15 bedste højt vækkeur designs med billeder i Indien

Vækkeure er en velsignelse for de fleste mennesker, da det vækker dem fra dyb søvn for at blive klar til en ny dag. Da nogle mennesker sover dybt, vækker de normale vækkeure dem ikke let. Det er her de høje vækkeurdesigner er det bedste valg. Vækkeurets høje lyd er perfekt til at vække de dybe sveller.

Enkel & Seneste højt vækkeur design:

Her fik vi 15 moderne højt vækkeur designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Højt vækkeur med seng ryster:

Højt vækkeur med sengestryger

Her er et fantastisk vækkeur, der også har en ekstra funktion. Bortset fra den høje lyd, der udsendes, vibrerer den også sengen for at vække dig fra dyb søvn. Dette er et sikkert skudt vågneopkald til alle de mennesker, der ikke nemt står op med normale vækkeure.

2. Twin Bell Højt vækkeur:

Twin Bell Højt vækkeur

Dette meget høje vækkeur er perfekt til folk, der sover godt. Det klassiske bordur med tvillingeklokkerne på hver side er et godt stykke at have derhjemme. Kvartsuret er perfekt til timerne. Når alarmen ringer på det rigtige tidspunkt, skaber tvillingeklokkerne en høj lyd, og det er derfor, det er det høje vækkeur til tunge sovende.

3. Super højt vækkeur:

Super højt vækkeur

Få dig selv dette superhøje vækkeur, der har den højeste ring. De to sidehøjttalere, der er fastgjort til uret, sikrer, at alarmen høres af alle i et rum. Dette er perfekt til alle, der skal huskes godt på tiden. Dette vækkeur kan opbevares tæt på sengen for den bedste effekt.

4. Fire Bell Højt vækkeur:

Fire Bell Højt vækkeur

Prøv dette brandklokke vækkeur, der aktiverer lyden af ​​brandmotorens klokke. Dette virkelig høje vækkeur vil vække en hel husstand med lyden. Dette kan også være et højt irriterende vækkeur, da lyden muligvis ikke passer til alle. Men det vil helt sikkert vække dig.

5. Ekstra højt vækkeur:

Ekstra højt vækkeur

Et af de ekstra høje vækkeure er det bedste for mennesker, der sover dybt. Dette vil vække dem fra deres søvn og gøre dem klar på ingen tid. Lyden, der udsendes fra dette vækkeur, vækker dig og skræmmer dig på samme tid.

6. Siren Højt vækkeur:

Siren Højt vækkeur

Dette super høje vækkeur har en sirenelyd, der vækker alle. Lyden fra dette ur er virkelig fantastisk, og du kan ringe op til lyden eller sænke den efter dit valg. Dette høje digitale vækkeur kan være den bedste gave til en ven, der altid er sent på arbejde.

7. Vibrerende pad højt vækkeur:

Vibrerende Pad Højt vækkeur

Her er en anden gadget, som du kan bruge til at vågne op fra dyb søvn. Dette er det højeste vækkeur, der nogensinde er leveret med en vibrerende pude, som du kan holde under din pude. Dette vil ikke kun have en høj lyd, når alarmen ringer, men også vibrere puden og hjælpe dig med at vågne.

8. Pink Loud vækkeur:

Pink Højt vækkeur

Giv dette søde lyserøde vækkeur til din kæreste, der sover dybt. Dette bedste højt vækkeur er lige det rigtige for en pige, der elsker pink. Urets form er også en fancy en, der vil blive elsket af vennen. Dette kan være et højt rejse vækkeur, såvel som det er let og lille i størrelse.

9. Glød højt vækkeur:

Glød højt vækkeur

Dette ekstremt høje vækkeur lyser, når alarmen ringer. Uret er i form af en globus, og det digitale ur i midten viser tiden. Jordkloden lyser i mørket og hjælper dig med at vågne til tiden. Det har også en registrerbar alarm og en USB -opladningsport.

10. Kids Højt vækkeur:

Børn højt vækkeur

Her er et køligt blåt barns vækkeur. Vækkeuret med høj alarm er perfekt til børn, da de skal stå tidligt op til skolen. Alarmen er sød at se på, og lyden vil også vække dem. Dette høje elektriske vækkeur er en perfekt gave til børnene.

11. Metallisk højt vækkeur:

Metallisk højt vækkeur

Prøv dette super smarte højt vækkeur til hørehæmmede. Dette fantastiske stykke ser ikke kun godt ud, men giver også den højeste lyd. Dette vil helt sikkert vække dig fra dyb søvn, selvom du er hørehæmmet. Lyden, der kommer fra dette vækkeur, er meget skingrende, og du vil gerne rejse dig og slukke den.

12. Robot højt vækkeur:

Robot højt vækkeur

Dette super specielle højt dobbelt vækkeur er perfekt ikke kun til børn, men også til voksne. Uret er i form af en robot med en metalramme. Uret har også en lommelygte. Dette vækkeur er fantastisk at se på, og du vil nyde at vågne om morgenen med lyden af ​​alarmen.

13. Multifunktionelt højt vækkeur:

Multifunktionelt højt vækkeur

Dette høje børns vækkeur har forskellige funktioner, der gør det specielt. Vækkeuret har et digitalt display, der lyser i mørket. Dato og klokkeslæt -funktionen på dette ur er også til stor nytte. Du kan også bære dette ur, mens du rejser, eller bruge det som en køkkentimer.

14. Rejse højt vækkeur:

Rejse højt vækkeur

Hvis du konstant er på farten fra et sted til et andet, så er dette rejsehøjt vækkeur lige noget for dig. Dette er et let vækkeur, der er slankt og tyndt. Det fylder ikke meget, og du kan nemt passe det i din kuffert. Uret har en høj alarm, så du let kan komme op til tiden til møder.

15. Køkken højt vækkeur:

Køkken højt vækkeur

Når du er i køkkenet og udfører flere opgaver samtidigt, er det fantastisk at have et ur, der fortæller tiden eller indstiller en timer. Dette ur ringer ud, når tiden kommer og minder dig om den gryde, der koger, eller ovnen, der skal kontrolleres.

Højt vækkeur design findes i forskellige lydniveauer. Du kan vælge brandklokke, sirene, robot osv. Som muligheder. De digitale og analoge ure kommer også med høje alarmer. Prøv forskellige ure fra mænd, kvinder og børn i lyse farver.