Viileitä sisustusideoita rentouttavaan ilmapiiriin kotona

terassi suunnittelu viileä sisustusideoita lounge huonekalut sohva istuintyynyt

Kuinka muuttaa oma koti henkilökohtaiseksi turvapaikaksi

On kesä ja ajatuksemme kääntyvät yhä enemmän lomien, lomien, vapaa -ajan ja matkustamisen ympärille. Jopa matkalla jonnekin tulet takaisin ajatuksella tuoda kotiin vähän loma -tunnelmaa. Usein pääset aikaisempaan työrytmiisi niin nopeasti, että unohdat lepopäivät ja rentoutumisen.

Tee kodistasi enemmän kuin vain majoituspaikka. Sen pitäisi todella olla hiljainen turvapaikkasi! Miksi et halua täyttää talon muistoilla upeista lomapäivistä? Ympäröi itsesi erityisillä kosketuksilla, jotka lataavat meiltä energiaa ja kannustavat luovuuttamme.

Lue hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä.

Viileitä sisustusideoita – aloita ulkoalueen suunnittelusta

Mikä on ensimmäinen yhdistyksesi, kun ajattelet henkilökohtaista turvapaikkaa? Harkitsetko ulkoilma -loungea tällä termillä? Tee oma markkinarako rentoutumiseen kuistilla, parvekkeella tai eteisessä parilla taitettavalla tuolilla.

Taita tuolit auki

viileä patio sisustusideoita design taitettavat tuolit patio decking puinen pergola

Entä kasvi, joka luo kutsuvan ilmapiirin talosi sisäänkäynnin eteen? Se voi tehdä valtavan eron. Trooppinen vihreä saa väistämättä rennommalle tuulelle.

Kutsuva tunnelma sisäänkäynnin edessä

viileitä ulkokalusteiden ideoita suunnittele puutarhavajoja

Asutko osassa maailmaa, jossa trooppiset kasvit eivät kasva tai eivät kasva hyvin? Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että kasvien huolellinen järjestäminen auttaa luomaan oman salaisen puutarhan.

Hyvin suunniteltu kasvien järjestely

viileitä sisustusideoita ja puutarhasuunnitteluideoita

Tässä näemme DIY -verhon pergolaille Beautiful Mess -blogista. Se muistuttaa meitä heti yksityisyydestä ja aurinkosuojasta. Tämä luo onnistuneesti lomatunnelman takapihalle.

DIY -verho pergolaan

viileitä sisustusideoita ulkoterassisuunnittelun puinen pergola

Onko alueellasi myös niin sanottua “sesonkiaikaa”? Tällä hetkellä ulkona viettäminen on mukavaa ja virkistävää. Luo oma ruokailutila, jossa voit nauttia ruoasta ulkona raikkaassa ilmassa.

Ruokailutila ulkona

viileitä sisustusideoita puutarhan ruokasalin ulkopuolella pöydän koristusten ulkopuolella

Tuo ulkopuoli sisälle

Haluatko oppia parhaan käytännön tavan muuttaa kotisi henkilökohtaiseksi turvapaikaksi? Tässä se on: Kuvittele unelmavälineesi kuvallisesti ja tuo sitten elementit sinne (henkisesti tai aidosti). Haluatko esimerkin?

Ajattele yksityistä ulkouima -allasta. Tuo spa -huoneeseen joitakin ulkoelementtejä, kuten vehreyttä tai pikkukiviä.

Yksityinen ulkokylpylä

viileitä sisustusideoita kylpylä ralaxes rentoutuminen puutarha -allas

Onko sinulla ulkoalue, jossa voit nauttia näkymästä ja alentaa verenpainettasi? Ympäröi itsesi sitten taideteoksilla, jotta leveyden tunne olisi vieläkin havaittavampi.

Nauti upeasta näkymästä

terassi suunnittelu viileä sisustusideoita lounge huonekalut sohva istuintyynyt

Haluatko ulkokeittiön ruoanlaittoon??

Tässä on idea West Elmiltä

kotitekoiset virvoitusjuomat suunnittelevat viileitä sisustusideoita

Tuo ulkona tunne sisälle täyttämällä tila hedelmillä ja muilla tuoreilla tuotteilla.

Huone, jossa on hedelmiä

suunnittele pieniä keittiöitä viileitä sisustusideoita puulattian asettamisesta

Tuomalla ulkotilan sisälle voit tuntea yhteyden luontoon läheltä ja nauttia siitä paremmin. Tämä voi tapahtua säännöllisesti ilman, että lämpötila ja sääolot vaikuttavat merkittävästi.

Oma yksityinen kylpylä

Olemme Freshideenissä korostaneet useita kertoja, että yhteys luontoon auttaa luomaan henkilökohtaisen turvapaikan kotoa. Haluatko myös oppia toisesta strategiasta, joka mahdollistaa nopean toipumisen? Luo spa -tyyli kotona! Mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin muutamalla istuimella pesuhuoneen ympärillä. Alla näet Mies van de Rohen Barcelonan sohvan. Eikö sinulla ole tilaa suuremmalle istumapaikalle? Kokeile tuolia, joka sopii peilipöytään.

Tee kodistasi henkilökohtainen turvapaikka

marmori puulasi kalusteideoita kylpylä rentoutuminen kylpyamme hieronta sänky poreallas

Täällä on trooppinen kasvien järjestely. Se saa sinut tuntemaan olosi Havaijin lomakohteessa.

Älä pelkää korkeutta ja draamaa!

moderni kylpyhuone lattialaatat sisustusideoita valaistus

Alla oleva pesuhuone muistuttaa meitä kauniiden näkymien hyödyllisestä vaikutuksesta. Sinulla ei ehkä ole vihreää puutarhaa kylpyhuoneesi ikkunan vieressä, mutta voit aina lisätä visuaalisesti houkuttelevia yksityiskohtia, kuten hienoa topiaaria. Aseta ne niin, että näet ne samalla, kun nautit kylpyammeesta.

Vihreä puutarha aivan kylpyhuoneesi ikkunan vieressä

modernit kylpyhuoneen lattialaatat lasiseinät sisustusideoita

Muista yksi asia: häiriö on aina ristiriidassa rentoutumisen kanssa. Kylpytuotteilla peitetty kulma ei millään tavalla edistä rauhan ja hiljaisuuden tunnetta. Luo tila, jossa on puhdas ilme, joka kannustaa nauttimaan tungosta ja yksinkertaisesta elämästä.

Huone puhtaalla ilmeellä

marmori puu lasi sisustus ideoita kylpylä ralaxen rentoutumista

Lomatyylinen makuuhuone

Lopuksi haluamme esitellä teille kokoelman makuuhuoneita, jotka rohkaisevat loma-tyylistä rentoutumista. Aloitetaan siitä, että trooppiset vivahteet eivät koskaan petä. Alla olevat valot, jotka eroavat ulkonäöltään, tarjoavat erilaista rentoutumista.

Lomatyylinen rentoutuminen

viileitä sisustusideoita puutarhan pergolan ulkopuolella sängyn katosvuode

Mikä on lempivärisi? Miksi et maalaa makuuhuoneesi tähän? Älä pelkää runsaita sävyjä, kuten akvamariinia. Väriasetusten ilmaiseminen luo iloa ja rappeutumista.

Ideoita makuuhuoneen väreihin

viileitä sisustusideoita makuuhuoneen seinän värisuunnittelun sisustusideoita

Älä unohda yksityiskohtien, kuten hienovaraisen valaistuksen ja mukavien tyynyjen, tärkeyttä. Molemmat ominaisuudet mukauttavat tilaa ja tarjoavat rauhaa ja rentoutumista.

Kevyet ja mukavat tyynyt

viileitä makuuhuoneen seinän suunnitteluideoita

Onko olemassa kuvia, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin kotiisi??

Luo galleriaseinä suosikkikuvillasi

viileä seinän suunnittelu sisustusideoita kuvia

Toivomme, että olemme tänään antaneet sinulle monia hienoja ideoita kodin muuttamisesta henkilökohtaiseksi turvapaikaksi! Aivan?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80