9 Bedste indiske Updo -frisurer

For at slå sommeren hårdt er updo -frisurer de bedste i partiet, og når vi taler sultent Indien og tåget sommermiddag, kan en viden eller to om det bedste fra den indiske updo hjælpe dig med at slå sommeren på mode . Sommeren er dog bare en undskyldning, og en rigtig god håropdatering kan være din religion i alle fester og lejligheder, du deltager i. Faktisk er en updo endda en hurtig løsning, din ven til de dårlige hårdage og blander dem alle sammen i en gryde, her er en liste over nogle af de hurtige indiske opdateringer, som du kan tage et fingerpeg om fra.

The Looped Low Bun:

indiske updo frisurer 1

Dette er sandsynligvis det hurtigste trick til en fantastisk bolle, der ikke vil tage mere end et par minutter af din morgenplan. Start med en blød lav pony og lav manuelt en løkke lige over slipset ved hjælp af dine fingre. Før nu ponyen gennem løkken og krøl enden op for at klemme den lige der hvor sløjfen er. Din fantastiske bolle er klar.

Underflettet:

indiske updo frisurer 2

Når du har samlet dit hår til en blød pony, skal du lade den nederste del af låsen være fri og samle resten i en normal bolle. Du kan bruge hair extensions til at tilføje volumen til dit look. Følg den løse bid nu ind i en fletning og vikl den rundt om bunden af ​​bollen for at få dette look.

Side Pin Up:

indiske updo frisurer3

Dette er en enkel sidebolle, der er både elegant og trendindstilling på samme tid. Saml alt dit hår mod den ene side, individuelt stikk hvert hår i en rodet spole og pin dem til siden. Før dette look kan dit hår bruge bløde krøller til at tilføre dit look personlighed.

Den flettede bolle:

indiske updo frisurer4

Dette er en god måde at holde de trætte lokker ude af din pande, mens du giver dit hår et nyt look. For at få dette look skal du starte med en blød fletning, helst fransk fra toppen af ​​dit hoved og slange det hele vejen over til midten af ​​dit hoved, hvor du kan binde det til en lille bolle.

Gatsby Tuck In:

indiske updo frisurer5

Denne frisure er inspireret af en af ​​de berømte film, den store Gatsby, hvor den førende dame i filmen havde dette vintage look ved at rulle og stikke håret til side ved hjælp af det smarte band. Normalt er båndet hovedhøjdepunktet i dette look, mens de bløde låse danner en rodet updo i siden.

Den høje knude:

indiske updo frisurer 6

Dette er den bedste måde at slå sommeren på og alligevel blive i toppen af ​​dit modespil. For at få dette look skal du blot samle dit hår midt på dit hoved og derefter binde en gennemsnitlig topknude foran på dit hoved, måske din krone eller i midten. Et enkelt tilbehør, en sløjfe eller et bånd kan tilføje looket.

Kurvkassen:

indiske updo frisurer 7

Selvom udseendet faktisk kan virke lidt kompliceret, kan du, hvis du kender mekanismerne godt, få et look inden for en halv time. Start med fire individuelle stramme fletningsrum, og bring dem derefter over hinanden og fastgør dem, mens du går. Til sidst ender du med denne smukke kurvefletbolle i nakken.

Frenchie Twist:

indiske updo frisurer8

Dette er en infusion af den franske fletning og den bløde lave bolle, hvor håret starter med en superfransk fletning, men før du afslutter fletningen hele vejen, flettes fletningen til bagsiden af ​​dit hoved og med resten af ​​håret danner en lav hængende bolle.

The Plain Jane:

indiske updo frisurer 9

Den rodede bolle er shiz i nutidens modedagbøger, og sportslige er ikke kun let, men også tidseffektiv. Det udseende, du vælger, er det boblende sengehovedudseende, så sørg for at være så rodet som du kan.