Top 10 Emma Stone Uden Makeup

Emily Jean “Emma” Stone er en populær skuespillerinde med amerikansk oprindelse. Hun er også en af ​​de smukkeste, der nogensinde har taget fod i denne branche. Og med skønhed her mener vi hendes naturlige skønhed. Hun er en af ​​verdens mest betalte skuespillerinder, og det meste er på grund af hendes ekstreme skuespilsevner og hendes intense udseende sammen med hendes helt naturlige dragende ansigtsappel. Denne kvinde kan simpelthen rocke enhver karakter, hun spiller .. Mange mennesker synes at have tvivl om Emmas naturlige skønhed. Lad os diskutere nogle ingen makeup -øjeblikke af denne berømte skuespillerinde.

1. Den blonde skønhed:

Emma Stone Uden Makeup 1

Emma Stone har naturligt blondt hår, og hun kan siges at være en af ​​de flotteste blondiner i Hollywood. Hun har visse mangler i hendes hud som alle mennesker. Men det, der gør hende virkelig smuk, er, at hun tror på sig selv og ikke skammer sig eller er bange for at vise sit ansigt, ligesom hvordan det er. Hun forskønner det ikke med nogen form for makeup.

2. Pigen med specifikationer:

Emma Stone Uden Makeup2

For det andet er den ene skuespilegnethed for denne unge skuespillerinde. Hun ser virkelig attraktiv ud med briller, som de fleste kvinder. Men en ting, der gør hende unik, er hendes naturlige skønhed. Hun kan let dyrke sin naturlige skønhed sammen med sine briller og se guddommelig ud.

3. Afgang fra yogaklasse:

Emma Stone Uden Makeup 3

Emma stone blev set afgår fra sine yogaklasser. Hun havde også sit helt naturlige ansigt og et virkelig simpelt udseende.

4. Enkel og stilfuld:

Emma Stone Uden Makeup 4

Emma er en af ​​de berømte skuespillerinder i Hollywood lige nu. På trods af at hun er så kendt, kan hun lide at holde alt enkelt og ægte, og det samme gælder hendes ansigtsappel. Når hun ikke skyder, undgår hun makeup så meget som muligt, og hendes naturlige ansigt hjælper hende med det.

5. Filmen stadig:

Emma Stone Uden Makeup 5

Dette nørdede look af Emma viser sit helt autentiske ansigt. Hun har ingen makeup til denne scene og ser stadig temmelig attraktiv ud. Efter alle de smukke billeder af hendes briller, kan en ting med sikkerhed siges, at denne kvinde ser godt ud i briller.

6. Nyd turen:

Emma Stone Uden Makeup 6

Dette er et rigtig godt billede af Emma, ​​der går i gaderne med stil. Der blev klikket på billedet, mens Emma slentrede ned ad gaderne i New York. Hun så virkelig smuk ud den dag uden makeup og syntes at nyde turen meget.

7. Med Andrew:

Emma Stone Uden Makeup 7

Emma blev set med sin kæreste, Andrew Garfield. Hun syntes at have et sundt grin med sin kæreste, og hun var slet ikke generet over, at der ikke var nogen makeup på hendes ansigt.

8. Gå og drikke:

Emma Stone Uden Makeup8

Her har vi endnu et fantastisk billede af Emma med sin kæreste. Hun drak en sund smoothie, da hun gik ned ad gaderne og holdt hænder. Paparazzi lader ikke disse mennesker være i fred. Men virkede temmelig afslappet med den slags holdning fra pressen.

9. The Rough No Makeup Look:

Emma Stone Uden Makeup 9

Dette er et sjældent stillbillede af Emma fra en af ​​hendes film. Læserne kan se det faktiske syn af hendes ansigt. Der er ikke tegn på makeup på hendes ansigt, men alligevel så hun ganske fantastisk ud.

10. Det ubekymrede udseende:

Emma Stone Uden Makeup 10

Dette særlige bekymringsløse look ser ud til at passe til Emma. Hun har et smukt ansigt og kvinder med samme ansigtsskønhed skulle sport se sådan ud. Men siden er Emma unik, så dette look er begrænset til hende.

Emma Stone er virkelig en af ​​en slags, og hendes naturlige skønhed kan ikke sammenlignes med noget eller nogen. Hendes ansigtslokkelse kan bedømmes som unik.