Top 10 Bella Thorne Uden Makeup

Den amerikanske skuespillerinde, model, skribent osv. Ser forbløffende ud uden makeup. Vi taler om den eneste Bella Thorne. Hun er også en stor tv -personlighed og er kendt for sin fantastiske fremvisning af enestående skønhed på skærmene. Bella kan lide at holde det enkelt og ægte bag linsen, og nogle gange bliver hun vild med sin naturlige dragning og viser bar ansigt ganske ofte. Denne artikel handler om disse øjeblikke. Her får du nogle af de bedste billeder af Bella, hvor hun har nul makeup i ansigtet.

1. Selfie uden makeup:

Bella Thorne Uden Makeup

Dette er et af de smukkeste billeder af Bella, hvor hun sporter sit nul makeup ansigt sammen med sin naturlige dragning. Her ser Bella så uskyldig og smuk ud, at hendes dragning gør denne til en af ​​de bedste Bella -troner uden makeupbilleder nogensinde.

2. En anden No Makeup Selfie:

Bella Thorne Uden Makeup 2

Her har vi endnu en fantastisk selfie af Bella, der viser sin naturlige dragning. Hun ser næsten det samme ud, som hun ser ud, når hun bruger makeup. Hun kan gå til et arrangement på denne måde. Hun ser helt fantastisk ud på dette billede, hvor hun slet ikke bruger makeup.

3. Det gamle billede:

Bella Thorne Uden Makeup 3

Vær sikker på, en ting kan med sikkerhed siges, at Bella ikke er falsk. Hun kan lide sin naturlige skønhed og behøver ikke få det til at se meget mere attraktivt ud ved hjælp af skønhedsprodukter. Hun kan få nok opmærksomhed ved blot at vise sin naturlige lokke frem.

4. Selfien 2014:

Bella Thorne Uden Makeup 4

Bella så sådan ud for 2 år siden, og hendes skønhed ser ud til at stige med alderen. Hendes dragning er ganske unik og kan ikke sammenlignes med noget. Bella ser helt fantastisk ud med makeup. Men folk burde kigge efter mere naturlige skønhedsbilleder af Bella frem for bare at lede efter Bella Throne makeup -billeder.

5. The Rough Hair Selfie:

Bella Thorne Uden Makeup 5

Denne selfie er en smule anderledes end de tidligere. Her ser hun meget mere imponerende og forførende ud, og dette billede er nok til at imponere hendes hadere og mennesker, der ikke kender hende.

6. Den yndige ansigtslokalisering:

Bella Thorne Uden Makeup 6

Bella elsker at tage selfies uden makeup fra hende. Dette er et billede, hvor Bella igen dyrker sin naturlige dragning sammen med sit fantastiske smil. Billedet kan siges at være et af de bedst bedømte Bella Throne uden make -up billeder nogensinde.

7. The Cutie:

Bella Thorne Uden Makeup 7

Bella er helt sikkert søde. Hvis du ikke vidste det, afslørede dette billede muligvis den hemmelighed. Der blev klikket på dette billede, mens Bella Throne nød en smoothie udendørs. Dette er sandsynligvis et af de bedste billeder af Bella uden at bære nogen form for skønhedsprodukt og stadig stjæle showet.

8. I lufthavnen:

Bella Thorne Uden Makeup 8

Her kan vi en anden og meget mere moden version af Bella, hvor hun viser sin naturlige dragning sammen med sit fantastiske smil. Billedet er så smukt, at det let kan imponere mennesker overalt på internettet.

9. Den frisure Dog!

Bella Thorne Uden Makeup 9

Dette var Bellas frisure for et par måneder siden. Hun ser helt anderledes ud her. Frisuren får hende til at ligne en anden person. Men hendes ansigt og hendes ansigtstræk er det samme. Denne retro blandede moderne touch -frisure synes at passe perfekt til hende.

10. Det bageste stillbillede:

Bella Thorne Uden Makeup 10

Dette billede blev indsendt af Bella på Instagram. Det makeupfrie billede af Bella sætter helt sikkert barren højt. Damer bliver nødt til at arbejde meget med deres kost og skønhed for at se sådan ud. Men for Bella kommer det naturligt.

Bella Thorne er ret smuk og ser næsten det samme ud uden makeup. Denne artikel begrunder ovenstående udsagn. Efter en ganske diskussion kan en ting med sikkerhed siges, at Bella nok er virkelig stolt af sin naturlige dragning, og derfor viser hun det så ofte.