9 Billeder af Shahrukh Khan med og uden makeup

Kongen af ​​romantik, badshahen i bollywood er nogle af de navne, der er synonyme med denne gennemsnitlige dreng ved siden af, som hver pige vil romantisere. Han har gjort så stor indflydelse med sine romantiske roller, at hver gang man hører en Rahul eller Raj eller Arjun, kan man ikke lade være med at forestille sig denne gådefulde Skorpion.

shahrukh khan uden makeup

Selvom han er buelysens darling, ser han lige så attraktiv og sød ud i virkeligheden. Det bedste bevis ligger hos hans kone Gauri. Gift i 21 år, de er det ultimative romantiske par. Her er vores valg af det bedste af hans naturlige look off kamera.

Shahrukh Khan Uden Makeup -fotos:

Følgende er de mest populære og vel talentfulde bollywood badshah (SRK) Shahrukh Khan uden makeupbilleder, der er virkelig flotte.

1. Stilfuld Khan:

Shahrukh Khan med og uden makeup 1

Khanen for alle årstider og af alle årsager, denne mand ser godt ud uanset hvad han har på, eller hvad han laver. Set her ved en mærkepåtegning formår han at se meget stilfuld ud. Der er ikke et emne, som denne mand ikke har godkendt. Shahrukh Khan er et navn, vi nu forbinder med de allerbedste i alt. Her bruger han kun lidt makeup, selvom det er et offentligt fotoshoot.

2. Den ubesværede charmer:

Shahrukh Khan med og uden makeup 2

Set i en simpel sort skjorte og sort jakkesæt sammen uden makeup, emmer denne mand af charme og en karismatisk magnetisme, der ser ud til at trække kvinder i alle aldre ind i hans transcenderende blik. De søde fordybninger har kvinderne tilsluttet sig denne charmetrold i generationer fremover.

3. Maverick:

Shahrukh Khan med og uden makeup 3

Shahrukh Khan er en sej kat, når det kommer til forretning. Han har lavet nogle blockbuster -film under sit produktionsbanner, men højdepunktet ligger i hans IPL -team. Medejer af Kolkata Knight Riders-teamet, denne mand er alle slags seje. Hans engagement i byen har givet ham status som Brand -ambassadør i staten West Bengal. I disse billeder kommer shahrukh ind i sin bil udefra sammen uden makeup -ansigt.

4. Uden Makeup Shahrukh Khan:

Shahrukh Khan med og uden makeup

Med en stadig verdensomspændende fan efter ville man være hurtig til at antage, at denne mand har en masse holdning og luft om sig selv. Men han er meget enkel for sine nærmeste. Fra en ydmyg baggrund i New Delhi har Shahrukh ingen gudfædre i branchen. Til dato bevarer han sin ydmyghed trods al sin succes. At være i stand til at bevare en så værdig tilstedeværelse er i sig selv en præstation. Dette billede siger, hvor naturlig han er selv i sans makeup look.

5. Den sexede don:

Shahrukh Khan med og uden makeup 5

Ja sir, Shahrukh Khan bragte sexet tilbage med sin gengivelse af den klassiske retro -karakter af Don. Hvis der var nogen, der kunne trække denne ikoniske rolle ud, var det denne mand. Med sin naturligt glatte swagger og dræberholdning er han lige så dødelig i actionsekvenser som med de romantiske dialoger. Her dyrker han kun sit makeup -ansigt sammen med et ponyhale -look, der er meget perfekt for ham.

6. The Item Boy:

Shahrukh Khan med og uden makeup 6

SRK er alene ansvarlig for at popularisere konceptet item boys i bollywood. Han har trukket nogle af de mest fantastiske varenumre i filmene i nyere tid. Han ønskede ikke, at pigerne skulle få al opmærksomheden! Og han arbejdede hårdt, selv i omfanget af at bygge six pack abs. Der er ikke noget denne mand ikke er i stand til. Og med det søde ansigt sammen med uden makeup kan man aldrig gå galt.

7. Det romantiske Shahrukh -look:

Shahrukh Khan med og uden makeup 7

Fra kemilærer til naboens datter til college -kæreste, det er lykkedes Shahrukh at romantisere alle karakterer på skærmen. Set her makeupfrie loos af shahrukh khan, til sin optagelse til Yash Raj Production’s Veer Zara, udfylder han ubesværet enhver rolle som den karakteristiske romantiske fyr, som enhver kvinde ønsker. Den romantiske side fremgår også af hans personlige liv. Manden er et levende vidnesbyrd om alt om kærlighed.

8. Drømmebåden:

Shahrukh Khan med og uden makeup 8

Manden er ingen Adonis, men hans samtidige fan er misundelsesværdig for hans samtidige. Han har en meget magnetisk charme, som få kan modstå. Men han personificerer også integritet, hvilket gør hans karakterer på skærmen så troværdige. Dette billede ovenfor sagde, at han er uden makeup i ansigtet.

9. Shahrukh – Kongen af ​​millioner hjerter:

Shahrukh Khan med og uden makeup 9

Der er ingen tvivl om, at han er hjerternes konge, og det har meget at gøre med at være et godt menneske. Når man er god indefra, reflekterer det sikkert på ydersiden. Dette er et af de store billeder af srk uden makeup.