9 Seneste samling af Diwali Kurta til mænd, der kan prøve denne sæson

Intet under, at tærsklen til Diwali -festivalen ville være den særlige for alle hvert år. Iført de særlige tøj som den dag, burde være noget fremragende og bemærkelsesværdigt. Her er de bedste og mest populære modeller af kurta til mænd på slid i diwali.

Bedste og stilfulde Diwali Kurta -designs til herrer i Indien:

Så her er den vigtige Top 9 -samling af mænds kurtas til Diwali.

1. Bryllupssilke mænds Kurta:

Bryllupssilke mænds Kurta til Diwali

Hold vejret for at overse denne Diwali særlige kurta til mænd i en smuk skygge er havblå. Dette er en Kurta af kalvelængde med matchende sjal og pyjama for at fuldende sit look. Den har dragende broderi i brystet med halsbånd. Nyd festivalen med sådanne slags silkebroderi Kurta -tøj.

2. Punjabi Silk Kurta Pyjama:

Punjabi Silk Kurta Pyjama til Diwali

Udforsk den cremefarvede kurta til mænd med Jacquard -materiale med lige snit. Det har lodret liniebroderi i nakken og også i ærmer, hvilket er højdepunktet i denne Kurta. Den fås i alle størrelser, så den passer til de fleste mænd og har et bemærkelsesværdigt look, der gør den velegnet til brug i en særlig begivenhed.

3. Orange etnisk slid Kurta:

Orange etnisk slid Kurta til Diwali

Tag et kig på dette rå silkebrokadestof af Diwali Kurta til mænd. Denne orange farve er så excentrisk og glamourøs, at den er det ideelle valg til en særlig begivenhed som Diwali. Og er naturligvis den slags etniske slid.

4. Royal Blue Dupion Silk Kurta:

Royal Blue Dupion Silk Kurta til Diwali

Her kommer endnu en sensationel kappe af diwali Kurta til mænd. Den er i ren kongeblå farve med fulde ærmer og har en tyk gylden blonder på halsen og ærmerne. Det valgte stof er igen et Dupion Silk -materiale, der for det meste passer til mænds kurtas. Dette kommer også i variantstørrelser.

5. Indian Casual Wear Kurta:

Indian Casual Wear Kurta til Diwali

Giv et kig på disse rødbrune skraverede korte Kurtafor -mænd, som er det perfekte fritidstøj. Det foretrækkes stadig som en Diwali -speciel kurta til mænd, der kan være uforenelig med normalpajama eller Patiala -typen som vist på billedet. Det giver den fulde komfort og forførende look til dem, der ikke foretrækker mange flotte outfits.

6. Traditionel Kurta til Diwali -festivaler:

Traditionel Kurta til Diwali -festivaler

Hav øjnene på denne rige creme skraverede kurta, der er helt klar. Denne diwali Kurta til mænd er lang Kurta -type og kan også bruges til en særlig dag som bryllupsreception. Det er vævet med et rent silkemateriale og har et vidunderligt broderi af hvid silketråd på brystet.

7. Seneste etniske designer Kurta:

Seneste etniske designer Kurta til Diwali

Det er af enkelt og almindeligt grundlæggende design Kurta til mænd, der er lavet af Jacquard -materiale. Det er smukt mønstret med en gylden orange nuance med tre fjerde fulde ærmer og kravehals. Denne Kurta betragtes som det bedste perfekte valg som DiwaliKurta, hvilket giver den komfort, der bærer den.

8. Trendy Maroon Kurta:

Trendy Maroon Kurta til Diwali

Vælg nu denne unikke rødbrune farve Kurta, der ikke matcher den samme nuance af pyjamas. Det er for de mennesker, der ikke vælger kontrastudseendet. Denne diwali Kurta til mænd består af rå bomuldssilkemateriale og er også indgraveret med slående broderi på brystsiden.

9. Stilfuld grøn Kurta -pyjama:

Stilfuld grøn Kurta -pyjama til Diwali

Det er af lysegrøn skygge Kurta fuldstændigt vævet med Jacquard -materiale. Den er af fuld ærmer og har et fremhævende mønster design på kravehalsen og ærmerne. Denne lange Diwali Kurta er det ideelle valg til perfekt indisk etnisk slid.

Find en blandt de nye udvalg til Diwali -specialkurtas til mænd. Du kan vælge din yndlingsfarve og det materiale, der passer til dit valg. Hver slags er speciel af sin type og har en karakteristisk kombination af forskellige nuancer. De passer perfekt til efterspørgslen efter tøjet til en særlig festlig sæson.