Madonna No Makeup Selfie Pictures – Vores top 13

Dronning af pop, Madonna Louise Ciccone kender også, da Madonna er en af ​​de mest berømte kvindelige sangere i musikindustriens historie. Denne amerikanske sanger er også et berømt stilikon inden for mode og skønhed. Mens Madonna optræder på scenen, bruger hun en række makeup -produkter til at få det ønskede look til den særlige sang. Denne teori er også den samme for hendes videoer. Du tror måske, at denne 56-årige popstjerne altid gemmer sig under en bunke makeup, men det er ikke sandt. Ofte viser hun sit naturlige udseende for at imponere mennesker med sin arvelige skønhed. Bag kulisserne kan Madonna lide at bære afslappet tøj og gå uden makeup for at nyde sit liv på en enkel måde. Se nogle af de bedste Madonna uden makeup -selfiebilleder i artiklen.

Bedste billeder af Madonna uden makeup:

1. Ud i regnen Look:

Madonna uden makeup 1

Madonna blev opdaget og lignede, at hun lige trådte ind i et stænk regn. Hun blev set med en vandtæt sort jakke i læder og sine signatur strandbølger. The Queen of Pop har ingen strejf af makeup, bortset fra måske en nøgen læbestift. Hun ser sikkert smuk ud for sin alder!

2. The Nerdy Look:

Madonna uden makeup 2

Madonna har et ganske usædvanligt look på dette billede. Hun vælger at spille det sikkert i et simpelt outfit og sit signatur tørklæde. Hendes nørdede briller giver hende et værdigt udtryk. Hun holder håret bølget og bundet. Hun ser ud til at være på vej til lufthavnen for at rejse, og der er ikke noget bedre at holde det behageligt.

3. Cowboy -looket:

Madonna uden makeup 3

Madonna holder endnu en gang nøglen til at få sit offentlige udseende. Hun er opdaget uden makeup overhovedet. Hendes halmhat, hovedtelefoner og tørklæde afslører antydninger om, at hun er på vej et sted og have travlt. Vi er helt vilde med hatten med at skjule hendes rodede, uoverskuelige hår. Klog, er hun ikke?

4. Lazy Monday Morning Selfie:

Madonna uden makeup 4

Det er mandag morgen, og Madonna hader det lige som os andre. Set i denne selfie er Madonnas mandag morgen -indlæg, hvor hun ikke dyrker makeup og stadig synes at have travlt med at starte dagen. Hendes øjne afslører trætheden fra forrige nats fest. Men vi er sikre på, at hun snart er på benene!

5. Træt, men smuk:

Madonna uden makeup 5

I mange år har Madonna sat nye rekorder på billboardet og betragtes som et af de mest revolutionerende og inspirerende musikikoner i musikhistorien. Hun er så attraktiv og fejlfri, at en simpel grå top kan få hende til at se guddommelig ud selv efter en lang kedelig dag. Denne kvinde har noget i sig, som gør hende anderledes end andre.

6. Klar til handling:

Madonna uden makeup 6

Madonna blev opdaget uden makeup på gaderne i New York. Dette billede viser tydeligt, at favoritpopstjernen til enhver tid ikke kræver makeup for at se attraktiv ud. Hendes skønhed kommer fra hendes talent, som gør hende til en af ​​de mest succesrige sangere i hele verden.

7. Følelsen af ​​musikken:

Madonna uden makeup 7

Popstjernen, Madonna blev fanget i kameraet iført en solid hvid t-shirt med hovedtelefoner hængende om halsen. Hun holdt sit blonde hår løst og virkede i et glædeligt humør. Dem, der kender Madonna, har sagt, at hvor meget hun kan lide at gå tilbage til sit gamle og enkle liv, hvor hun ikke var fanget i buret af skønhedsprodukter og kosmopolitiske spørgsmål.

8. Må ikke rode med dig:

Madonna uden makeup 8

Madonnas grønne øjne gør hende unik fra hver anden kvinde på scenen. For nylig har hun optrådt live uden makeup for at gøre hendes fans opmærksom på hendes naturlige skønhed. På dette billede blev popdronningen spottet iført en grøn hat og en langærmet top i samme farve. Medmindre det er en live forestilling eller videooptagelse, bærer Madonna afslappede ting og undgår dille fra mascara.

9. Gør dig klar til at udføre:

Madonna uden makeup 9

Madonna blev fanget i aktion, da hun forlod et sted, hvor hun optrådte. Pressen efterlod hende heller ikke ved varevognen. Hun fjernede al sin makeup og smarte tøj og kom ud iført bare en simpel hat og en ærmeløs top.

10. Sportslig kvinde:

Madonna uden makeup 10

For få uger siden kom der en nyhed om, at Madonnas mobiltelefon blev hacket, og hendes personlige billede blev udsat for offentligheden, hvoraf hun i de fleste af dem ikke havde nogen makeup. Dette er et af de makeupfrie billeder, hvor hun havde en drengeagtig rød top, som fik hende til at se simpelthen fantastisk ud. Uden tvivl er hun den smukkeste popsanger nogensinde.

11. Vær varm:

Madonna uden makeup 11

Madonna kan få hende til at se attraktiv ud i en simpel sweater og tørklæde. Hun har næsten ikke brug for ekstra makeup. Denne tidløse skønhed ses ældes yndefuldt i hendes strikkede kappe og grå tørklæde. Hun giver helt sikkert de kommende modeller et løb for deres penge.

12. No Makeup Live Gig:

Madonna uden makeup 12

På dette billede gik Madonna live og gjorde hele sin optræden uden at have nogen form for makeup. Hun valgte strandbølger en sort t-shirt. Hun slog fuldstændig dette blanke ansigt ud med et strejf af nøgenrosa læbestift og kan være en lille highlighter på kinden.

13. Ingen abe rundt:

Madonna uden makeup 13

Madonna bar også sine vanvittige scenerier efter showet. Hun blev set på gaderne iført en hat med gorilla-ansigt. Det kræver mod at trække sådan et outfit af, men Hey! Hun er Madonna! Hun ser sikkert tæt ud i det varme vinteroutfit, og når det kommer til mærkelige outfits, er der ingen abe rundt med Madonna!

Madonna er kendt for sin bizarre måde. Hun er også en af ​​de få berømtheder, der kan lide at vise sine fejl til offentligheden. Uanset om hun er barberet under armene eller sine forvrængede tænder, viser hun dem selvsikre alle på sine billeder. Selvom de måske ser grove ud, må man sætte pris på hendes frygtløshed. Intet kan afskrække Madonna, og hun er bestemt hendes skæbnes chef. Madonna lærer os, at folk, der er sammen med dig i gode tider, skal vide, hvem du virkelig er. Stor ideologi, ikke sandt?