Rakenna allas itse kuormalavoista – tärkeitä vinkkejä ja käytännön ideoita

Lavat ovat edelleen ainoa onnistunut materiaalivalinta, jos haluat rakentaa jotain itse. Riippumatta siitä, käytetäänkö niitä sisätiloissa vai ulkosuunnittelussa, kuormalavat ovat ehdoton hitti. Mutta altaan rakentaminen itse kuormalavoista ei kuulosta niin helpolta. Mutta olemme valinneet rakentamisen tärkeimmät yksityiskohdat, jotka tekevät toimenpiteestä erityisen helpon ja mahdollistavat siten yksinkertaisen tee-se-itse -projektin kaikille DIY-faneille.

Tämäntyyppisten hankkeiden menettely on yleensä suunniteltava erityisen hyvin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava selkeä käsitys rakennusmateriaaleista, työkaluista ja rakenteesta. Ensinnäkin on suositeltavaa luoda luonnos projektille. Lisäksi altaan sijoittamisella on suuri merkitys, koska se on kiinteä rakenne, jolla on vain tietty tila. Tämä tarkoittaa, että sinun on mietittävä, missä puutarhassa on tarpeeksi auringonpaistetta.

Lopputuloksessa on luonnollinen ilme

uima -allas kesällä

Altaan rakenne

Altaan rakenteelle on kaksi vaihtoehtoa: pyöreä ja suorakulmainen. Tarvitset uima -altaalle noin 10 eurolavaa, jotka on koottu ruuveilla ja nauloilla. Jos sinulla on jo altaan muoto, tarvitset puupinnoitteen altaan sisäpuolelle.

Lavat sopivat mihin tahansa puutarhan suunnitteluun, mutta projektin tärkeimmät asiat ovat pieniä asioita, jotka jäävät usein huomiotta.

Altaan vuorauksen laatu on erityisen tärkeä altaan sisustuksen kannalta. Kalvo on asetettava ilman ryppyjä. Kalvon asettaminen itse on erittäin helppoa ja saat muutaman askeleen korkealaatuisen uima-altaan. Jos annat kalvon varovasti roikkua altaan seinillä, allas pysyy pysyvästi vesitiiviänä ja samalla kauniina. Laadukkailla kalvoilla on korkea UV-kestävyys ja värinpitävyys, mikä pidentää merkittävästi itserakennusprojektisi käyttöikää.

Yksinkertainen rakenne, mutta hauskaa rakentaa

altaan alusta kuormalavoilta

Järjestä altaiden huolto oikein

Altaan suodatin on myös erityisen tärkeä. Ennen kuin ostat suodattimen, on suositeltavaa laskea altaan koko, koska järjestelmä on mukautettava altaan kokoon niin, että lika voidaan suodattaa jatkuvasti.

Altaan asianmukaista ylläpitoa varten on suositeltavaa suojata vesi mikro -organismeilta ja allasinfektioilta. Tämä tehdään kloorisovelluksella, joka on pakollinen jokaiselle uima -altaalle. Altaan ylläpito on etusijalla, koska tartuntojen mahdollisuus on erittäin suuri kesällä. Tästä syystä uima -altaan pH: ta on valvottava ja mahdollisia riskejä lapsille on vältettävä

Lava -allas on vapaa -ajan paratiisi mihin tahansa puutarhan suunnitteluun.

rakenna allas itse kuormalavatyöt

Altaan sijainti on erittäin tärkeä

näkymä laatoista tehdystä altaasta

Eurolavat

euro palletkuva allas kuormalavojen maisemointi -allas täydellinen allas diy kuormalavojen allas rakenna allas itse kuormalavatyöt kuormalavojen allas Lava -allas suorakulmio altaan muotoilulavat pyöreä muoto  Rakenna omia allasideoita uima -altaat valmistavat kuormalavoja tee se itse allas