Aurinko purjehtii Corradin takapihalla

Aurinko purjehti takapihan corradi -altaassa

Aurinko purjehti takapihalla Corradin ansiosta

Tämä Corradi -varjopurje on ihanteellinen suurille ulkotiloille, avoimille ruokailutiloille ja uima -altaan istuimille, ja siinä on moderni, merellinen ilme, jota rakastamme. Suojaava teltta kattaa 11 tai 14 neliömetriä, joka nousee pohjaan ja pyörii 90 tai 360 astetta mallista riippuen.

Mielenkiintoista siinä on itsenäinen sateenvarjo, jota tukevat neljä terässauvaa, jotka poistavat maadoitusankkureiden tarpeen. Tämä markiisi muodostaa neljän kulman välissä olohuoneen, jossa voit nauttia lämpimästä säästä. Se on saatavana 50 tai 78 neliömetriä. Vapaasti seisovassa sateenvarjossa on kuusi yksittäistä purjea. Tämä teltta on varustettu anturilla, joka rullaa purjeet automaattisesti kovassa tuulessa. Ja suuri pohja tarjoaa suuren istuimen! Aurinkopurjeet on valmistettu asiakkaan eritelmien mukaisesti ja ne mukautuvat jopa 100 neliömetrin huoneisiin!

Bonus: Jokainen purje on saatavana käsikäyttöisillä tai moottoroiduilla rullilla! Voit lukea lisätietoja tästä Corradista.

Ylimitoitettu teltta suojaa myös sateelta ja tuulelta

teltta takapihalla corradi

Houkutteleva ja kompakti muotoilu

Markiisi takapihalla corradi -puulattiat

Minimalistinen ulkoasu – puiset seinäverhoukset

aurinkoteltta takapihalla corradi -kansituoli

Alkuperäinen ja ainutlaatuinen purjehdussateen muotoilu – tarpeeksi suuri majoittamaan kaksi tai kolme ruokailukalusteiden ryhmää

Markiisi takapihalla corradi yöllä

Upea ja ylellinen ulkomuoto

markiisi takapihalla corradi alkuperäinen Sopii uima -altaan suunnitteluun Aurinko purjehti takapihalla corradi segel