39 uger gravid: symptomer, aktiviteter og udvikling

39 uger gravid Tiden er gået! Når jeg ser tilbage, er du kommet en lang og mindeværdig vej til denne uge. Så meget som du er spændt, er babyen også ret ivrig efter at komme ud, og det er et godt tegn. Barnet er nu vokset og er med hovedet nedad. Det er på tide, at du gør dig klar til at fodre!

39 uger gravid

39 uger gravid er hvor mange måneder?

Du er i din niende måned. Du har kun en uge eller to tilbage til barnet kommer ud. Er det ikke spændende og ængsteligt på samme tid?

39 uger gravid babystørrelse:

Din baby er nu på størrelse med en gennemsnitlig vandmelon. Han/hun vejer cirka 3-3,6 kg og 48-53 cm i længden.

Hvad skal du tænke på i denne uge:

Tag dig tid, og giv dig selv den bedste pleje, og prøv at nyde de sidste øjeblikke af at være gravid. Det har været en god tur, og nu er I begge klar. Tag lidt fri med din partner, og han skal passe ordentligt på dig, da vandet vil gå i stykker et minut. Babyen bliver leveret inden for en uge, og du vil kunne se dit smukke barn for første gang foran dine øjne. Øjeblikket vil være værd at fange eller optage. I de sidste par uger skulle du have fulgt den rigtige kost, da det kommer til at hjælpe nu.

39 uger gravide tegn og symptomer:

Du vil opleve nogle af disse på dette stadium. Sådan kan du også overvinde dem.

1. Kvalme:

Dette er et af de mest almindelige symptomer, som en gravid kvinde står over for på dette tidspunkt. En af de bedste måder at forhindre disse dårlige følelser i maven på er ved at tage små måltider ad gangen. De hjælper og har vist sig at være en af ​​de mest effektive måder til at udrydde denne slags tarmproblemer. I stedet for at spise et stort måltid og derefter have et andet efter 5 eller 6 timer, er det bedre at have små hver anden time.

2. Vandlækage:

Dette er en af ​​de ting, som mange kvinder ser i film, og de tror, ​​det er, hvad der vil ske med dem. Ifølge forskning er det mindre end 18% af kvinderne, der står over for en sådan vandafbrydelse, og selvom du gør det, vil der ikke være et pludseligt væskestød. Du bør ikke gå i panik på det tidspunkt og forsøge at nå de paramedicinske faciliteter hurtigst muligt.

3. Sammentrækninger:

Hvis du oplever Hicks -veerne, skal du begynde at spore dem. Dette er sandsynligvis den eneste måde at overvinde dem på.

4. Babydråber:

Der er ingen måde at overvinde dette, da babyfaldet er ret almindeligt. Barnet vil bevæge sig til den nederste del af maven, og naturligvis vil du føle øget tryk og vægt i den pågældende portion.

5. mavekramper:

Disse smerter i maven eller lænden er ret almindelige, og hvis de ikke bliver taget hånd om, kan disse også stige. Se en læge, eller kontakt din læge. Hvis ikke medicin, kan der være nogle andre måder, som eksperterne vil guide dig på.

6. De tidlige arbejdstegn:

Opkastning, fordøjelsesbesvær osv. Vil overtale dig til at køre hyppigt på toilettet. Vedligeholdelse af den foreskrevne kost kan hjælpe dig med dette.

7. Stramning af livmoderen:

I løbet af 39 ugers periode vil livmoderen stramme, og der er nogle bækkenbevægelser, der giver dig mulighed for at være mere fleksibel og afslappet.

39 uger gravid gravid udvikling:

Hvis du undrer dig over babypositionen, vender din baby nu helt nedad mod bækkenet.

1. Vernix Caseosa:

Dette er stoffet, som barnet vil kaste. Det har beskyttet babyens hud i så lang tid. Dette blandes med fostervandet og bliver til et mælkeagtigt og bleg udseende stof.

2. Hud:

Babyens hud vil være meget tynd og fugtig. Derfor skal barnet hydreres i løbet af de første par måneder efter, at barnet er født. På dette tidspunkt vil hudens ydre lag automatisk falde af, og stedet vil blive overtaget af en helt ny og sund hud, der dannes nedenunder.

3. Hår:

På dette tidspunkt skal håret generelt være tyndt, og det vil også være synligt. Dette er et af de vigtigste punkter, når det kommer til fosterudvikling, og det skal huskes. Håret på barnets hoved betyder meget.

4. Kranieknogler:

Selv på dette tidspunkt er kranieknoglerne måske ikke helt smeltet sammen, og der er ikke noget at bekymre sig om. Dette er helt normalt, og mange babyer har den slags problemer. Dette vil faktisk give barnet mulighed for komfortabelt at passere gennem fødselskanalen under arbejdstid. Mange mennesker lader til at undre sig over, hvorfor babyens hoved tager form af keglen lige efter fødslen. Dette er grunden.

5. Længde og vægt:

Barnet skal være næsten omkring 50 cm langt, hvilket er maksimumsgrænsen for de generelle tilfælde. Barnets vægt er generelt ikke mere end 3 kg. Disse vil blive regnet ud, når barnet er født, da han eller hun vil blive nøjagtigt målt.

Andre detaljer:

Babyens negle går generelt ud over fingerspidserne på dette tidspunkt, men de vil stadig være meget små. Du venter bare tålmodigt på dit yndige lille afkom.

39 uger gravid mave og baby:

Din krop på 39 uger vil være meget vanskelig at håndtere. Du ville blive mere og mere ubehagelig, og din livmoder vil veje mere end nogensinde. Dit bækken, hvis du bemærker det, vil blive ømere med tiden, og som barnet bliver ved med at vokse indeni. Selv Braxton Hicks sammentrækninger har en tendens til at stige i sin styrke og frekvens.

39. uges aktiviteter:

Desværre vil der af hensyn til barnet være mange begrænsninger. Dine bevægelser vil blive begrænset, da du næsten er i arbejdskredsen. Begrænset gang, undgå mental stress, lægge nul pres på bækken og maveregion osv. Er nogle af dem. Der vil blive foretaget abdominale undersøgelser for at spore babyens bevægelse på dette tidspunkt.

39 ugers graviditet

Kost og motion:

39 ugers graviditetskost:

På dette tidspunkt får du mad, der fremkalder arbejde. På samme tid skal du også spise godt. Her er nogle fødevarer, der vil hjælpe.

 • Ricinusolie: Ifølge de fleste kvinder ser det ud til at disse ting virker, og du kan helt sikkert prøve det. Det påvirker tarmene og hjælper også med korrekte tarmfunktioner. Det hjælper også med de problemer, som din livmoder oplever.
 • Noget krydret: På dette tidspunkt kan krydret mad faktisk være nyttig. Denne type mad er virkelig god, når det kommer til at opretholde et ordentligt helbred, såsom eddike, aubergine osv.

39 uger graviditetstræning:

Korrekt motion er nødvendig på dette tidspunkt. Squats er en god måde at stimulere arbejdskraft på. Squats hjælper med arbejdskraft og reducerer dermed stresset ved leveringen. Hvis du udfører squats korrekt, åbner det bækkenområderne og giver barnet mulighed for at falde meget bedre ned, end de normalt plejer. Du behøver ikke at røre kettlebell eller håndvægte, og du behøver ikke at udføre nogen form for øvelser, der giver pres på maven. Du skal blot lave nogle squats, og det er alt, hvad der kræves.

Samleje i løbet af denne uge:

Barselbladene dukker op, og dette er et tegn på, at du langsomt bevæger dig i fødsel, og du vil ikke engang vide, hvornår vandet er gået i stykker. Du bliver nødt til at passe godt på kroppen. Sex vil hjælpe med arbejdskraft på dette tidspunkt. Én ting skal huskes på, det er at passe ordentligt på, at samlejet på ingen måde skulle skade barnet. Undgå orgasmer, og bekymre dig ikke om, at det ville skade babyens hoved, da det ikke vil ske.

Hvad er de risici, man står overfor?

Der er ikke mange risici i denne periode. Men her er nogle, du sandsynligvis vil gennemgå.

 • Braxton Hicks sammentrækninger bliver intense og hyppige. Dette er den eneste graviditetspine nu. Du skal ikke bekymre dig om dette. Du behøver kun at vide, hvordan dine reelle veer bliver.
 • Din udledning vil se noget blod. Dette er på grund af blodkarrene i livmoderhalsen brud.
 • Vandbrud er et stort tegn på arbejde. Din fostersæk går i stykker, og vandet strømmer ud. Så skal du skynde dig på hospitalet.

39 ugers graviditet med tvillinger vil ikke være anderledes. Din livmoder vil være tungere, og bækkenet vil opleve meget smerte. For de fleste ville hele sigtet allerede være krydset nu.

Tjeklister for 39 uger gravide:

 • Tid dine veer til at forstå, at du faktisk er i falsk arbejde. Dette er en almindelig ting på dette tidspunkt.
 • Tænk på babynavne, og hvis du ikke har noget i tankerne, kan du begynde at kigge efter nogle.
 • Du kan tale med andre mødre for at forstå fødsel og graviditetssmerter.

Tips til at overvinde stress i løbet af 39 uger graviditet:

Stress er ganske almindeligt i løbet af denne tid, og du vil helt sikkert stå over for nogle. Det kan siges, at stress slet ikke er slemt i løbet af denne tid. Når du byder velkommen til nogle nye og hurtige ændringer i dit liv, kan de føre til nogle bivirkninger, og en af ​​dem er overdreven stress. For meget stress kan gøre dig utilpas, og det kan også være skadeligt for dig. Hvis du føler nogle psykiske stressproblemer, er det på tide, at du begynder at tage dine omgivelser seriøst og ringer til en professionel for at hjælpe dig med at håndtere det. Bortset fra det er din familie altid med dig for at støtte dig mentalt, selvom det meste af den fysiske stress skal håndteres af dig.

 • Rygsmerterne er et almindeligt symptom på stress under graviditeten. De hormonelle ændringer kan også udløse overdreven stress. Undgå nogle negative livsminder og tænk over de positive ting. Det hjælper altid.
 • Udflugtsrutine er en af ​​de bedste måder at håndtere stress på. Da dine ben er intakte, bør du tage nogle familieudflugtsessioner eller endda inkludere venner. Kom ud af graviditetsstemningen, da du har været igennem meget de sidste måneder.
 • Korrekt træningsrutine ser også ud til at være nyttig. Du kan tjekke nogle meditationsrutiner. De ser altid ud til at fungere under graviditeten.

Medicinske tests og scanning, mens 39 uger er gravid:

Regelmæssig eller alternativ kontrol er påkrævet. Hvis du vil have lidt ekstra hjælp, er der altid din læge.

Når det kommer til medicinske behandlinger, er det det tidspunkt, hvor præventionen vil blive besluttet. Symptomerne vil også blive bestemt, og der vil også blive givet medicin.

Kontrollerne vil omfatte kontrol af den korrekte kropsvægt og blodtryk hos den gravide kvinde, og hjertet vil også blive bestemt på dette tidspunkt. Dette er et temmelig afgørende øjeblik, og det skal tages hensyn til, at alle former for lægeundersøgelser og tests udføres korrekt.

Forkølelse og influenza er en af ​​de mest almindelige sygdomme under graviditeten (39 uger). Til det kan Robitussin bruges. Hvis du er forkølet og hoster om natten, så er undertrykkende god medicin. For en normal host Vicks vil almindelig hostesirup være nok. Hvis din kropstemperatur er mere end 100 ° F, bør Tylenol benyttes, hvilket også vil håndtere alvorlige smerter og smerter.

Alle disse lægemidler har vist sig at være nyttige, og disse hjælper helt sikkert med at løse de problemer, du måske står over for under 39 ugers graviditet.

Tips og forholdsregler:

Dette er nogle tips eller gøremål, der hjælper dig med din graviditetsfase på 39 uger.

Bliver hydreret:

 • At holde kroppen ordentligt hydreret på dette tidspunkt hjælper med at udrydde nogle alvorlige symptomer. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste måder at holde sig i form i løbet af denne tid.

Korrekt dosering af medicin:

 • Selvom du får ordineret medicin til at reducere fysisk og psykisk stress, skal du tage den rigtige dosis. Undgå at tage for meget, når smerten stiger, eller de kan have nogle bivirkninger.

Korrekt søvn:

 • På dette tidspunkt er det nødvendigt med ordentlig søvn. Jo mere du hviler, barnet vil også. Derfor skal du af hensyn til barnet hvile ordentligt i denne periode.

Sig farvel til frygt:

 • Det er en sjælden ting, da de fleste af mødrene er glade og spændte på at komme til dette stadie. Derfor er dette en sikkerhedsforanstaltning. Frygt er det element, der vil dræbe spændingen og tro det eller ej, det kan være dårligt for dig. Så sig farvel til frygt så hurtigt som muligt.

Din baby er sandsynligvis ude et øjeblik. Prøv at holde roen og øg ikke din angst. 39 uger gravid ingen tegn på arbejde kan undertiden være alarmerende. Men med en læge og nogle mennesker, du har tillid til ved din side, er der ingen grund til bekymring. Bliv ved. Du har klaret det!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er det sikkert at rejse nu?

Svar: Slet ikke! Læg alle dine rejseplaner væk, indtil din arbejdskraft. Det er vigtigt at hvile lidt og blive i dit hjem, bare for at du ikke skal forudse uventet arbejdskraft på et fjernt sted.

Q2. Hvad er sovepositionen for 39 uger gravide kvinder?

Svar: Som vi sagde, bliver din krop mere og mere ubehagelig, og du kan få dage uden søvn. Det er i bedste fald du forsøger at rumme til at sove på venstre side af din krop. Dette vil sikre en god blodtilførsel til kroppen sammen med en ordentlig næringstilførsel til barnet.

Q3. Hvornår skal du kontakte en læge?

Svar: Skynd dig til en læge, når du begynder at opleve intense og non-stop smerter. Pas også på vandbrud.