15 Bedste Chiming Clock Designs med billeder i Indien

Chiming ur designs er et raseri fra fortiden. De ser vintage ud og er stadig meget efterspurgte. Urene kan være høje og elegante, eller de kan også være korte. Hovedideen til et kimende ur er den kimlyd, det giver ved hver time. Dette minder folk om den tid, det er. Chiming ure er et smukt mesterværk, der har stået tidstesten.

Enkel & Moderne Chiming Clock Designs:

Her fik vi 15 nyeste og bedste chiming ur designs med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Wall Chiming Ur:

Wall Chiming Ur

Her er et klassisk vækkeur, som du kan hænge på din væg. Det storslåede klokkeur i bulova i træ har et analogt ur og stålklokke i bunden. Det ornamenteret dekorerede vægur er perfekt til store hjem og vintage stilarter.

2. Skolehusets klokkeur:

Skolehus Chiming Clock

Et skolehusur er et moderne urklokke, der ser ganske elegant ud. Den ottekantede halvdel af uret er lavet med en træramme. Den har en messingklokkeplade i bunden. Det analoge ur giver dig perfekt tid og uret klokker i timen.

3. Key Wind Chime Ur:

Key Wind Chime Ur

En af de bedste vækkeure, der kigger på, er nøglevindtypen. Her kan du bruge en nøgle til at sno uret til det rigtige minut. Dette giver dig en præcis tid, som vi alle har brug for. Dette designur har et fantastisk håndværk øverst. Uret er også et stort udstillingsværk.

4. Howard Miller Mantel klokkeur:

Howard Miller Mantel klokkeur

Bortset fra vægure er det også en god idé at have urklokke, der kan opbevares på et bord eller en kappe. Disse søde kimende mantelure er meget populære, og de holder i en generation. Mantelurene kan placeres hvor som helst og er i en buet form. Trærammen på disse ure giver det et vintage look.

5. Musical Quarter Chime Clock:

Musikalsk kvartalsur

Det mest vidunderlige ved gamle ure er det smarte element i det. Disse musikalske klangurdesigner er lige det rigtige at have i dit hjem. De er smarte og ser elegante ud. Musikken lyder på timen, og dette kan også såret. Det har nogle udsmykkede dekorationer på siderne af uret.

6. Buet designur:

Buet designur

Prøv dette søde træklokkeur, der ser spektakulært ud. Det buede design af dette ur er virkelig smukt. Uret har et glashus, hvori uret er placeret. Dette ser meget godt ud på en bordplade som et kimende bordur. Urets rytmiske bevægelse er ganske dyrebar.

7. bedstefar klokkeur:

Bedstefar Klokkeur

Et af de store klokkeklokke er bedstefarens klokkeklokke. Dette høje og elegante ur er lavet af træ. Indersiden af ​​uret er hul og huser klokkepladerne. De giver en fantastisk lyd på timen. Dette er et af de mest berømte ure fra den gamle tid.

8. Seiko Chiming Clock:

Seiko Chiming Clock

Seiko er en af ​​de bedste virksomheder, der fremstiller ure. Seiko store vækkeur er det mest eftertragtede ure, du finder. De væghængende ure er legendariske. De er stilfulde og meget præcise. Du kan vælge at hænge disse i gangen eller studiet for din bekvemmelighed.

9. Buet klokkeur:

Buet klokkeur

En anden af ​​de berømte virksomheder, der fremstiller urklokke er Howard Miller. Disse Howard Miller chiming ur designs er meget smukke at se på. Håndværket i hvert af urene er spektakulært. Detaljerne i stykket er udsøgte. Dette særlige ur er formet som et timeglas.

10. Jubilæumsur:

Jubilæumsur

En af de bedste gaver at give nogen til deres jubilæum er det kimende jubilæumsur. Dette fantastiske stykke er sat i et glaskammer. Uret har klokker under det, der roterer og ser meget elegant ud. Dette gives bedst til et par på den vigtigste dag i deres liv.

11. Cuckoo Chiming Clock:

Cuckoo Chiming Clock

Et af de bedste vintageure er gøgeuret. Dette ur er skabt til at ligne en fuglerede. Der er dyr og træer, der er hugget ud af træ. Klokkespillet ved basen er også træklokker. Den lille gøgfugl indeni kommer ud ved strejken i hver time og laver en vidunderlig gøglyd.

12. Skoleklokkeur:

Skoleklokker

Her er et flot Linden -ur, der er placeret på skolens væg. Dette enkle, men præcise ur er lige det rigtige til et kontorlokale. Dette giver dig den bedste tid og er også let at læse. Klokkerne på uret er ikke for høje til at forstyrre.

13. Festlige klokkeure:

Festlige klokkeure

Gør din festlige sæson endnu mere lys og farverig med dette juleur. Dette ur har billedet af jul på indersiden af ​​uret. Det chimes de vidunderlige julesange på timen. Dette vil virkelig opmuntre enhver person og især være godt for børnene. Dette ur vil se godt ud som et chiming skrivebord ur.

14. Indlagt klokkeur:

Indlagt Chiming Clock

Et højt klokkeur er et syn at se. Dette storslåede indlagte ur med mahogni er meget indviklet i detaljer. Det er mere fra den edwardianske æra og ser spektakulært og storslået ud. Dette er bedst til et stort rum, hvor fokus kan være på dette høje og elegante stykke.

15. Vognklokkeur:

Vogn Chiming Ur

Prøv at få fingre i et af de smukkeste vintage chiming ure. Disse er vognklokker, der blev båret under rejsen. Uret fortæller tiden for rejsende. Disse kommer i et glaskammer og metalbeslag. De er meget elegante og enkle i stilen.

Chiming ur designs er af forskellige stilarter. De kan være store bedstefarure, mantelure, gøgure eller endda musikalske ure. De er for det meste lavet med en træramme og har et glaskammer. Disse ure kan vikles rundt for at få det rigtige tidspunkt.