37 uger gravid: Hvad skal du vide, og hvad du kan forvente?

Din 40 ugers svangerskab er nu ved at være slut. Det betyder, at du kun er uger væk fra at holde din baby og kærtegne ham/hende. 37 uger gravid, hvad skal man forvente? Nå, mange ting. Din krop nu ville have tilpasset sig det nye væsen i dig. Det forbereder dig sandsynligvis og stresser dig lidt med leveringen. Her er alt hvad du behøver at vide om din baby og dens pleje.

37. graviditetsuge

37 uger gravid hvor mange måneder?

På dette tidspunkt er du i din 9. måned af graviditeten. Dette er din sidste eller tredje trimester, og du har kun et par uger tilbage til levering.

37 uger gravid babystørrelse og vægt:

37 uger gravide babyvægt i kg er cirka 29 kg og 48 cm i længden. Ved nøje undersøgelse vil din læge se, om livmoderhalsen er udvidet eller udslettet. Lægen vil også kigge efter tegn på arbejde i denne uge.

Hvordan ser din baby og mave ud nu?

Baby og mave ved 37 ugers graviditet er ret stor. Din baby ville være flyttet ned til bækkenet, og dermed vil maven blive større. Barnet vil derimod begynde at foretage nogle slags bevægelser hver anden dag.

37 uger gravide symptomer:

Her er nogle ting, du vil opleve på dette tidspunkt.

1. Hjerteslag:

Hvis nogen ville have fortalt dig en dag, at du ville være den stolte mor til en dyrebar, ville du ikke have været sikker på dig selv, men nu som dagene går mod de sidste uger, ved du bedre nu. Du ved, at dagene og nætterne snart ville blive fyldt med et lille lille barn, men endnu har dette foster beskyttet indeni dig et bankende hjerte. Det engang profane svage dunk, som lægen ville bruge en doppler til at lytte til nu, slår højt og stærkt. Ved den 37. uge ville babyens hjerte sammen med dets arterier og vener være klart og bankende. Nu kræver lægen ikke længere en særlig maskine. Et simpelt stetoskop til moderens mave ville være alt.

2. Flyt rundt:

Alt dette mens din baby ville have været stille eller måske ikke har flyttet meget rundt, men nu nyder han/hun virkelig at flytte rundt derinde. Du ville være begyndt at opleve dette ganske ofte nu.

3. Kick it Up:

Han/hun vil bare ikke stoppe med at bevæge sig rundt, men vil også begynde at sparke dig, hvilket angiver, at det vil komme ud af dig. Det ser ud til at have brug for mere plads nu.

4. Modige ord:

Han/hun ville nu have udviklet sanseorganer. I løbet af de uger og måneder, du har talt med mennesker, har du lagt din yndlingsmusik på og læst en bog højt. Alle disse er registreret i hendes sind, og nu på dette slutstadium har hun mestret evnen til at genkende og gøre sig bekendt med stemmerne og musikken. Lægerne siger senere, at de samme lydbånd og stemmer ville hjælpe dig med at berolige hende, men nu kan du nyde en tidlig samtale med din lille om morgenen. Dette er en 37 ugers gravid babyudvikling.

5. Sov lille:

Han/hun har nu et stærkt krav til søvn nu, og hvis du er heldig, vil ultralydet fange ham til at sove i sin yndlingsstilling som måske arm over øjnene. Han kan endda have et bestemt tidspunkt for at sove.

6. Hudpleje:

De foregående uger fra begyndelsen havde set ham dækket af et hvidt voksagtigt stof med et lag blødt hår. Disse er alle beskyttelser, der gør det muligt for babyens hud at være blød og ikke rynket på grund af fostervandet eller andet. Men nu med tiden bliver det voksagtige stof vasket væk, afslører hans bløde hud. Babyhåret på ham falder også. Mens babyen heldigvis leger rundt derinde, er det her, hvad der vil ske med dig.

7. De søvnløse nætter:

Nu har din baby en god chance for at overleve uden for dig, så du ved aldrig, hvornår han kommer til at smide bomben. Spændingen og bekymringen vil have en integreret rolle at spille med frygtopbygningen inde i dig. Præcisionen, som du har drømt om at udføre gerningen, virker nu lidt rystet. Du vil have den perfektion og i forfølgelsen af ​​det ender du med at blive om natten og sove gennem de mærkeligste tider den næste dag.

8. The Frequent Got to Go’er:

Da babyen nu er vokset op til hele 7 kilo og mere, tilføjer hans vægt yderligere pres til blæren. Når din lille passerer urin, bliver den gemt i din samme blære gennem ledningen, og så er der din egen. Alle disse faktorer udgør det punkt, hvor du nu mister din evne til at holde tisse længere. Med det for store tryk på din blære kan urintrykket ikke kontrolleres, og som følge heraf skal du løbende gå på toilettet.

9. Åndenød:

Barnet er nu vokset op til det punkt, hvor han kræver mere plads på trods af, at dine livmodervægge strækker sig fuldt ud. Som et resultat er din babybump nu endt fra dine bækkenområder til den nederste del af din membran. Med mindre og mindre plads skubber babyen nu indholdet inde i dig rundt, og det giver lungerne mindre plads til at ekspandere ordentligt. Det er derfor, du til tider kan føle åndenød.

10. Rygsmerter:

Dette bliver svært. Babyens hoved er allerede flyttet ned, og babyens vægt er også steget. Dette har ført til et øget tryk på den nedre del af maven, og dette fører også til sammentrækninger. En sådan pludselig ændring i målingen og babyens bevægelse udløser generelt rygsmerterne. Hvis du står over for dette symptom, er der altid medicin til at reducere disse smerter. Du kan også tale med din læge.

11. Udvidelse og følsomhed:

Der vil være en udvidelse af taljen i løbet af denne tid på ugen. Dit bryst vil også vokse sig større, og dette er et af de vigtigste symptomer i løbet af denne tid. Hvis du mister styr på ugen (hvilket normalt aldrig sker), vil du være i stand til at se disse symptomer og identificere denne fase af trimester. Brysterne vil blive fyldt med ting, som barnet vil fodre de første par måneder. Brysterne vil afgive et væskelignende stof kaldet råmælk. Hvis du finder de våde brystmærker pinlige, så er ammepuder altid der for at se din ryg. En ting mere vedrørende brysterne på dette tidspunkt er, at de vil vokse ekstremt følsomme, og der kan være en smertefuld fornemmelse, hvis de bliver rørt. Dette er ret normalt og sker for næsten alle og enhver. Det værste ved dette er, at der ikke er meget du kan gøre ved dette. Du bliver bare nødt til at håndtere det.

37 uger gravid babystilling:

Hvilken position er din baby i nu? Nå, denne periode kaldes det fulde udtryk, og nu vil babyens hoved ses i bækkenet. Når barnet bevæger sig ind i dit bækken, kaldes det ‘forlovet’, og du vil bemærke, at bump også ville have flyttet lidt ned. Ideelt set er det en indikation på, at barnet er klar til at komme ud.

37. uge af graviditetsugeaktiviteten:

Aktiviteterne er ikke begrænsede. Da du næsten er på den sidste fase af en trimester, bliver du nødt til at hvile ordentligt og tage lidt tid fra din daglige plan og prøve noget nyt for at holde dit sind afslappet og holde dig fra depression. Stress og depression kan let ødelægge dit humør i løbet af denne tid, og derfor bliver du nødt til at gå morgenture med lav pulsintensitet. Hvis du vil forblive helt i form og have en sund mental tilstand, så læs dit kostdiagram, der beskriver de fødevarer, du skal indtage, og gør noget nyt og spændende ud af det. For eksempel, hvis du er træt af at spise frugtsaft, skal du vaske frugterne og skære dem efter din vilje for at lave en flot sund frugtsalat. Daglig sex vil være fint i løbet af denne tid, hvilket vil blive diskuteret senere i denne artikel.

37 uger af graviditeten

37 ugers graviditetskost og øvelser:

Protein er et af de vigtigste væsentlige elementer, der kræves af den gravide kvindes krop. Kosteksperter foretrækker at anbefale deres klient med fødevarer som:

1. Æg:

Dette er en af ​​de vigtigste proteinkilder. Hvis du er ivrig efter at få gode portioner protein i din krop, hjælper det helt sikkert at spise æggehviderne. Det er en af ​​de bedste fødevarer, der holder dig sund og giver den rigtige mængde protein, som din krop har brug for i løbet af den 37. uge af graviditeten. Du bør indtage den rigtige mængde æg i løbet af denne uge.

2. Magert kød:

Her har vi endnu en god mad, der giver kroppen ordentlige vitaminkilder sammen med rige proteiner. Sammen med magert kød er der nogle andre fødevarer, såsom fisk (ikke fedt), fjerkræ osv.

Når det kommer til grøntsager, er de også rigtige kilder til naturlige elementer, der gør kroppen sund fra kernen.

3. Bønner:

Bønner er en god proteinkilde under graviditeten. Det er de naturlige fødevarer, uden hvilke man ikke bare kan være sund.

4. Tofu:

Dette er en anden fantastisk og velsmagende måde at holde sig sund under graviditeten. Protein gør det muligt for kroppen at kæmpe mod mange bakterielle infektioner under graviditeten.

5. Jordnøddesmør:

Peanut kommer med naturens godhed og er sandsynligvis en af ​​de fineste proteinkilder. De giver kroppen en naturlig styrke, der er langvarig og kræves af kroppen.

Mælk og mejeriprodukter undgås af kvinder i løbet af denne tid på grund af frygt for maveforstyrrelser. For meget sund og tung mælk kan få maven til at føles tung, og dem, der har en intolerance over for et mejeriprodukt, lider af kvalme og andre fysiske problemer. Mælk er også en god proteinkilde

Dyrke motion:

Motion er en af ​​de ting, der gør det muligt for de gravide at forblive raske og raske. Kvinder bør prøve nogle grundlæggende øvelser, der hjælper med babyens bevægelse og positionering. Her er nogle eksempler.

1. Squats med pude:

Der er nogle af de fineste ting, der hjælper livmoderhalsen og styrker benene, som var nødvendige i løbet af fødslen. For god levering skal squats øves på forhånd. De er nogle af de bedste ting for de gravide derude.

2. Hældning på en medicinbold:

Da du har ramt trimester, bør du gøre de enkle og lette ting. Barnet vil blive placeret bedre, hvis den skæve rutine følges. Dette hjælper også med nogle nedre rygproblemer og reducerer også mavesmerterne.

3. Vandring:

Nogle af de mest enkle øvelser har en rigtig god fordel. At gå er en af ​​dem. At tage nogle morgenture vil hjælpe med at komme sig efter hævelsen og vil også reducere afføringsproblemer og også håndtere halsbrand.

Sex i 37. graviditetsuge:

På dette tidspunkt er du i fare for det for tidlige arbejde. Alligevel kan det siges, at sex er helt sikkert, og det er en del af graviditeten, snarere en væsentlig del. Folk ser ofte ud til at bekymre sig om, at sex kan være skadeligt i denne afgørende tid af graviditeten. Ingen! Det vil det ikke. Ofte er par bekymret for, hvordan det vil føles på dette tidspunkt. Kvinden kan opretholde dette, og det vil ikke være et problem. Sikker sex er altid godt.

På den anden side er der nogle læger, der af sikkerhedsforanstaltninger anbefaler deres patienter og klienter at undgå samleje under graviditeten. Arbejdskontraktionerne er de samme som orgasme sammentrækninger, og det er muligvis ikke godt for den gravide mor. Hvis du vil forblive på den sikre side, så undgå sex i denne trimester af graviditeten.

Tips til at overvinde stress i løbet af 37 uger graviditet:

Stress er noget, der sker for alle under graviditeten, og der er nogle virkelig nemme måder at overleve det på. Her er nogle eksperttips til at gennemgå og besejre stress under graviditeten.

Hvile og fokusere på babyen: At hvile ordentligt vil fungere som en tidsmorder, og det giver dig mulighed for at fokusere på babyen. Fødselsperioden bestemmer alt, og du bliver nødt til at forberede dig på det ved at tænke på babyens introduktion og vækst i denne verden.

Spiser godt:

Tro det eller ej, at spise godt hjælper med at reducere stress under graviditeten. Hvis du spiser ordentlig mad (herunder fedtsyrer, vitaminer, mineraler osv.) Vil der være mindre chancer for depression, og det er bevist.

Forberedelse til fødslen:

Forberedelse til fødslen betyder ikke altid at tage præparater fysisk. En mental forberedelse og viljestyrke er altid påkrævet før fødslen, og kvinder kan klare ting bedre end nogen mand nogensinde kan drømme om.

Terapier:

Nogle gange har terapier en udbredt effekt på den mentale sundhed, og det hjælper med at reducere alle former for stress og depression symptomer. Hvis du lider af overdreven stress, er en af ​​de bedste måder at reducere det på at kontakte en god terapeut, der hjælper dig med din situation.

Yoga:

Yoga er en fantastisk måde at slippe af med den overdrevne stress, som gravide ofte står over for. At være gravid kan have visse ulemper fra den mentale side, og yoga hjælper med at fjerne dem alle.

Medicinsk behandling og regelmæssig kontrol:

Regelmæssige kontrolfaciliteter bør benyttes, da det er de ting, der vil opdatere dig om babyens bevægelse inde i dig. Medicin har en massiv rolle, når du er 37 uger gravid. Du lider af nogle generelt forårsagede medicinske tilstande, som der findes medicin til.

For smerter:

Hvis du oplever smerter, vil det være en fordel for dig at tage Tylenol, da det er en af ​​de bedste smertestillende midler, som læger anbefaler til gravide. Naproxen er også en temmelig god smertestillende medicin i løbet af denne trimester.

Til forstoppelse:

Hvis du lider af forstoppelse og andre afføringsproblemer, er Milk of Magnesia, Colace osv. En af de bedste ting derude.

Hvad er de tips og forholdsregler, der skal tages i løbet af 37 uger graviditet?

  •  Det er på tide, at du pakker dine ting til hospitalet og forbereder dig på arbejde.
  • For at forblive sund, undgå fed mad af enhver art.
  • Bliv hydreret. Sørg for at drikke det anbefalede glas vand hver dag, selvom du føler dig oppustet.
  • Perineal massage vil virkelig være nyttig nu. Perineal massage hjælper med at strække dit perineum, som er hudområdet mellem vagina og endetarm. Dette vil hjælpe med at minimere den stikkende, du vil føle, når babyens hoved kroner under fødslen.

Hvad er risikoen for 37. graviditetsuge?

Du kan opleve nogle af disse.

  • Noget blodig show vil ske. Du kan observere lyserød eller brun slimudledning. Efter 37 uger er gravid udflåd normal, og det betyder, at karrene i livmoderhalsen brister, da det udvider sig ved at forberede dig på fødsel. Du er ikke langt!
  • Du bør opleve en eller anden form for fosteraktivitet hver dag. Dette er et must. Ellers skal du konsultere en læge.
  • Halsbrand eller fordøjelsesbesvær vil være hyppig nu.

37 uger gravide med tvillinger betyder, at din levering skal overvejes inden uge 37. Denne periode anses for at være en fuld term for tvillinger For det meste er det den 38. uge, der overvejes eller ved udgangen af ​​den 37. uge.

Tjeklister for 37. uge:

  • Observer din babysitter lavere. Dette vil hjælpe med at fjerne noget pres.
  • Det er tid til at pakke til dit hospital og holde alt det nødvendige på plads, så du simpelthen kan gribe og skynde dig til hospitalet, når den tid kommer.
  • Start baby shopping. Du kan opbevare dit køleskab med alle de ting, din baby kan have brug for, og du også har brug for.

Det kan sikkert være lidt overvældende nu, men den bedste måde at forblive rolig på er at vide og forstå, hvad der sker med din krop. Når du ved dette, kender du de 37 uger gravide tegn på fødsel og andre ting for at holde dit stressniveau lavt. Efter 37 uger har gravide kramper også observeret at være normale. Så du skal bare acceptere dem og forblive så positive som muligt. Du er der!

Ofte stillede spørgsmål

1. Er det sikkert at rejse ved 37 uger af graviditeten?

Det anbefaler vi ikke. Du kan få din arbejdskraft når som helst, og det er bestemt ikke tilrådeligt at tage på en rejse.

2. Hvad er sovepositionen for 37 uger gravide kvinder?

I første omgang ville det være svært at selv sove, endsige den rigtige position. Men prøv altid at sove på din venstre side, da dette vil sikre maksimal blodtilførsel og næringsstoffer til babyen og din krop.

3. Hvornår skal man konsultere en læge ved 37 ugers graviditet?

Kontakt eller skynd dig til en læge, hvis dit vand går i stykker, eller hvis du oplever meget dårlige kramper. Normalt vil du blive informeret om disse ting. På den off side, hvis det sker allerede før advarslen, er det bedst, at du skynder dig til dit hospital.