrøde rødme er naturlig og kræver ikke store kræfter fra hendes side, fordi Kesha er jomfruelige områder til make -up. Hun trækker dette look af med panache, der er en af ​​en smuk diva i hendes fantastiske og berømte gyldne lokker. Hendes smukke og slanke næsering giver et strejf af risque til hendes udseende, som får hende til at skille sig ud i en mængde.

Det tilbagelænede look:

Kesha med sin lette stil og ligeglad med udseende er en velkommen ændring i en branche, der vides at påvirke, hvordan folk ser ud over hele verden. Hun er det perfekte eksempel på skønhed indefra, da hendes talent gør hende mere sexet end de fleste bimboer, der er albue dybt i make -up.