Top 15 billeder af Zendaya uden makeup

Zendaya, med fuldt navn Zendaya Maree Stoermer, er en berømt sanger og danser på berømthedslisten over musikindustrien. Hun er populær for sit smukke udseende og makeup ideer. Hendes modefornemmelse og skønhedsikon er værdsat af mange. Men er du nogensinde stødt på Zendaya uden makeup? Vi ved, at de fleste af os ikke gjorde det.

Zendaya uden makeup

Her er de vigtigste og virale billeder af Zendaya uden makeup -look. Almindelige og tilhængere af hende klikker på disse billeder sammen med paparazzi på vej til sine daglige opgaver. Vi forestillede os ikke bare hendes naturlige billeder for at se sådan ud! Se de populære billeder her.

Virkelige liv uden makeup -fotos af Zendaya:

Man kan ikke bare værdsætte Zendays naturlige skønhed nok. Her er nogle af de bedste displays af denne kvinde uden makeup.

1. Madelskere:

Zendaya uden makeup 1

Zendaya er en meget sød pige, og hun gør, hvad hendes hjerte siger til hende. Der blev klikket på dette billede, mens den 19 -årige blev set med at spise pizza. Hun så dejlig ud på det tidspunkt, og dette billede kan dermed siges at være et af de smukkeste Zendaya Coleman, der aldrig har været makeup-billeder. Dette er blandt buttede boblende Zendaya uden makeupbillede, vi stødte på.

2. Besat af selfies:

Zendaya uden makeup 2

Den 19-årige er sandsynligvis besat af selfies, og hun får jobbet med at klikke på et makeupfrit billede ved hjælp af frontkameraet ganske godt. Hun har også talent for at klikke på billeder, og de er fejlfri ligesom hendes smukke, ungdommelige hud. Denne pige kan sandsynligvis dyrke hvad som helst og kun se smuk ud i det. Dette Zendaya no makeup ansigt er ikke kendt for mange, men ser smukt og storslået ud.

3. Ansigtsskønheden:

Zendaya uden makeup 3

Zendaya Coleman har et smukt ansigt, og hun ser smuk ud, når hun også tager makeupen af. Hendes ansigtstræk afspejler hendes personlighed, og hun kan siges at være en af ​​de bedste naturligt flotte kvinder i hendes alder. Alle hendes fans var imponeret over dette særlige billede, og derfor kan det siges at være et af de bedste billeder af Zendaya Coleman uden makeup. Hendes lyse øjenvipper er ganske synlige på dette billede, hvilket tilføjer til hendes skønhed! Ingen kan også nogensinde slå hendes selfie -ansigt og udtryk!

4. Living the Teen:

Zendaya uden makeup 4

Denne teenagepige postede et ret sødt billede, som blev taget, da hun var i teenageårene. Billedet viser helt sikkert, hvor smukt hendes ansigt er i virkeligheden. Hun kan rocke teenage -looket selv uden hjælp fra skønhedsprodukter. Denne kvinde ser attraktiv ud, når hun viser sit naturlige jeg, og dette er et af de smukkeste billeder af Zendaya uden makeup, som du nogensinde vil komme igennem. Dette gøres i et af hendes dristige fotoshoots.

5. Hollywood -pige:

Zendaya uden makeup 5

Fra en meget lille alder har denne pige vist sin ansigtsskønhed og sit unikke talent i at underholde mennesker. Hun blev født med udseendet, og da hun voksede, udviklede hendes skuespil- og dansevner sig også, og nu på grund af hendes hårde arbejde har hun nået en rigtig god platform i Hollywood, der gør hende til en af ​​de mest kendte celebs i industri. Udover alt dette undervurderede hun aldrig sig selv og hendes ansigtsskønhed, som hun igen blev født med. Og af alle de gode grunde viser Zendaya ingen makeup sit dragende ansigt, når hun får en chance.

6. Det unge ansigt:

Zendaya uden makeup 6

Unge Zendaya var ganske imponerende for at fange opmærksomheden hos den, hun så på. Folk var imponeret over hendes dragende ansigt, og på samme tid undrede de sig over, hvordan denne pige kunne se så fantastisk ud uden anvendelse af skønhedsprodukter. Billedet kan uden tvivl påstås at være et af de smukkeste Zendaya uden makeupbilleder, som man nogensinde vil finde. Dette billede kan ses, hvor hun reagerer og smiler til sit kamera paparazzi udenfor i sit offentlige liv! Ret sikker, ikke sandt!

7. Pige i camo:

Zendaya uden makeup 7

Her har vi endnu en Zendaya, uden makeupbillede. Det kan siges at være et af de smukkeste makeupbilleder nogensinde, og denne brød internettet. Denne fantastiske visning af det naturlige ansigt i camouflage er nok det bedste, nogen nogensinde kan drømme om at se. Hendes naturlige skønhed tillader hende at dyrke næsten alt, hvad hun vil, og hun ser ret godt ud i denne især. Denne selfie ser særlig smuk ud, da hendes sollys stråler smukt ned på hendes ansigt!

8. Det unikke Pout -billede:

Zendaya uden makeup 8

Du får ikke set denne teenage skønhed, der lige henvendte sig til en voksen for at tude hver dag. Hun ser cool ud, når hun tager det afslappede, smilende ansigt på. Ingen pige vil se så smuk ud ved at være så enkel. Hun er helt sikkert begavet og ved, hvordan hun skal fremvise sin gave. Dette er blandt vores Zendaya uden noget makeupbillede, vi har. Sådan sød hun er, er hun ikke?!

9. I lufthavnen:

Zendaya uden makeup 9

Den unge Hollywood-skønhed blev snappet i lufthavnen og tilfældigt havde sit smukke udseende ledsaget af hendes makeup-sikre ansigt og hendes smukke smil. Dette billede blev hentet og delt af hendes millioner af fans over hele kloden. Hun ses forlade sine begivenheder til andre lande, og alligevel med et træt ansigt ser Zendaya uden makeup meget smuk ud!

10. Den typiske selfie:

Zendaya uden makeup 10

Sandsynligvis har hver pige mindst én gang i sit liv taget sådan en selfie, og det er som en obligatorisk for søde piger som Zendaya Coleman selv. Denne kvinde så på sit bedste jeg den dag og så let imponerende ud, selv uden skønhedsprodukt i ansigtet. Her på dette billede ses Zendaya i briller i sit usædvanlige jeg. Hun ser anderledes ud, men smuk og smuk som sædvanlig.

11. Det smilende ansigt:

Zendaya uden makeup 11

Dette særlige billede afslører den smukke piges fristende ansigt. Det viser, hvor mere fantastisk hun kan være uden nogen form for assistance fra skønhedsproduktmærkerne. Denne pige ser ganske smuk ud i næsten hvad hun end har på, og sådan dyrker hun sit fantastiske ansigt. Dette billede kan vi se Zendaya have et smil på paparazzi, mens hun arbejdede på vej ind i bilen. Hun er ret sportslig og fraråder aldrig offentligheden at fange hende!

12. Snapchat -opdateringen:

Zendaya uden makeup 12

Det unge stigende talent i Hollywood bruger denne applikation ret ofte til at fremvise sit naturlige ansigt og få forbindelse til sine fans på en bedre måde. Hvis du er til nogle Zendaya uden makeup -billeder, så er det en ret god derude, og sandsynligvis vil alle hendes fans kunne lide dette. Dette ses i hendes finurlige selv, der sportede sit søde smil og pout.

13. Snapchat -opdatering #2:

Zendaya uden makeup 13

Gløden på hendes ansigt skyldes hovedsageligt hendes ansigt, ikke på grund af skønhedsprodukterne. Hun er nok en af ​​de smukkeste kvinder nogensinde, og det er en virkelig sej måde at dyrke sin helt naturlige dragning på. Zendaya er en, der elsker at prale af sig selv på sociale medier og er en regelmæssig bruger af snapchat. Hendes ingen makeup, den søde selfie er elsket af os!

14. Minimal makeup billede:

Zendaya uden makeup 14

Dette billede viser denne kvindes minimale makeup ansigt, og hun ser virkelig smuk ud, selv når hun tager mascaraen af ​​og dyrker sit rigtige ansigt. Folk kan lide hende, som hun er. Ikke på grund af det skønhedsproduktmærke, hun støtter. Alt hun gjorde var at anvende mascara på dette billede, og vi elsker det virkelige rå ansigt på Zendaya uden makeup. Det kræver rigelig tillid for at fremstå på denne måde.

15. The Pout Queen:

Zendaya uden makeup 15

Dette billede af ingen makeup Zendaya er igen blandt vores favorit. Hun ses at bringe smerten i dette billede smukt. Alt hun anvendte i dette billede er grundlæggende læbepomade. Hun ser smuk og yndig ud med disse krøller på! Wow, vi er ret vilde med dette billede!

Yderligere tips:

I betragtning af Zendayas grundlæggende makeup -udseende, er her vores bedste forslag til klar og fri hud,

  1. Det handler om grundlæggende hudplejerutine, der følger hver dag.
  2. Rensning, toning, eksfoliering og fugtgivende skal følges uden fejl for den bedste hud og fri for pletter.
  3. Brug ikke for mange kemiske produkter til håret, da det kan fjerne den nødvendige fugtighed og æteriske olier.
  4. Massage ansigt en gang imellem til sidst som for at bringe glød til ansigt gennem god blodcirkulation.
  5. Påfør lotion og solcreme, inden du træder ud af hjemmet for at beskytte mod eksterne forurenende stoffer og skadelige UV -stråler.
  6. Minimal makeup er altid godt at se naturligt og alligevel smukt ud!

Denne artikel om Zendaya uden makeup er en snak om byen i betragtning af den unge og strålende teenage -skønhed ser på internettet med glamour. Nu hvor vi har set hendes naturlige look uden makeup, ved vi, at vi kan forstå den intense omhu, hun kan tage for, at hendes hud og ansigt ser smukt ud, selv uden makeup. Dette er inspirerende for os!

Folk spørger også:

1. Hvem er Zendaya makeupartist?

Zendayas foretrukne makeupartist er Doniella Davy. Hun er en, Zendaya stoler på med sit grundlæggende til dristige udseende. Zendaya elsker at eksperimentere med sin makeup og kommer slet ikke tilbage for at prøve nye ting.

2. Hvad er Zendayaskin -pleje?

Zendaya står inde for at bruge naturligt rosenvand og toning af hendes hud ofte. Ydermere sørger hun for, at huden har krævet E -vitamin for at få en glød og se ungdommelig ud. Fugtighedscreme er noget Zendaya aldrig går glip af.

3. Hvad er hemmeligheden bag Zendaya fitness?

Zendaya er kendt for sin kondition. Hun gør opmærksom på, at hun hver dag træner for at holde sig i form. I betragtning af at hun er vegetar, tager hun masser af proteiner til regelmæssigt indtag og sundhed.