9 Billeder Af Mammootty Med Og Uden Makeup

Mammootty er en skuespiller og producent i Indien, der hovedsageligt har arbejdet i malayalam -biograf. Han har også handlet i telugu, tamil og kannada biograf. Mammootty har været i branchen i mere end tre årtier nu, og han har arbejdet i omkring 360 film. I malayalam -film har han udført en masse dobbeltroller, som han fik enorm stjerne og popularitet for.

Mammootty med og uden makeup

Mammootty er filantrop og tror på at hjælpe trængende og fattige. Han har været tilknyttet en masse projekter, herunder NGO’er og velgørende organisationer i Kerala. Han er protektor for Pain and Palliative Care Society, en velgørende organisation i Kerala. Det er formuleret med det mål at forbedre livskvaliteten for patienter med avancerede kræftsymptomer. Mammootty har også fremlagt et nyt projekt for at yde ordentlig pleje til dem, der lider af kræft i hele Kerala.

Mammootty tilhører en indisk muslimsk familie i middelklassen, der har bygget sin karriere på egne fødder uden nogen familiepræcedens. Han beskrives af de indiske medier som en af ​​de fineste og alsidige skuespillere i indisk biograf. De siger, at han er skænket og hyldet med alsidighed og naturlig skuespilsevne. Han har en megastjerneffekt i malayalam -film. Hans valg af film roses ofte, da hans film har indhold. De roller, han spillede, er generelt ‘større mandlige roller end livets liv’. Ikke kun dette, han er en berømt fjernsynsstjerne, der også er rost af mange husstandskvinder. Han er formand for Malayalam Communications. Denne Malayalam -kommunikation kører flere tv -kanaler såsom People TV, Channel We og Kairali TV.

I starten af ​​sin karriere ejede han et produktionsselskab og et kasino. Hans produktionshus har produceret kommercielt succesrige film som Gandhi Nagar 2nd Street, Adiyozhukkukal og Nadodikkattu, Karimpin Poovinakkare.Mammootty er også grundlægger af Megabytes, et tv -produktionsselskab, der har produceret tv -serier Jwalayay i 199 0’erne. Jwalayay var hans første projekt som producent, og det modtog stor popularitet.

For sit fantastiske arbejde i filmene har han vundet mange statslige Filmfare -priser og elleve nationale Filmfare -priser. Mange af hans utrolige værker vises på International Film festival. Hans film Mathilukal er blevet vist i 40 internationale filmfestivaler og har modtaget stor kritik.

Mammootty med og uden makeupstills:

Her er nogle få af Mammootty no makeup looks:

1. Bullet Rider:

Mammootty med og uden makeup 1

Mammootty ses i Daivathintea Swantham Cleetus uden lidt makeup. Med en lungi og en rød kurta ligner han en ægte indisk don.

2. Den satiriske:

Mammootty med og uden makeup 2

Denne malayalamskuespiller føler sig generelt meget godt tilpas i en lungi. Han er uden en enkelt ounce makeup.

3. Faktisk humoristisk:

Mammootty med og uden makeup 3

Ikke alle skuespillere kan bære dette look til sans makeup. Hvis nogen kan, skal det være Mammootty. Vi ser ham flagre en hvid skjorte med en sort frakke, se og se, igen en lungi. Denne gang består lungi af en gylden kant.

4. Den typiske ‘Ayya’ -stil:

Mammootty med og uden makeup 4

Vi ser ham gløde selv uden makeup. Han viser sit naturlige ansigt med et simpelt smil sammen med et stilfuldt nørdet look. De fleste gange har han hvide skjorter på som på dette billede.

5. The What’s Up Dude Look:

Mammootty med og uden makeup 5

Han pralede et afslappet look i en gul T-shirt og denim sammen med sit makeup uden ansigt, og poserer med et magasin til shutterbugs.

6. Signatur Malayalam Look:

Mammootty med og uden makeup 6

Dette look er fra filmen Bavuttiyude Nammathi, der holder et håndklæde (ghamcha) og viser sin hvide vest og behårede bryst. Signaturen Malayalam ser virkelig ud og har stadig makeup -fri.

7. Familielooket:

Mammootty med og uden makeup 7

Vi ser ham posere sammen med sin familie. Han tilhører bestemt en stor tyk indisk familie. Næppe han bruger makeup derhjemme.

8. The Confused Mammootty:

Mammootty med og uden makeup 8

Snap skudt med Reenu Mathews. I dette skud bevarer han et naturligt look uden makeup. Han ser meget forvirret ud eller forsøger snarere at finde en løsning på noget.

9. Don af Malayalam:

Mammootty med og uden makeup 9

Vi ser ham romantisere med nayanatara. Her på dette foto rejser Mammootty sig som en donne sammen med sin kæreste. Her dyrker han kun minimal makeup.