Alt dette vil ske, når du er 36 uger gravid

Når du når 36 uger af graviditetsstadiet, er din baby fuldt udviklet og ligner præcis et spædbarn med lyserød hud. Hans ører er ekstra skarpe, og han kan muligvis genkende din stemme eller din yndlingssang, selv efter fødslen. Indtil dette tidspunkt var barnet virkelig højt og syntes at komme ind i munden på dig. Men nu i den 9. måned falder barnet pludselig ned, mens du forbereder dig på fødslen. Ved, hvad der sker i 36 uger af graviditeten, hvad er symptomerne på fødsel, din babys vækst på 36 uger gravid og meget mere her.

For begyndere indser vi, hvor meget ægte handlen føles, når du faktisk skal leve de historier, du har hørt hele denne tid. Lige efter offentliggørelsen begynder alle historier at hobe sig op, alle tidligere og tidligere oplevelser samler sig for dine fødder og stadig sidst på dagen kæmper du alene din kamp.

Men når du ser på det, får du et par måneders smerte og besvær med endnu en soulmate i dit liv, og mens du klynker over, at følelserne spredte sig overalt, eller om natten var fyldt med søvnløshed, ville du snart indse, hvor værdsat en besiddelse, du holder på.

36 uger af graviditeten - symptomer og fosterudvikling

Indholdsfortegnelse:

 1. Måneder og trimester, der angiver 36 uger gravid
 2. Fysiske og psykologiske ændringer i 36 uger gravid
 3. 36 uger gravid baby størrelse og vægt
 4. Baby og mave ligner 36 uger af graviditeten
 5. Baby positionering i løbet af 36 uger af graviditeten
 6. Graviditetskost & Øvelser i løbet af 36 uger gravid
 7. Medicinske tests og scanning i 36 uger af graviditeten
 8. Tips og forholdsregler at tage i løbet af 36 ugers graviditet
 9. Tips til at reducere stress
 10. Tjekliste i løbet af 36 uger gravid
 11. Medicinsk behandling og regelmæssig kontrol
 12. Sex i løbet af 36 uger graviditet
 13. 36 uger gravide smerter og gener

Måneder og trimester, der angiver 36 uger gravid:

For lægehjælp og overvågning er ni-måneders tidsramme for graviditet opdelt i et ugentligt format på 40 uger. Så når vi nævner den 36. uge, ved du, at presset stiger. 36 uger gravid betyder, at du er i tredje trimester og begyndelsen af ​​den 9. måned af din graviditet.

Se mere: 34 uger gravid

Fysiske og psykologiske ændringer i 36 uger gravid:

1. Lyn:

Dette er den største fysiske ændring, man oplever i løbet af den 36. uge af graviditeten. Hele denne tid var din baby oppe og ligge i den oprindelige position, selvom han stadig ville bevæge sig rundt efter behag. Hele denne tid var han oppe med fødderne mod livmoderhalsen og hovedet op ad dit underliv. Med begyndelsen af ​​denne uge ville et fænomen kaldet ‘lynet’ eller ‘tabe’ eller endda ‘engagement’ mærkes. Det er, når babyen begynder at positionere sig til den udbedrede position, og gør sig klar til fødslen. Som på et refleksstik med ugerne rullende forbi, ville han vende sig på hovedet med hovedet mod livmoderhalsen og fødderne opad.

Denne position er ikke ubehagelig for babyen, da han perfekt udnytter din pæreformede æggestok. Men for mødrene kan det være lidt udfordrende. Den konstante følelse af, at din baby glider forbi og falder, får dig til at grine. Denne vedholdende følelse kan bare gå i opfyldelse en dag, da barnet nu er egnet til at overleve uden for dig.

2. Utætte bryster:

Dette er et af de mest almindelige symptomer, som alle gravide kvinder skal møde. Dette sker generelt i tredje trimester, hvilket betyder, at du er på det rigtige sted for at opleve dette. Disse næringsstoffer fra brystet er babyens ernæringskilde i de første timer efter fødslen. Dette sker for alle og er gratis. Så antag, at du ikke planlægger at amme, du vil stadig have utætte bryster. Sygeplejersker er altid der for at få dig ud af denne pinlige situation.

3. Braxton Hicks:

Folk forveksler dem med ægte sammentrækninger. De er forskellige. Nu lever du en verden forbundet med smarte enheder. Brug din smartphone til en vis grad, og download et program, der giver dig mulighed for at spore veerne. Dette giver dig mulighed for at føre en registrering. Braxton Hicks kan være smertefuldt og passere gennem denne fase, da du næsten er en måned ude til levering, og nu har du samlet en tilstrækkelig mængde viljestyrke. Du kan bringe Braxton hicks sammentrækningsrekord til hospitalet, og lægerne vil give dig nogle løsninger.

36 uger gravid baby størrelse og vægt:

Barnet vokser, indtil det kommer ud, og det vokser også nu. Faktisk er en 36 uger gravid babyvægt et sted omkring 2,7 kilo tung og har en højde på 46-48 cm. Dette er den grundlæggende måling, der er den samme for alle afkom. Barnet vil falde på grund af den stigende vægt, og det er her, du vil opleve lysning som forklaret ovenfor.

Baby og mave ligner 36 uger af graviditeten:

Ved 36 ugers graviditet er barnet fuldt udviklet og ligner nøjagtigt et spædbarn, men i en miniature. Hans hud er lyserød, og hans ører er så skarpe, at han kan genkende stemmen fra omverdenen.

På den anden side skifter maven, der var så høj hele tiden, pludselig og er meget lav. Dette er på grund af lynet, som de 36 uger gravide kan opleve når som helst fra nu. Den nederste mave angiver, at barnet forbereder sig på at komme i omverdenen.

Se mere: 38. uge med graviditetspleje

Baby positionering i løbet af 36 uger af graviditeten:

En baby i 36 uger gravid er en fuldt udviklet baby og stærk nok til at overleve i omverdenen. Følgende er udviklingen hos barnet 36 uger gravid.

1. Lysfølsomhed:

Barnet havde først øjnene lukket, da de endnu ikke var dannet. Med tiden perfektionerer øjenbrynene sig efterfulgt af dannelse af øjenlåg og vipper. Selv efter at baby blafrer disse peepers åbner, vil ultralydet være skræmmende, da du ville stirre på et tomt hvidt mellemrum mellem øjet. Med tiden udvikler iris og meget senere gennem pigmentering får eleverne deres rette farve. Mens disse igangværende processer foregik, udviklede din baby sit syn, og nu hvis du blinker et lys på din mave, ville din baby reagere på det ved enten at se den vej eller se væk fra den.

2. Interne perfekt:

I slutningen af ​​den 36. uge ville du bemærke, at din baby har udviklet sig næsten til det punkt, hvor den nu kan overleve godt uden for moderens krop. Hans hud mister nu langsomt det hvide voksagtige stof, mens de andre bløde babyhår dækker hans krop, lanugoer gør sig nu væk. Barnet udvikler nu sine ører og kan nu genkende din stemme og reagere på den. Hjerteslaget har perfektioneret sig selv, og det er lungearbejdet også. Nu behøver leveren ikke længere at filtrere røde blodlegemer, hendes marv har overtaget jobbet og klarer sig fint. Hun er nu færdig og klar.

3. Fødselskanal:

Efter 36 uger reduceres den gravide babybevægelse, når barnet falder ned i fødselskanalen. Barnet bliver lidt buttet, og hans hud vil blive beskyttet af væsken, som han vil falde fra i næste uge og så.

4. Vejen til sammentrækninger:

Der vil være nogle sammentrækningsproblemer, såsom Braxton Hicks, som vil finde sted i livmoderen, og du vil mærke dem. Dette er et af hovedproblemerne med babyer, der har sammentrækningsproblemer. Dette vil resultere i nogle rygsmerter, og disse smerter kan være alvorlige, og du vil måske konsultere en læge for netop dette spørgsmål.

Babyen og moderen skal begge gå igennem ændringer, for at de kan perfektionere hinanden. Mens babyen næsten har skåret til perfektion, må moderen stadig nøjes med forandringerne. Med de igangværende dage støtter hun et lettelsens suk, da hun slår sig ned i sit tredje trimester. De 40 uger er blevet kategoriseret i tre stængler- den første, anden og tredje trimester, og her er nogle af de ændringer, hun vil føle i denne uge.

Graviditetskost & Øvelser i løbet af 36 uger Gravide:

Der er ingen sådanne massive ændringer i din kost. Du skal muligvis reducere mængden af ​​mad, du spiser ad gangen. Det betyder ikke nødvendigvis, at du bliver nødt til at spise mindre. Du kompenserer for den reducerede mad ved at have små måltider med små tidsintervaller, og denne proces vil blive forbedret, når du langsomt er på vej mod den sidste uge. At spise godt er tricket til at forblive sund og også holde barnet sundt i denne fase.

Der er nogle kvinder, der tænker på at gå på slankekur under graviditeten. Det vil ikke være sikkert. En kost kan ødelægge din madindtagelsesplan og kan gøre dig svag fra kernen, hvilket kan føre til en massakre under fødslen. Du er i den 36. uge og vil nu bestemt ikke have lavt indhold af folsyre, jern osv. Du skal også bruge en ordentlig forsyning af alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Prøv nogle forskellige kostmetoder, f.eks. At indsætte nye slags ting i din kost. Prøv at inkludere nogle frugter i din almindelige grøntsagskost. Post -graviditetskuren er også nogle gange en smerte i ryggen.

Hvis du vil prøve en snack, der hjælper dig med at opretholde den rigtige strøm af gode ting ind i kroppen, vil følgende madvarer passe til dig.

Blandet frugtstans:

Dette er en forfriskende måde at give din krop de rigtige vitaminer og mineraler og give tungen en anden smag.

Mocktails (sunde):

Hvis du er villig til at have nogle sunde drikkevarer og samtidig have slag af mocktails i dem, så prøv de alkoholfrie. Disse vil generelt være vegetabilske mocktails.

Sunde juicer:

Hvis du er til nogle sunde smoothies eller juicer, så vil tomat- og myntejuice være perfekt. Dette giver dig mulighed for at have nogle fordele ved juice sammen med fordelene ved de gode ting.

Dyrke motion:

Der er mange måder at holde sig i form i løbet af denne uge i trimesteret. Den bedste og nemmeste måde diskuteres dog nedenfor.

Strækning er et af de vigtigste krav og bør gøres omhyggeligt for at undgå muskelkramper og også for at håndtere nogle vægtbalanceproblemer.

Går dagligt:

Selvom du går korte ture, skal du ikke stoppe den daglige rutine. Daglig gang er den mest enkle øvelse, der gør det muligt for en at håndtere en masse øvelser.

Sidder:

Tro det eller ej, sidde kan hjælpe med at placere barnet korrekt, og dette vil også hjælpe barnet til at rejse den korteste afstand gennem fødselskanalen. Bækkenet skal være fremad og gøre det med en træningsbold. Det vil give dig den korrekte justering. Dette vil bringe babyens ryg tilbage til din ryg.

Skæve:

Nogle gange læner du dig bare sådan, og det hjælper. Skævhed er sandsynligvis en af ​​de bedste måder at holde sig i form under graviditeten.

Se mere: 37 ugers graviditetssymptomer

Medicinske tests og scanning i 36 uger af graviditeten:

Følgende er de typer af graviditetstest, der skal tages i 3. trimester af graviditeten.

Gruppe B streptokok screening:

Denne screening udføres mellem uge 35 til 37 for at detektere gruppe B -strepbakterier. Desuden kan denne bakterie findes hos 30% af raske kvinder, den kan vise sig dødelig hos den nyfødte og føre til mental retardering, høretab, nedsat syn osv. Kvinder, hvis rapporter er positive, behandles med antibiotika for at beskytte barnet mod at fange en sådan infektion.

Elektronisk føtal hjerteovervågning:

Denne overvågning udføres når som helst efter den 20. uge, under fødsel og levering for at overvåge den nyfødtes puls.

Ikke-stresstest:

Denne test udføres hver uge i niende trimester for gravide med komplikationer som f.eks. Højt blodtryk, multipler, diabetes osv. Det bruges endda til at overvåge forfaldne babyer.

Biofysisk profil:

Denne test udføres ganske enkelt med ultralydet eller med en kombination af ikke-stresstest og ultralyd.

Tips og forholdsregler at tage i løbet af 36 ugers graviditet:

Følgende er de visse tips og forholdsregler, som man skal tage i løbet af 36 uger gravid:

 • Undgå allergi, da det kan skabe problemer under amning. Enhver form for fødevareallergi bør løses med det samme.
 • Nu hvor du besøger din læge hver uge fra nu, skal du bruge din ventetid ved at investere i en god bog.
 • Gå ikke i panik, hvis din babys bevægelser og spark er reduceret. Forstå, at babyen har meget mindre plads til bevægelse nu.
 • Vær forberedt på at se dig selv miste din slimprop. Det er en tyk gul udledning med en snert af blod. Det kan ske uger, dage eller endda timer, før du går på arbejde.
 • Planlægger du at sende fødselsannoncer ud? Gør dine forberedelser nu, og hold konvolutterne klar. En ting mindre skal du gøre, når babyen kommer, da efterfølgende vil du have meget lidt fritid tilbage.
 • Vælg din børnelæge, hvis du ikke har valgt en endnu.
 • Hold din fødselspose klar – Pak alle de nødvendige ting, du kan få brug for, når du går på arbejde, herunder dine forsikringsoplysninger, behageligt tøj, magasin, kamera, oplader, hovedtelefoner og andre ting, som du synes kan være nødvendige.

Tips til at reducere stress:

Depression og stress under graviditeten kan være en af ​​de mest almindelige seværdigheder, da alle kvinder står over for dem. Stress kommer fra at følge den samme rutine i de sidste 7 eller 8 måneder, og når kvinderne endelig er i den sidste måneds periode, rammer stressen det og ødelægger stemningen. Du kan gøre følgende ting.

At tale med mennesker:

At tale med andre om din mentale tilstand og følelsesmæssige problemer vil helt sikkert hjælpe med at reducere dem. Denne form for selvudført terapi kommer altid til nytte.

Korrekt træning:

Nogle gange hjælper motion med at reducere stress. Lav nogle samarbejder med dine venner eller din partner, og dette giver dig mulighed for let at håndtere stresset.

Forberedelse til fødslen:

Hvis du forbereder dig til fødslen tidligt, reducerer det spændingen og hjælper med den korrekte reduktion af stress-forårsagede problemer som depression. Mange kvinder er stressede over at tænke på, hvordan de vil kunne præstere, når den virkelige periode med fødslen kommer. Hvis du er en af ​​dem, skal du ikke tænke over det, da du vil have det godt, hvis du allerede har gennemgået dette punkt.

TOC

Tjekliste i løbet af 36 uger gravid:

Ugens aktiviteter er næsten de samme, og kvinderne med sit barn i maven vil ganske let kunne gennemgå disse få ændringer, da hun allerede har gennemgået meget. Der vil være ændringer i den ugentlige træningsrutine, sådan at du ikke taler lange gåture fra nu af. Så læsningen fører til mere dovenskab, indtil du endelig føder. Barnet udvikler sig langsomt og på sit højeste stadie af fosterudviklingen. Pladsen i tarmen er begrænset, og der kan tilbydes nogle spark. Du bliver også nødt til at udelukke al slags maveøvelse fra din træningsrutine, da du er i trimesterfasen. Der vil også være nogle mindre kostændringer.

Medicinsk behandling og regelmæssig kontrol:

Der kan være nogle medicinske tilstande, som du skal bruge medicin til, og at løse denne form for medicinske tilstande vil hjælpe, mens du føder. Der bør benyttes sikre medicineringsprocesser i den 36. uge af graviditeten. Visse medicinske tilstande og deres væsentlige lægemidler diskuteres nedenfor.

Forstoppelse:

Hvis du lider af forstoppelsesproblemer, kan Metamucil være den perfekte ting for dig. Læger ordinerer også en gravid kvinde med denne medicin, der har problemer med forstoppelse.

Halsbrand:

Dette er sandsynligvis en af ​​de mest synlige medicinske tilstande blandt gravide. Fordøjelsesbesvær og halsbrand kan rettes ved hjælp af Tums.

Regelmæssig kontrol for at spore bevægelser bør benyttes på dette tidspunkt.

Sex i løbet af 36 uger Graviditet:

Mange mennesker, uanset om det er sikkert eller ej at have sex, når du er 36 uger gravid. Det er sikkert. Sex vil hjælpe med at føde. Det omhandler induceret arbejdskraft, hvilket igen gør det muligt for kvinden at gå hurtigere i arbejde. Barnets hoved bevæger sig langsomt mod livmoderhalsen, og den sidste ting vil du have, at barnet skal blive forvredet. Således kan du få en sikker kærlighed, selvom du er 36 uger gravid.

36 uger gravide smerter og gener:

Rygsmerte:

Pludselig en morgen vågnede du med alvorlige rygsmerter og spekulerede på, hvorfor det er der. Dagen går, og igen næste morgen føler du smerten forstærkes. Her er vejen til det. Hele denne tid har du sovet på ryggen, hvilket får barnet til at føle pladsmangel. Når du fortsætter med at sove, gør babyen det også, og mens han vokser i søvne, vil du blive overrasket over at indse, hvordan han skubber dine rygmuskler og marv for at få plads til sig selv. Prøv at sove på dine sider og se, hvordan smerten flyder væk.

Sammentrækning:

Babyen er nu klar til at forlade sit ophold, og det er derfor, med tiden, din krop bliver ved med at advare dig om de kommende begivenheder. Dette er normalt i form af falske sammentrækninger, som du føler. Dette er måske ikke smertefuldt, men det vil være lidt ubehageligt, da din krop endnu ikke er klar eller vant til disse. Denne sammentrækning kaldte Braxton Hicks sammentrækninger til at starte langsomt og med tiden vokser mere intens.

Indlejring:

På dette tidspunkt ville der være et endeligt jagt på at gå over de besluttede babynavne og male maleriet. Krybberne og legetøjet skal være klar, og det samme bør babydynen, som du engang havde med som barn. Det pludselige jag med at dekorere og forberede stedet kan skylle dig ud, selvom du pludselig mærker den stærke energi strømme gennem dine knogler. Dette kaldes normalt ‘nesting’, en følelse moderen ville opleve. Bare gå med strømmen og gør hvad der kræves for at gøre dig glad.

Så du er i 36. uge gravid, og du har det godt indtil nu. Blot en måned mere, og du vil sejre med din smukke og sunde baby i hånden. Hvis du lider af nogle alvorlige sundhedsproblemer, er de også på det rigtige sted, da vi har diskuteret nogle af de sandsynlige symptomer og tips til at overvinde dem. Og hvis ikke, så læn dig tilbage, slap af og tak gud for hver ekstra dag, du får en sund kost, der hjælper med at gøre din baby sundere og fyldigere.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvad er de 36 ugers graviditetsproblemer?

Svar: Følgende er nogle af de 36 ugers graviditetsproblemer:

 • Halsbrand
 • Forstoppelse
 • Søvnløshed
 • Ødem eller hævelse
 • Hoftesmerter
 • Vaginal udledning
 • Vægtøgning

Q2. Hvad er de forskellige 36 ugers gravide smerter?

Svar: De forskellige typer smerter, som du kan opleve i løbet af graviditetsuge 36, er:

 1. Sammentrækninger
 2. Hjerteforbrænding
 3. Braxton Hicks
 4. Nedre rygsmerter
 5. Træthed

Q3. Er det sikkert at føde 36 uger gravid?

Svar: I tilfælde, hvor en tilstand som præeklampsi er involveret, er tidlig levering den sikreste løsning. Men der er stadig risici for de babyer, der er født før fuld sigt. Men efter 36 uger anses babyen for sent i forvejen, og risikoen er meget lavere end de babyer, der fødes om 35 uger.

Q4. Hvordan ser min baby ud i livmoderen efter 36 uger?

Svar: Efter 36 uger er barnet fuldt udviklet i livmoderen, og hans hud er lyserød i farven. Barnet er 18 centimeter højt og vejer næsten 6 kilo i vægt. I slutningen af ​​denne uge vil din baby blive betegnet som tidligt, klar til levering med meget lille risiko.