Top 9 Regina Cassandra Uden Makeup

En stolt skuespillerinde i den sydindiske biograf, Regina Cassandra fik sin første debut i en alder af 9 år, da hun besluttede at blive et anker for et af børnenes shows. Senere lagde hun vejen til filmene i en alder af 14 år, hvor hun spillede sin rolle udover andre bemærkelsesværdige skuespillere. Så kom hendes sidste pause i en alder af 21, da hun stjernede overfor Yogi, som var ny på det tidspunkt. Lige nu er Cassandra et af husholdningsnavnene på de sydlige biografer med hovedrollen i Tamil-, Telugu- og Kannada -film. På kamera har Regina altid gnistret som en lys stjerne, og i denne artikel skal vi afgøre, om hendes lysstyrke virkelig er begrænset til studiet eller ej.

Smuk Regina Cassandra Uden Makeup med Billeder:

1. Alt denimlook:

regina cassandra uden makeup

Regina Cassandra har her et helt denim -look, mens hun parrer sine hverdagsblå jeans med sin denimskjorte. Regina så smart og fyldt med selvtillid ud og havde ansigtet helt blankt undtagen en lyserød nuance spredt ud over hendes læber. Det var tydeligt på billedet, at hun så frisk ud og uplettet selv uden makeup.

2. Fitness Freak On:

Regina Cassandra uden makeup 2

Dette billede er taget på en af ​​hendes konditionstræningsdage, hvor Regina deltog i lidt poweryoga. Da hun sad udstrakte ben klar til at gøre sit standpunkt, så hun ganske jordnær og smuk ud i sit naturlige jeg, håret rodet bundet på bagsiden med et seriøst blik på lur..

3. Arbejdstryk:

Regina Cassandra uden makeup 3

Filmens pres tager hårdt på hende, da Regina på dette billede viste, hvordan hun har det godt med at bære sin egen vægt i sit naturlige jeg uden behov for ekstern makeup for at gøre sig smuk. Selvom det hårde arbejde og søvnløse nætter dukker op under hendes øjne, ser hun helt rolig og indsamlet ud.

4. Smil:

Regina Cassandra uden makeup 4

Da hun smilede hyggeligt, faldt hendes hår, der blev skilt fra midten, på hver side af hende, og hendes ansigt skildrede friskheden, der bragte den klassiske arkitektur af hendes varme solrige hud frem.

5. Kandidat:

Regina Cassandra 5

I denne ærlige af Regina ser hun absolut boblende ud og laver et sjovt ansigt på en, mens en anden fik synet på kamerarullen. Billedet her viser denne stjerne uden nogen makeup, der lader hende saftig låse sig fri og fri.

6. Bare Faced Beauty:

Regina Cassandra uden makeup 6

Et af de mest naturlige og dristige billeder af Regina, skønheden her udgjorde et skud, mens hun omfavnede hendes bare ansigt uden spor af makeup. Vi kan mærke trætheden i hendes øjne blende tilbage på os, mens hun bevarer en subtil ro på ydersiden, hendes bløde træk matcher fløjlsfølelsen af ​​hendes hud.

7. I Formals:

Regina Cassandra uden makeup 7

Denne gang klædt i en formel mintgrøn skjorte, havde Regina stylet og rettet sit hår for at afgive den finesse, mens hun uden makeup i ansigtet vovede sig til at se helt lokkende ud. Det var ikke kun udstrålingen af ​​hendes hud, der fangede vores opmærksomhed, men også hendes stilerklæring.

8. Et nyt look:

Regina Cassandra uden makeup 8

Regina sad og hyggede sig med sig selv, da hun valgte et nyt look, det med brillerne. Regina tændte straks sin varme nørdetilstand og trak brillerne ret glat af. Selvom hendes ansigt manglede studiefinish, så hun selv ganske attraktiv ud.

9. Går traditionelt:

Regina Cassandra uden makeup 9

Regina på dette billede har en smuk gul dragt på og har minimal makeup på, da hun poserer til et traditionelt fotoshoot. Regina holder sine rødder intakte og ser ganske glad ud i sit naturlige jeg.