Top 10 Kollywood -skuespillerinder uden makeupbilleder i 2021

Tamilske film og filmindustrien, også kendt som Kollywood, er blandt de mest berømte filmindustrier i Indien. Den tamilske skuespillerinde er kendt for at være ganske talentfuld og smuk. Men fik du nogensinde set virkelige Kollywood -skuespillerinder uden makeupbilleder?

Ja, det er vi sikker på, at de fleste af jer ikke har! De yderst talentfulde, men smukke, tamilske heltinder uden virkelighed vil uden tvivl efterlade dig i chok såvel som fascineret. Vil du finde ud af hvorfor? Du skal gå til hele artiklen for at få et blik på din yndlingsstjerne.

Fantastiske billeder af Kollywood -skuespillerinder uden makeup:

Her er de bedste og nyeste fotos af Kollywood -skuespillerinder uden makeup, der uundgåeligt trækker dig ind i en anden verden.

1. Akshara Hassan uden makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 1

Her kommer den mest berømte og berømte person Akshara Hassan. Hun er søster til Shruthi Hassan og datter af Kamal Hassan, den populære skuespiller. Akshara har selv optrådt i færre film og stunts, end hendes søster har markeret hendes navn ganske populært i Kollywood biograf. Hun er populær for sit smukke ansigt uden makeup med dragende og dristige øjne. Man kan ikke fjerne udsigten fra hendes øjne!

2. Aditi Balan uden makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 2

Skuespilleren Aditi Balan har for nylig lagt det fedte fotoshoot ud på sine sociale mediekonti, og denne er blevet ret populær hele vejen igennem! Hun blev ganske populær og berømt for sin rolle i filmen Aruvi og har været i feltet siden igennem. I alderen omkring 28 år ser hun endnu meget ungdommelig ud.

3. Aparna Balamurali Ingen makeupstills:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 3

Hvis du ikke har hørt om Aparna Balamurali, ja, hun er ganske populær i både Kollywood og Malayalam filmindustrien. Hun er ganske ung, cirka 24 år endnu har markeret sit navn gennem film som Kamuki og MaheshintePrathikaaram. Dette billede af hendes smarte og søde gestus uden makeup tager internettet ned. Det er ikke helt chokerende for os at se dette, da hun ser glødende ud!

4. Priya Bhavani Sankar Ingen makeup -billede:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 4

Priya Bhavani Shankar, der oprindeligt stammer fra selve Tamil Nadus Chennai, er populær med sin søde gestus og udseende i branchen. Hun er værdsat for sin første film og karakter i MeyaadhaMaanand var oprindeligt også populær i tv -branchen. Hendes billede uden makeup her er, hvor hun blev fanget på kamera med træt ansigt og udtryk, mens hun arbejdede i gymnastiksalen. Helt sund og fitnessbevidst kan hendes skønhed i virkeligheden ligestilles med et sundt liv.

5. Parvathy Nair i ingen makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 5

Parvathi Nair har fået hende til at bryde med film som Yennai Arindhaal og Nimir. Med sine unikke og enkle præstationer har hun vundet vores hjerter. Selvom hun mest ses i hendes berømte makeup -look og dristige stilarter, er der meget færre og færre billeder af hende uden makeup. Her er en sådan, hvor hun poserer til selfien!

6. Yashika Anand uden Makeup Look:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 6

De fleste af os kender Yashika Anand gennem hendes optræden i Big Boss -sæsoner. Hun er ganske ung, kun omkring 20 år gammel, men har dog fået megen berømmelse gennem film som Irattu Arayil Murattu og Zombie. Yashika Anand uden makeup -looks kommer ganske chokerende til mange, da hun ses meget klar og poleret i mange optrædener!

7. Kalyani Priyadarshan uden makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 7

Kalyani Priyadarshan er fremtrædende i Tamil og Telugu filmindustrier. Hun er berømt for at caste mod Akhil i Telugu i Hello og også i Tamil’s Vaan. Og hun ser smuk og smuk ud på dette billede med sit søde og glamourøse smil. Hun er ret ung lige nu og kommer helt sikkert til at sætte sit præg med gode film givet hendes smukke makeup -ansigt i sig selv.

8. Anupama Parameswaran uden makeup overhovedet:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 8

De fleste af os kender allerede den populære søde, Anupama Parameswaran. Hun er kommet i mange film i Tamil, Malayalam og Telugu film. Hun er populær for sit søde krøllede hår og smiler med smuk mindre makeup i film selv. Her ses hendes ingen makeup -look, hvor hun ses nyder bilturen og smiler på tværs! Hvor er det ikke smukt!

9. Hansika i No Makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 9

Vi kender allerede Hansika fra ganske lang tid tilbage, næsten siden årtiet. Selvom hun ikke har virket som en vellykket filmkarriere i tamilske og telugu -film, er hun populær for sit smukke smil. Her ses hendes ingen makeup mindre offentlige optrædener, hvor Hansika uden makeup modigt ses komme foran kameraet og give et bredt smil. Vi sætter stor pris på hendes stærkere tillid og udseende!

10. Lakshmi Menon uden makeup:

Kollywood -skuespillerinder uden makeup 10

Lakshmi Menon, kendt som den søde pige med søde karakterer rundt omkring, er populær blandt Komban og Jigarthandal. I alderen omkring 23 år er hun ret berømt og smuk, selv i det virkelige liv, som vi kan se på billedet ovenfor. Her ses Lakshmi Menon uden makeup, der tager en sød selfie med et hårbånd på, og hun ligner næsten et barn med de søde gestus og smil. Vi er helt forelsket i hende nu!

Yderligere tips:

I betragtning af disse Kollywood -skønheder uden makeup, lad os også have nogle tips til smuk hud. De følger alle en streng rutine og har derfor et klart og glødende ansigt. Men hvordan vedligeholder vi dem som en nybegynder? Sådan gør du!

  1. Rengør altid ansigtet godt. Sørg for, at ansigtet er uden snavs. Brug ikke for mange kemiske produkter i ansigtet.
  2. Sørg altid for at lade dit ansigt være godt fugtet.
  3. Træd ikke ud af hjemmet uden solcreme overhovedet. Brug ikke mindre end SPF 50 i realtid!
  4. Drik så meget vand som muligt for at få en klar og glødende hud.
  5. Skrub altid og ton ansigtet godt for klarere og fabelagtig hud!

I betragtning af den populære liste over Kollywood -heltinder uden makeup og deres serielle skuespillerinde uden makeup, ved vi nu, at du ved, hvordan din yndlingsskuespillerinde er i virkeligheden! Mens vi hos nogle er ret overraskede over hendes virkelige liv modige og selvsikre udseende, er vi også ret chokerede over få billeder og utætheder. Fortæl os venligst dine tanker!