Top 9 Freida Pinto Uden Makeup

Hvem er Freida Pinto? Du må have set denne pige i den Oscar-nominerede film, ‘Slumdog Millionaire’. Hun er en indisk skuespillerinde og optræder også i nogle modeller. Denne skuespillerinde er fyldt med betagende karisma og ekstraordinære skuespilfærdigheder. Hvem er Freida Pinto? Du må have set denne pige i den Oscar-nominerede film, ‘Slumdog Millionaire’. Hun er en indisk skuespillerinde og optræder også i nogle modeller. Denne skuespillerinde er fyldt med betagende karisma og ekstraordinære skuespilfærdigheder. I de fleste film får Freida rollen uden mascara, da hendes naturlige skønhed er nok til at stjæle seernes udseende. Her er nogle af de bedste makeupfrie billeder af den unge skønhed, Freida Pinto.

9 bedste Freida Pinto uden makeupbilleder:

1. Flytning til en ny lejlighed:

Freida Pinto Uden Makeup

Dette billede af Freida uden makeup blev taget, mens hun hjalp sin kæreste, Dave Patel, med at sende deres ting til en helt ny lejlighed. Her har hun et afslappet look ved at bære en pink top ledsaget af slim fit underdele og formår stadig at se ekstremt varm ud. Denne dame kræver næppe noget skønhedsprodukt for at forstærke hendes dragende image.

2. En scene fra hendes nye film:

Freida Pinto Uden Makeup 2

Efter at have medvirket i adskillige prisvindende film, arbejder Freida nu på sin helt nye film kaldet ‘Desert Dancer’. I det meste af filmen får Freida ikke en chance for at lægge makeup, da hele scenen er beregnet til at vise hendes naturlige skønhed og yndige ansigtsvinkler, som måske var skjult, hvis der blev smidt makeup.

3. Der er noget om pigen med briller:

Freida Pinto Uden Makeup 3

Der blev klikket på dette billede, da Freida lige var afgang fra lufthavnen efter en lang flyvetur. Vi ved alle, hvor trættende lange flyvninger er. Men stadig formår Freida Pinto at bære sit evigt varige velsignede smukke ansigt og tilbyde nogle positive og venlige blikke til kameralinsen.

4. Den indiske pige:

Freida Pinto Uden Makeup 4

På trods af at være involveret i Hollywood, formår Freida stadig at beholde den typiske indiske pige i hende, da hun blev født i Bombay, Indien. Dette er et stillbillede fra en af ​​hendes film, hvor hun spiller rollen som en indisk pige. Freidas makeup-frie ansigt er en inspiration for mange kvinder, der stadig tøver med at gå ud uden at lægge makeup.

5. Jogging -stemningen:

Freida-Pinto-Uden-Makeup-05

Freida blev set løb på gaderne og skruede op for varmen en god morgen, da hun tog sit træningstøj på. Hvem bruger makeup under løb eller træning? Og det gør det heller ikke, Freida. Her ser hun helt naturlig og forfrisket ud efter en stressende times jogging og løb.

6. Et gammelt billede:

Freida Pinto Uden Makeup 6

Dette er et gammelt billede af Freida Pinto. Her ser hun lidt for tynd ud, men stadig smuk nok til at imponere de omkringliggende mennesker. Den dag havde hun travlt med at være en lille pige, men hun var ikke klar over den opmærksomhed, hun fik med sin makeup-frie naturlige skønhed og et betagende smil. En simpel krave -top og et par jeans kan få hende til at se guddommelig ud. Det er hendes magt.

7. I lufthavnen:

Freida Pinto Uden Makeup 7

Her ser Freida lidt træt ud efter at have deltaget i en lang flyvetur, men alligevel var hovedfokus på det tidspunkt hende i stedet for de hundredvis af mennesker, herunder berømtheder, der kom ud af check-in skranken efter landing. Der er noget ved denne pige, som skønhedsprodukter ikke har nogen effekt på.

8. I gymnastiksalen:

Freida Pinto Uden Makeup 8

Freida elsker at holde sig i form og elsker at spille rollen som den almindelige gympige. Efter en udmattende træningssession har Freida stadig masser af entusiasme tilbage i sig for at smile for kameraet.

9. Med en gammel ven:

Freida Pinto Uden Makeup 9

Dette er et billede af Freida med en gammel ven Srikrishna Kulkarni, hvor hun har en meget enkel sort top og en attraktiv halskæde.

Freida pinto virkelig smuk selv uden make -up med sit smiley. De tips, hun følger for hendes hud, forbedrer virkelig hendes skønhed mere.