10 henkeäsalpaavaa ideaa uima -altaallesi

uima -allas puutarha veranta terassi

Istuu uima -altaan äärellä

Talvi on tällä hetkellä yksi kylmimmistä vaiheistaan ​​ja useimmilla meistä on paksut takit ja takit, huivit ja kaikki muu, mikä liittyy niihin. Harva ajattelee nyt uimista.

Mutta kesä tulee nopeammin kuin luulet ja jos sinulla on huvila tai suurempi talo, haluat ehdottomasti nauttia vapaa -ajastasi siellä, myös uima -altaan ansiosta.

Se on iso investointi, jonka pitäisi näyttää hyvältä lopulta. Ei siis ole liian aikaista ajatella sitä.

Haluatko uusia ideoita? Meillä on niitä sinulle 10 ja ne kaikki tulevat C.O.S. Suunnittelu Mebournelta. Löydät sekä älykkään sekoituksen materiaaleja että erittäin älykkään ratkaisun avaruuteen. Näin he suunnittelivat nämä ihastuttavat ideat ulkoalueille, joissa on uima -altaita. Lähdetään virtuaalikierrokselle ja kuvitellaan uimasi huolettomana.

Ideoita uima -altaallesi

allas istuimet aurinkoinen puutarha suunnittelu

Sisäänkäynti- ja poistumisalueet voivat olla loistava paikka fiksuille suunnitteluelementeille. Huomaatko askeleet vedessä täällä? Vasemmalla on kaksi näistä laajemmalla tasolla, joka näyttää sisälle. Tämä alue on pidempi ja ulottuu uima -altaan kauimpaan kulmaan. Tämä luo sarjan vedenalaisia ​​penkkejä, joilla on ihana levätä. Niiden avulla on helpompi kiivetä ylös ja alas uima -altaalta tai uima -altaalle.

Rajoitettu alue

allas ideoita puutarha lattia puu

Tässä uima -altaassa on intiimi tunnelma. Tämä tekee siitä entistä kutsuvamman. Tämä toimii kuitenkin vain, jos veteen johtaa vain yksi polku. Tiheät pensaat edustavat eräänlaista rajaa ja määrittävät tilan eräänlaiseksi ulkoalueeksi.

Näet myös suihkun, joka työntyy voimakkaasti kontrastin maalatun takaseinän eteen. Niiden vivahteet heijastuvat suihkulähteeseen uima -altaan keskellä.

Loput altaan laatat antavat veden imeä ympäröivän vesivärin, johon altaat liittyvät.

Lisätarvikkeet

Uima -allas puutarhakasvit ruoho väliseinän valaistus

Monet taitavasti sijoitetut elementit tässä maisemassa täydentävät pitkän ja kapean uima -altaan yksinkertaisuutta. Toisessa päässä on penkki, joka näyttää veistokselta. Se on jyrkässä ristiriidassa uima -altaan kanssa ja toimii tukipisteenä. Se rikkoo seinän yksitoikkoisen ulkonäön.

Siellä on myös paviljonki, joka ei ole peitetty, ja se toimii valmistautumisena palavalle auringolle melkein näkymättömän turva -aidan vieressä.

Etualueelle on asetettu kasvisäiliö. Tämä kohoaa veden yläpuolelle ja siinä on pitkä ja kapea leväsänky, joka koristaa altaan kulmaa.

Yhdessä on suihkulähde, joka sijaitsee talon ja uima -altaan keskiakselilla.

Voit nähdä toisen porrastetun veistoksen kuvan vasemmalla puolella. Se on suihkulähteen mukainen ja korostaa teemaa.

Kohtaukset

Uima -allas allasideoita puutarhakasveja rottinkikalusteita

Vesi kiinnostaa katsojaa, mutta taustalla olevat aksenttilohkon muodot vaikuttavat juuri tähän. Ne korostavat uima -altaan valoa entisestään. Nämä muodot tekevät myös tilasta entistä mielenkiintoisemman. Huomaa upea visuaalinen tasapaino, joka on saavutettu eri hahmojen välillä. Itse uima -allas on hyvin yksinkertainen.

Päällystetyt elementit

Uima -allas allasideoita puutarha akryylituolit punainen

Päällekkäiset suunnitelmat ja arkkitehtuuri yhdistävät huoneen kolme olennaista elementtiä – talon, veden ja uima -altaan. Idea välitettiin puisen alustan kautta. Sinulla on tunne, että se kelluu veden yläpuolella uima -altaan kauimpana reunassa.

Uima -altaan talon ylitys luo visuaalisen yhteyden toisella puolella olevaan spa -alueeseen.

Samalla se tarjoaa varjon koko verannalle.

Linjoja uima -altaiden suunnittelussa

Uima -allas -allasideoita puutarhalasiseinät liukuovet

Uima -altaan elementit heijastavat modernin talon arkkitehtuurin nykyaikaisia ​​elementtejä. Yksityiskohdat tuovat esiin katon vaakasuorat viivat. Se näyttää kelluvan uima -altaan yläpuolella. Linjat luovat visuaalisen ylivuodon pinnalta toiselle ja auttavat saamaan uima -altaan näyttämään pidemmältä.

valaistus

Uima -allas allas ideoita puutarha rottinki tyynyt

Valaistus tuo huoneeseen toisen olennaisen ulottuvuuden. Uima -altaat saavat vieläkin mielenkiintoisemman ulkonäön, koska vesi on niin kaunista altistuessaan. Koska vietät paljon enemmän aikaa uima -altaan katseluun kuin uimiseen siinä. Arvostat todella tätä vaikutusta kauniina kesäiltoina.

Paitsi että uima -altaassa on runsaasti valoa, myös ympäristö on runsaasti valaistu. Jotkut kasvit ja värit on osoitettu parhaaksi.

akselit

Uima -allasideoita puutarhapuita koristeellisia palmuja

Yleensä on kaksi pääasiallista syytä, miksi akseli tulisi sisällyttää uima -altaan suunnitteluun. Toisaalta se voi olla löydetty rakenne, ja joskus tämä on hyvin toimiva menetelmä, jolla voidaan luoda yhteys ympäröivään maisemaan.

Muutaman askeleen päässä verannalta uima -altaalle. Tämä luo talolle upean pyörimisakselin. Verannan muoto on toistettu uima -altaan toisella puolella.

Tämä lähestymistapa korosti yhteyttä luontoon.

Sekoitetut materiaalit

Uima -allas Allasideoita Puutarhakivi Splash Water

Tämän uima -altaan erityisluonne määräytyy kulma -alueilla tukkeutuneiden materiaalien seoksen perusteella. Tämä on esimerkki menestyksestä, jota ei pidä pitää itsestäänselvyytenä.

Sekoitus onnistuu vain, jos sen sijainti ja muoto ovat järkeviä yleisen rakenteen kannalta.

Valkoiset verhotut seinät toimivat veden jatkeena ja taustana. Uima -altaan reunoja korostivat myös kivisängyt. Oikealla puolella olevat kasvisäiliöt kasvavat vedestä. Ne on luotu samasta materiaalista kuin uima -allas. Siellä on pidetty lisää kasveja.

Kolme ulottuvuutta

Uima -allas allas ideoita puutarha kivi suunnittelu hyppy vesi

Usein ajatellaan uima-altaita kaksiulotteisena rakenteena. Olet väärässä. Tämä väärä vaikutelma johtuu siitä, että yksi tarkoittaa ensisijaisesti pintaa ja muotoa. Uima -altaissa on myös syvyys, kuten on sanomattakin selvää.

Siksi on järkevää siirtää elementtejä arkkitehtuurista uintinauhojen suunnitteluun. Tämä on onnistunut sekä tässä että eräissä aiemmissa esimerkeissä. Haluttu yksityisyyden tunne on erityisen ilmeinen tässä esimerkissä.

Luo paratiisi puutarhaan

uima -allas istuimet aurinkoinen puutarha esteettinen

Tähän on lisätty upeita granaatin yksityiskohtia. Ne toimivat dramaattisena suihkulähteenä. Niiden korkeus edistää suuresti yksityisen ilmapiirin tunnetta. Tämä lisää paljon monimutkaisempaan visuaaliseen ulottuvuuteen. Tässä, aivan kuten yhdessä aikaisemmissa esimerkeissä, on sovellettu pankin käsitettä. Kukapa ei haluaisi levätä tällaisessa paikassa??

Uima -altaat ovat huviloita, jotka ovat ylellisiä, tyylikkäitä, seurallisia, mutta myös lähellä luontoa. Niiden pitäisi auttaa rentoutumaan ja palauttamaan harmonia. Siksi jokainen näkökohta tässä on olennainen. Tämä on monimutkainen rakenne, jonka rakentamisen jälkeen sitä ei voida helposti suunnitella uudelleen.

Siksi harkitse yllä esitettyjä pääperiaatteita, jotta voit luoda todellisen paratiisin.

Klassiset, massiiviset puutarhatuolit

uima -allas istuimet aurinkoinen puutarha kukkaruukku

Luonnon kiehtovat koriste -esineet

Nykyinen violetti väri – aurinkotuoleja

uima -allas istuimet aurinkoinen takapiha

Minimalistinen harmaalla

uima -allas istuimet aurinkoiset makuutyynyt kesällä

Oikea perääntyminen

uima -allas istuimet aurinkoinen varjo riippumatto