Top 15 sydindiske skuespillerinde uden makeup Seneste billeder

Vi elsker alle at se tv -serier og film, og det er vores største underholdningsmåde, og derfor har vi vores egen liste over de foretrukne helte og heltinder, der er skrevet ned i vores sind. Har du nogensinde tænkt og spekuleret over, hvordan disse berømtheder ville se ud i virkeligheden og uden makeup? Her er nogle af de bedste sydindiske skuespillerinder uden makeupbilleder at tjekke. Vi har kurateret dem sammen, og vi er stadig i chok og ærefrygt. Disse sydindiske heltinder uden makeup -look er for dem, der ser dem for første gang og er både sjove og også mærkelige. Nogle af disse sydindiske heltinder uden makeup er helt fantastiske at se på, og nogle ser meget almindelige ud.

Sydindisk skuespillerinde uden makeup

Seneste billeder af top 15 sydindiske skuespillerinder uden makeup til check-out:

Tjek dem derfor her. Her er top 15 sydindiske heltinder uden makeup look -billeder, der trender på internettet lige nu.

1. Tamannah uden makeup Billede:

Tamannah uden makeup billede

Her er Tamannah blandt de bedste Telugu -heltinder uden makeup -look. Tamannah er lige nu omkring 29 år og er blandt de mest tjente Telugu-skuespillere i branchen. Hun har gjort flere hits i sin filmkarriere fra ‘Happy Days’ til nyere film. Hun har også lavet få film i andre sydindiske industrier som Tamil og Kannada. Hendes billede uden makeup bliver helt viralt, hvorfor ikke. Vi har ikke set her i virkeligheden. Hun ser virkelig enkel og sød ud, ikke sandt ?! Der er ikke meget differentiering fra hendes real-time til rulle liv.

2. Malayalee Asins No Makeup Looks:

Malayalee Asins No Makeup Looks

Her er den malaysiske skuespillerinde uden makeup. Hun er dybest set en malayalee, men har arbejdet ikke kun i Telugu -biograf, men har også med succes indtastet Bollywood. Asin, der nu er omkring 33 år, har trukket sig tilbage fra film efter sit bryllup med forretningsmagnonen Rahul Sharma i 2016. Hendes billeder uden makeup er i trend, da hun ser præcis det samme ud med og uden makeup. Man kan let genkende hendes udseende, hvilket er intet mindre end en enkel og smuk ret! Nu lever hun lykkeligt med sin baby og mand. Hendes datter hedder Arin.

3. Trisha Krishnans Crazy No Makeup -billeder:

Trisha Krishnans Crazy No Makeup -billede

Trisha plejede at være hjerteknuseren for mange af os tilbage i det sidste årti. Her er denne Kollywood -heltinde uden makeup. Hun har lavet flere film i Telugu og Tamil-industrien og er blandt den bedste og kendte skuespillerinde siden. Hun er nu omkring 36 år, der stadig bor single. Trishas ingen makeup -look går rundt på internettet i betragtning af de chokerende billeder, vi stødte på. Den glamourøse skuespiller, der er kendt for sit udseende og smil, kan ikke troes på virkelige billeder. Enhver, der ville støde på disse udseende, ville blive chokeret!

4. Fed Kajal Agarwal’s No Makeup Photo:

Fed Kajal Agarwal's No Makeup Photo

Kan du tro, at dette er Kajal Agarwal, den sexede og mest populære heltinde fra et årti ?! Dette billede af heltinden uden makeup i Tollywood er skørt og chokerende, ikke? Kajal, cirka 33 år gammel, har været i branchekarriere fra 2007 og fremefter. Hendes første film var fra Tollywood -industrien og er senere også trådt ind i den tamilske industri. Nu er hun en mest eftertragtet skuespillerinde i begge stater. Dette var en nylig fotoshoot af Kajal i Mumbai uden makeup, hvilket har ført til flere kontroverser. Mange roste hende for hendes dristige udseende. Det er dog på tide at sætte pris på sådan en film, ikke sandt!

5. Den berømte Amala Paul’s No Makeup Look:

Amala Pauls No Makeup Look

Hvem kender ikke den berømte Amala Paul? Denne skuespillerinde uden makeup -look er her. Hun er omkring 27 år. Amala Paul har arbejdet i adskillige malayalam-, tamil- og telugu -industrifilm. Hun har lavet flere superhitfilm i filmindustrien og er blandt de mest eftertragtede heroin. Hendes ikke-make-up billede var et stykke tid tilbage på internettet med dette throwback-billede. Vores yndlingsskuespillerinde ser helt fantastisk ud, ikke sandt? Hun ser helt ung og enkel ud. Vi elsker sådanne enkle billeder, som kan vise enhver skuespillerinde i virkeligheden.

6. Skuespillerinde Keerthi Suresh No Makeup Look:

Keerthi Suresh Intet makeuplook

Her er malayalam- og Tollywood -heltinden uden makeup -look. Keerthi Suresh, der i de seneste år havde en tendens med sine film i Kannada, Tamil og Telugu, betjener filmindustrien i store højder. Skuespilleren er lige nu 26 år gammel. Hendes look uden makeup er chokerende, da vi aldrig havde forestillet os, at hun ville se sådan ud i virkeligheden. Hun ser helt almindelig ud uden makeup eller nogen makeover. Hendes billeder i film og begivenheder er helt forskellige i forhold til, hvordan hun faktisk er. Men hun ser yndig ud, ikke sandt!

7. Taapsee Pannu’s uden makeupbillede:

Taapsee Pannus No Makeup -billede

Her er det store skud, TapseePannu, der har arbejdet i Telugu og tamilske film og senere forvandlet til en berømthed i Bollywood. Skuespilleren er i øjeblikket omkring 31 år gammel og er blandt berømte i den sydindiske industri. Denne telugu og tamilske skuespillerinde uden makeup -look er ikke overraskende for os, da hun ser præcis det samme ud, selv med makeup på. Hun ser enkel og så smuk ud med sit søde smil. Hendes naturlige udseende er faktisk meget sødt og smukt end hendes makeup ser ud efter vores opfattelse. Vi er sikre på, at selv du ville tænke på samme måde.

8. Rakul Preet’s No Makeup Look Spotted:

Rakul Preet's No Makeup Look

Her er den kendte skuespillerinde RakulPreet uden makeup-look. Skuespilleren er kendt for sine flere Tollywood -film og er for nylig gået ind i Bollywood. Rakul er i øjeblikket omkring 28 år gammel og har allerede sat sit præg i den indiske filmindustri. Med sine flere film, der er hits, er hun en mest eftertragtet skuespillerinde for flere instruktører. Denne Telugu -heltinde uden makeup -look af Rakul er ret chokerende, da vi ved, at skuespilleren er en kvinde, der er en entusiast for fitness. Imidlertid er hendes udseende ganske enkelt i virkeligheden. Hun ses med et sødt smil på dette billede.

9. The Pretty Ileana uden Makeup Look:

Ileana uden Makeup Look

Denne smukke skuespillerinde, Ileana, ser også helt fantastisk ud i virkeligheden. Denne skuespillerinde har overvejende optrådt i mange sydindiske film og blev senere også en berømthed i Bollywood. Lige nu er hun omkring 31 år. Dette gamle billede af Ileana uden makeup kom som et tilbageblik for os, da hun optrådte i Tollywood -film. Hun ser virkelig enkel og smuk ud, er det ikke. Og hun er totalt elegant i sit udseende med et ungt ansigt. Hun er stadig blandt vores yndlingsskuespillerinder. På dette billede kan vi se hendes sportslige åbne hår med enkle øreringe slidt.

10. Anushka Shetty’s No Makeup Image Sætter trenden:

Anushka Shetty's No Makeup Image

Her er en anden sandeltræskuespillerinde uden makeup -look. Hun er en Kannadiga af natur og er lige nu i alderen omkring 37 år. De fleste af os kender imidlertid Anushka gennem sit arbejde i filmindustrien i Telugu. Hun har optrådt i adskillige film i den sydindiske filmindustri, især Telugu. Hendes bemærkelsesværdige film omfatter det seneste og seneste fænomen, Baahubali med Prabhas. Dette er et ingen makeup -look af Anushka, hvilket er ret chokerende for os. Hun ser dog helt sød ud med sit smil på dette billede. Hun er som sådan kendt for at være den søde og enkle person i livet, og dette billede afspejler bare hendes holdning.

11. Skuespillerinden Shriya Sarans No Makeup Look:

Skuespillerinde Shriya No Makeup Look

Her er vores kendte barndomsskuespillerinde, Shriya Saran. Hun optrådte mest i mange Tollywood -film fra begyndelsen af ​​2000’erne og har været vores yndlingsskuespillerinde, da vi var unge. Her er udseendet af hende uden makeup. Hun er nu omkring 36 år gammel. Efter denne film kom hun endda ind i Bollywood og er også kendt der. For nylig blev hun gift med sin kæreste i 2018 og er nu lykkeligt bosat. Dette er et ingen makeup -look af Shriya, der ser temmelig enkelt og sødt ud. Hun ser nøjagtig det samme ud selv på skærmen med bare en lille hudton udseende.

12. Cutie Samantha’s No Makeup Image:

Samantha's No Makeup Image

Hvem kender ikke Samantha ?! Hun trender overalt i tamilske og telugu -film fra de sidste par år. Og hun tog vores hjerte væk med sin debut, “Eemayachesave” i Telugu filmindustri og begyndte senere at styre både Kollywood og Tollywood. Hun er nu 32 år gammel og lykkeligt gift, men alligevel markerer hun sig gennem sine film. Hendes look uden makeup er stadig sødt og smukt. Hun ser også meget ung og elegant ud på sine billeder uden makeup. Hvert år er Samatha en af ​​de bedste skuespillerinder med flere hits ofte i begge brancher. Derfor har denne skuespillerinde udseende været i trend og viral overalt, men er værdsat for sin søde gestus.

13. Sandeltræs Rashmika Intet makeupbillede:

Rashmika Ingen makeup billede

Vi kender alle den berømte ‘Kirik Party’ og ‘Geetha Govindam’ -skuespillerinde, Rashmika Mandanna. Hun er nu omkring 23 år og meget ung. Hun har markeret sig i flere sandeltræsfilm. Den berømte Kannada -skuespillerinde uden makeupbillede er her. Hun ser meget sød og enkel ud på dette billede. Hun ser stadig ret ung ud på dette billede. Det ingen makeup -look her ses i hende iført en simpel afslappet kjole og sjov pose. Vi er absolut forelsket i hendes charme, ikke sandt!

14. Shruthi Hasans ingen makeup -trendbillede:

Shruthi ingen makeup -billeder

Her er den velkendte ShruthiHasans billede uden makeup. Denne sydindiske skuespillerinde uden makeup -look er et stort chok for os, da de fleste af os ikke genkender hendes egentlige tone. Shruthi er nu omkring 33 år gammel og er stadig en kendt personlighed i indisk film. Hun har arbejdet i Tollywood, Kollywood og Bollywood film. Hendes makeup -look blev set sportsligt i en af ​​hendes filmfremmende tider. Hun ser helt enkel ud, og de fleste af os var usædvanligt chokerede, da vi ikke havde forventet dette.

15. Nayanthara chokerende billede lækket:

Nayanthara chokerende billede

Denne Kerala -baserede skuespillerinde er velkendt overalt i Sydindien. Denne skuespillerinde i Malayalee har spillet i flere film fra Mollywood, Kollywood og Tollywood. Hun har også optrådt i et par Kannada -film. I alderen omkring 34 år er denne sandeltræsheltinde uden makeup -look helt chokerende for os. Dette billede er gået rundt på internettet i lang tid og er stadig i trend mange steder. Hun ser helt anderledes og mærkelig ud end i filmlivet. Imidlertid bør hendes naturlige udseende, der er dristige i naturen, værdsættes, ikke sandt!

Yderligere tips:

Her er nogle spor og forslag til, hvordan du bedst beskytter huden for en sund og smuk tone efter at have været vidne til de fleste af de ingen makeup -looks.

  • Vask altid mindst tre gange om dagen med ansigtsvask eller sæbe og med koldt vand
  • Vær aldrig uden solcreme. Uanset om det er inde i hjemmet eller træder ud, skal solcreme beskytte vores hud mod solens UV -stråler
  • Rens altid, ton, skrub og brug en ansigtsmaske. Disse procedurer hjælper huden med stadig at blive fugtet og forynge sig selv
  • Få regelmæssig ansigtsmassage for at forbedre blodcirkulationen. Disse behandlinger er velkendte for den glød, de giver til vores ansigt med det samme med massage

Håber du nød at læse denne artikel om sydindiske skuespillerinder uden makeup. Disse billeder er både chokerende og mærkelige for os at se på. Der er både nuværende og kendte skuespillerinder på denne liste, og de fleste af dem er blandt vores favoritter. Derfor er det sjovt at se på, hvordan deres virkelige funktioner ser ud i forhold til, hvad de ser ud på skærmen. Fortæl os, hvad du synes om disse billeder her.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80