9 billeder af Marilyn Manson uden makeup!

Hvem kender ikke Marilyn Manson? Som en af ​​de bedste amerikanske talenter som sanger og populær figur i musikindustrien er han også ret berømt for sit udseende. Selvfølgelig ingen benægtelse af, at han har givet bedst sælgende kopier af alums og mest kontroversielle udsagn endnu. Men i betragtning af hans multi-talentfulde facetter i livet som at være sanger, maler, instrumentalist og skuespiller, ved du, hvordan Marilyn Manson uden makeup ser ud? Hans udseende er ganske berømt, og i betragtning af det brutale og rå ansigt foretrækker han ofte at vise publikum. Lær mere om hans ingen makeup -stilarter og se i denne artikel.

Marilyn Manson uden makeup

9 Seneste Marilyn Manson Ingen makeupbilleder:

Her kommer top Marilyn Manson ingen makeup -billeder, du ikke må gå glip af, hvis du kan lide ham.

1. Makeup eller ingen makeup:

Marilyn Manson Makeup eller ingen makeup 1

Se på billedet til venstre og derefter det til højre, og tænk på, hvad der ser bedre ud. Disse to billeder er faktisk af den samme person, Marilyn Manson. Det ville ikke være forsvarligt at sige, at Marilyn ser bedre ud med makeup. Siden når Marilyn tager makeup, bliver han en helt anden person. Billedet til højre gør det klart, at denne sanger ikke behøver at bekymre sig om sit look uden makeup, da han formår at se temmelig attraktiv ud uden mascaraen og fare vild i sin karakter. Dette er blandt de mærkeligste og brutale Marilyn Manson ser ud uden makeup.

2. Ser træt ud:

Marilyn Manson uden makeup 2

Dette billede af Marilyn Manson blev klikket, da han ankommer til en lufthavn. Her rocker Marilyn en sort læderjakke og har ingen makeup på. Da hans kommercielle liv kræver, at han lægger en masse overvurderede makeup-produkter, tager Marilyn gerne sin tid og nyder den enkle, men korte del af hans liv, som er off-stage-tiden. Der klikkes på dette Marilyn Manson uden makeup -look, da han var rå og træt midt i sine travle rejseplaner og arbejdede i livet.

3. Unge og hensynsløse:

Marilyn Manson uden makeup 3

Dette er et billede af den unge Marilyn Manson, der optager en video uden makeup. Da makeup er en stor del af hans succes og hans liv, nyder Marilyn gerne den tid, hvor han får en chance for at tage sin skandaløse blusher af. Denne Marilyn Manson uden makeupbilleder er ret gammel og alligevel kendt for mange. Her er den berømthed, der nyder sit offentlige liv, ved at deltage i et arrangement med sine nære venner og venner i kredsen. Han ser ekstremt munter og boblende ud på dette billede med sædvanlige mørke øjne og et bredt smil!

4. Alltid Casual Look:

Marilyn Manson uden makeup 4

Marilyn Manson kan lide at gå fritidstøj og gå uden makeup, når han ikke optræder. På dette billede har Marilyn en sort krave-t-shirt og forvirret hår. Folk genkender ham ikke, når han går casual. Han kan lide at undgå megen opmærksomhed og blande sig med de almindelige mennesker. Denne Marilyn Manson uden makeup -look er blandt ganske berømte og mest cirkulerede på internettet i betragtning af den måde, vi er vant til at se på hans makeupbilleder. Han ser ganske anderledes ud og ser alligevel rå og ægte ud! Dette er blandt vores populære Marilyn Manson -billede.

5. Kejseren:

Marilyn Manson uden makeup 5

Her giver Marilyn et seriøst blik i et fotoshoot til et blad. Denne blege skuespiller, sanger, modeikon osv. Har altid været meget bevidst om sit udseende og makeup. Her sportter han en sort skjorte med sin afslappede frisure, der stort set får ham til at ligne en kejser. Alt, hvad han tilføjede på dette billede, er lidt fed mascara og øjne. Denne Marilyn Manson uden makeupbilleder kom som et chok for de fleste af os i betragtning af hans længere frisure end normalt og hans dristige øjenlook. Marilyn Manson flagrer ubesværet med dette look, mens det ikke foretrækkes af de fleste af os.

6. I en film:

Marilyn Manson uden makeup 6

Marilyn Manson blev set på skærmen uden makeup. I betragtning af flere af hans multi-talentfulde navn, er hans rolle som skuespiller også bifaldt. Her ser Marilyn lidt anderledes ud end han gør. Hans skæg får ham til at se lidt ru og moden ud. Dette er langt et af de bedste makeupfrie looks af Marilyn Manson. Vi elsker ekstremt denne ægte og rullekombination af Marilyn Manson uden makeupbillede i dette look. Han ser sprudlende og ganske charmerende ud.

7. Ved aftensmaden:

Marilyn Manson til middag 7

Dette er endnu et makeupfrit billede af Marilyn Masson, hvor han vugger en brun blazertop og viser sin middag frem. Billedet er et gammelt og blev klikket på ved middagsfesten. Dette gamle billede af Marilyn Manson uden makeup virker stadig relevant i betragtning af hans stilfulde udseende og den måde, hans stil og charme ændrede sig over tid. Han ser ekstremt smuk og vild ud i dette billede uden makeup. Hans lange frisure er ret vild med mange!

8. Få interview:

Marilyn Manson uden makeup 8

Marilyn blev engang interviewet om sine planer vedrørende hans musikalske karriere og travle liv, hvor han imponerede publikum på den anden side af hegnet med vittige svar og makeup-fri look. Selvom vi har været vidne til Marilyn Manson uden makeup -look i offentligheden, tager dette billede af mild makeup med sine sædvanlige mørke dristige øjne Internettet ned. Det er også vildt i betragtning af tatoveringsdisplayet fra hans arme og hænder over det hele. Hans blik sammen med hans vittige svar, charmerer ganske publikum og beholder ham. Vi elsker den måde, han fremstår socialt og offentligt på!

9. Se hvem der læser:

Marilyn Manson uden makeup 9

På dette billede viser Marilyn Rogue Island -bogen og et mildt ansigt med stilfulde blændinger på. Dette billede er ret populært på nettet i betragtning af hans stilfulde udseende og udseende. Udseendet er ekstremt varmt, og på dette billede ser vi ham posere naturligt for kameraet med enkel stil. Hans daglige liv og den måde, han fremstår på, selv i fritiden, er at være i ærefrygt, også i betragtning af hans stilfulde natur i hans daglige liv.!

Yderligere tips:

I betragtning af den måde, vi forstår, hvordan Marilyn Manson uden makeup også fungerer godt og ser ganske klar ud i hans hud, ønsker vi alle at tage lidt inspiration, er det?!

  1. Det er ganske vigtigt at vaske ansigtet så mange gange som muligt i almindeligt vand.
  2. I gennemsnit 2-3 gange er ansigtsvasken god til at smide urenheder og toksiner ud og skylle den ud.
  3. Det hele afhænger også af en sund kost. Ren og sund mad vil helt sikkert påvirke vores hud og skønhed.
  4. Gå aldrig glip af at forkæle dig selv. De berømtheder sørger for at have deres hud og ingen makeup forkælelse for at have en lys og strålende hud.
  5. Eksfolierende hud samt dybderensning og toning er påkrævet for glødende og ungdommelig hud.
  6. Sørg for, at din hud ikke ældes hurtigt. Dette afhænger igen af ​​den måde, sundt indtag af mad og pleje af huden er regelmæssig og konstant.

Disse billeder af Marilyn Manson uden makeup overtager ret meget internettet på trods af, at billederne er gamle eller nye eller nyeste! Dette er på grund af den enorme popularitet, Marilyn Manson har i sit virkelige og offentlige liv-at være som ikke bare en multi-talentfuld person (som sanger, skuespiller eller instrumentalist), men også have det smukke og charmerende udseende i sit virkelige liv. Håber denne artikel giver din nysgerrighed om, hvordan Marilyn Manson ingen makeup ser ud, styres. Fortæl os, hvordan du har det med det her!

Folk spurgte også:

1. Hvem er Marilyn Manson makeupartist?

Marilyn Manson er gået på rekord med at fortælle, at han elsker at eksperimentere og lave sin makeup. Imidlertid nævnte han i flere interviews, at han kun har tilladt 2-3 makeupartister at arbejde på hans ansigt, og det for meget sjældent. Så man kan med sikkerhed fortælle, at Marilyn Manson selv laver sin makeup!

2. Hvad er yndlingsmakeup af Marilyn Manson?

Marilyn Manson er ret eksperimenterende. Han fortalte i flere interviews, at han elsker at bruge foundation og øjenprodukter som mascara og liner.

3. Hvad er inspirationen bag makeup af Marilyn Manson?

I betragtning af at vi ofte møder Marilyn Mansonusing fed og rå makeup, spekulerer vi på, hvad der fik ham til at gå på den rute, der er ret lys, unik og anderledes end mainstream. I et af de mange ansigter til ansigt interview, nævnte han, at han elsker ansigtsløftning med eksperimenter og afprøve noget nyt. Han elsker at beholde sin fantasi og kreativitet i makeup og prøve at se ny ud!