Top 15 Jessica Alba uden makeup

Prinsessen for enhver fyrs drøm, Jessica Alba er en af ​​de mest berømte skuespillerinder i Hollywood. Hun er ikke bare en rollespiller, hun er også en veletableret forretningskvinde og en model. Hun er nok en af ​​de lettest genkendelige berømtheder i Amerika. Hun havde lavet en række succesrige film og er blevet tildelt Teen Choice Award, Saturn Award osv. Og mange flere. Hendes præstationer er uendelige, og hendes karriere blomstrer med alderen som hendes skønhed. Denne kvinde er 35 år gammel og ser stadig ud som om hun kan spille rollen som en 18 -årig pige. Nogle af de bedste uden makeupbilleder af denne skuespillerinde diskuteres i denne artikel.

1. Det virkelige ansigt:

Jessica Alba uden makeup 1

Jessica Marie Alba er helt sikkert en af ​​de smukkeste berømtheder i underholdningsbranchen. Hun ser smuk ud i denne alder, og det ser ud til, at hendes skønhed holdt fast i hende og ikke vendte væk. Dette billede begrunder udsagnet og beviser, hvor flot denne kvinde faktisk er.

2. Det minimale makeup -look:

Jessica Alba uden makeup 2

Hvis du er villig til at se nogle Jessica Alba uden makeup -billeder, skal du ikke besvime, når skønheden viser hendes ansigt uden makeup på en god måde. Hun ser endnu mere dragende ud i dag og kan stadig imponere sit store antal fans med sine dragende øjne og yndige ansigt.

3. De seneste snaps:

Jessica Alba uden makeup 3

Dette er et af de mest aktuelle billeder af denne Hollywood -skønhed. Der blev klikket på dette billede, mens denne smukke kvinde trådte ud af sit hjem. Billedet taler til hendes fordel og kan påstås at være et af de bedste i kategorien Jessica Alba uden makeupbilleder.

4. Det forstyrrede udseende:

Jessica Alba uden makeup 4

Nu er hun midlertidigt fra filmbranchen, hun forsøger at ivrige paparazzi så meget som muligt. Men medierne tiltrækkes af hendes skønhed, og derfor er der desværre ikke noget sted for hende at skjule. Hun ser virkelig fantastisk ud på dette billede, og det kan hævdes som et af de smukkeste billeder af denne smukke kvinde. Hun kan rocke sit naturlige look med et simpelt sæt tøj. Hendes forstyrrede ansigt ser også ganske velegnet ud til at kalde hende smuk uden makeup.

5. Det yndige ansigt:

Jessica Alba uden makeup 5

De fleste mennesker var imponerede over Jessicas naturlige ansigt, da hun første gang dukkede op på skærmen. Hendes skønhed kan ikke sammenlignes med noget derude, og dette særlige billede er nok et af de flotteste billeder nogensinde. Hun ser virkelig sød ud i det outfit og især i den frisure.

6. Det udmattede look:

Jessica Alba uden makeup 6

Sådan ser Jessica generelt ud efter at have haft en travl hverdag. Det kan ikke siges, at hun ikke ser dragende ud. Hun ser snarere næsten det samme ud uden den tunge bunke makeup i ansigtet, som hun normalt tager på, før hun begiver sig ud til en begivenhed med at skyde en scene. Hvis du virkelig leder efter nogle anstændige Jessica Alba uden makeup -billeder, så kan det siges at være en ret god.

7. For fansen:

Jessica Alba uden makeup 7

Jessica er bestemt en af ​​de personligheder, der ikke er besat af makeup. Hvis du leder efter nogle virkelig fantastiske billeder uden makeup af denne skuespillerinde, så er dette en af ​​de bedste, du vil komme igennem under denne kategori. Det viser den originale dragning, der ligger i hendes ansigt. I det øjeblik dette billede blev taget, skruede Jessica op for varmen i gaderne med sit smukke outfit sammen med sit makeupfrie varme look.

8. Minimalisten:

Jessica Alba uden makeup 8

Dette billede viser Jennifer med mindst mulig makeup i ansigtet. Hun ser temmelig attraktiv ud for en kvinde, der ikke kan lide at dyrke for meget makeup på sit ansigt det meste af tiden. Denne særlige frisure får hende til at se smuk ud end nogensinde på dette billede.

9. Indhente turen:

Jessica Alba uden makeup 9

Jessica blev knækket, mens hun kom ind i sin bil. Uden tegn på skønhedsprodukt på hendes ansigt så hun meget attraktiv ud. Hendes velholdte blonde frisure passer hende perfekt og får hende til at se ganske dragende ud. Der er meget få kvinder, der kan se så fantastiske ud med et så simpelt look uden makeup.

10. Still Beauty:

Jessica Alba uden makeup 10

Dette er et rigtig godt billede af Jessica, som blev taget, mens hun sad stille og arbejdede på sin mobiltelefon. Denne kvinde kan bære næsten alt, hvad hun foretrækker og se fantastisk ud i det. Dette billede beviser dette punkt og viser, hvor tiltrækkende og sød denne Hollywood -skønhed kan se ud uden sportslig tung makeup.

11. Moderigtig kvinde:

Jessica Alba uden makeup 11

Jessica kan lide at blive i stil. Hun anvendte sin sunde fornuft og forsøgte at skjule sit ansigt med hatten, men vi kan ret let finde ud af, at det er det samme Hollywood -talent, der ser så smukt ud uden makeup. Man kan regne ud fra den unikke og smukke ansigtsstruktur af Alba, at hun bliver portrætteret i dette billede.

12. Rødt hår:

Jessica Alba uden makeup 12

Udover øjenmakeupen ser Jessica helt makeup-proof ud på dette billede. Hun lagde ikke engang nogen form for fairness creme på sin creme, og det er derfor, hendes solbrunhed er synlig. Hun rocker det minimale makeup -look og ser bedre ud, end nogen overhovedet kan prøve.

13. Hos Premier:

Jessica Alba uden makeup 13

Disse billeder stammer helt tilbage fra dengang, hvor Jessica blev snappet med sin minimale makeup -appel i Fantastic Four premier. Hun var iført en virkelig smuk kjole, og hendes naturlige glød stjal al opmærksomheden.

14. Med babyen:

Jessica Alba uden makeup 14

Jessica uden makeupbilleder regner i denne artikel, og ligesom andre viser denne også denne kvindes naturlige skønhed. Hun ser så fantastisk ud på dette billede, hvor hun med tillid viser sin naturlige dragning sammen med sit smil på en million dollar.

15. Del familiebillede:

Jessica Alba uden makeup 15

Dette kunne have været et godt familie afslørende billede, medmindre der manglede i dette billede. En ting syntes at være på plads, det var hendes dragende naturlige glød, som hun blev født med.

denne artikel bringer dig top 15 uden makeupbilleder af Jessica Alba, der viser hendes naturlige ansigt. Disse billeder er nogle af de bedste derude, som du kan finde under kategorien, Jessica Alba ingen makeup -billeder. Disse vil overtale dig til at tro på hendes naturlige dragning.