9 chokerende snaps af Sarah Palin uden makeup

Sarah Louise Palin, der fungerer som den niende guvernør i Alaska i 2006, er en amerikansk politisk figur og kommentator, der også har etableret sig som mor til fem og en forfinet forfatter. I en alder af 51 år har Palin fra før været en nådens dame og forberedt sig på det rette overalt, hvor hun ankom. Som politisk figur har hun haft sin rimelige andel i kontroverser og fejder, men hver gang har hun formået at holde sin nåde intakt.

Sarah Palin uden makeup

Sarah Palin Uden Makeup Looks:

Dagens artikel har imidlertid intet at gøre med hendes politiske karriere eller hendes sammenstød og venskaber. I dag skal du bare dele nogle af usete billeder af sarah palin uden makeup.

1. På session:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 1

Det første billede af Palin viser os en påklædt til den bedste Palin, i sin bluse med rund hals og uden et makeup -ansigt. Dette er ærligt taget på et af hendes møder, sandsynligvis hvor hun havde en tendens til at behandle sagen i hånden uden at skulle bekymre sig om at se bedst ud for dagen. Selv uden makeup fik den klare hud hende til at se smuk ud.

2. Morgen Jog:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 2

Klædt på til den bedste Sarah Palin så sportsklar ud i sin røde trøje og sorte jogshorts. Sarah har altid været typen, der ville dække op og se godt ud, men ikke på bekostning af dårligt helbred, og det er tydeligt her, at alle træninger i gymnastiksalen betalte sig godt. Da hun poserede i sine løbeture, havde hun ingen makeup på og så stadig strålende ud.

3. travl fortid:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 3

Dette var en meget langsommere dag end før, og Palin, der bukkede under presset i sit arbejde, viste nogle spændingslinjer på hendes pande, da hun travlt passerede paparazzoen. Sarah klædt i en almindelig grå tee, havde håret bundet bagpå, da hun tog på sine briller og fortsatte.

4. Kører ærinder Sarah Palin Ingen makeup:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 4

Selv de travle damer skal finde ud af tid fra deres travle tidsplan for at holde ærinderne ajour og på en fridag, klæder Palin sig ned til hendes kammerat i en rød jakke og sorte spor parret med Uggs. Hun var frisk ansigt og lysende afslørende hun havde ingen makeup på. Imidlertid så hun fint ud med at bære blikket af, da hun travlt forbi.

5. Hurtige snaps:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 5

Her har vi endnu et billede af frøken Palin, der vinker til kameraet, der skyder hende med åbent hår og ingen makeup på. Sarah tog sine briller på og skulderpladen på spidsen og rystede udseendet.

6. Ældre dage:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 6

En Diva fra før, dette er et billede af Palin i hendes festdage, der rockede den korte hårstil som altid. Hun havde hendes ene stykke rødt på, da hun så mægtig fin ud på dagen. Dette billede minder os om, hvor meget Palin er en ægte skønhed, og de behøver ikke engang makeup for at definere det på hende.

7. Familieportræt:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 7

De elementer, der definerer et lykkeligt familieportræt, er de smilende børn, der står ved siden af ​​forældrene, mens de tog på et stolt blik efter familien. Men her ændrede bordene sig bare lidt, da familien omgiver Sarah og stolt ejer hende som en offentlig person og hjemmemager, smilede hendes børn og mand stolt.

8. Travlt hjem:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 8

Her ser vi Sarah med sin mand optaget af at tale med ham, da nogen skød denne ærlige. Den bageste historie til dette billede hævdede, at hun forud for dette foto blev set gå rundt med sit femte barn på sine arme. I sin søde hvide tee så Palin uden makeup dyrt ud.

9. Hjem Snap:

Snaps af Sarah Palin uden makeup 9

Igen er dette billede relateret til hendes hjem, da hendes datter Bristol klikkede og delte et billede af hende på de sociale mediesider. Sarah blev klar til sin løbetur og så fantastisk ud i sin hvide kasket og sin gule bluse.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80