15 bedste rytmurdesign med billeder i Indien

I dagens hektiske liv, hvor mennesker er afgrænset med masser af pligter og ansvar, uanset om det er et skolebarn eller en medarbejder på kontoret, er tiden blevet centrum for betydning. Som følge heraf er konstant bevidsthed om tid blevet timens behov. For at tjene dette formål har menneskeheden brugt ure og ure i lang tid. Med tiden er de ældgamle vægure og rytmurdesign på en måde blevet erstattet af de nye digitale ure og armbåndsure. Men der er stadig et sted for de gammeldags rytmevægure i mange husstande som en nostalgisk faktor, der minder om søde minder fra fortiden.

Et rytmur er dybest set et ur, der producerer en unik musikalsk tone i takt med hver time. Således lærer du tiden at kende, og du nyder også melodisk musik. Typen af ​​musikalsk tone varierer afhængigt af rytmurets stil.

Moderne rytmure i Indien:

Her fik vi 15 enkle og nyeste rytmurdesign med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Rhythm Mantel Cocks:

Rhythm Mantel Cocks

Det er i dag svært at finde et stort hus med pejs og en skorstensstruktur. Derfor ses kaminhylder sjældent. Et Rhythm mantel ur fungerer som en perfekt kaminhylde med sin mammutstruktur. Der findes en række forskellige rytme -mantelure, der har en musikmekanisme baseret på et kvarts -system eller et gøgssystem eller et enkelt pigget cylindersystem. Mantelure kan også have en pendelmodel musikmekanisme.

2. Rytme vækkeur:

Rytme vækkeur

Normalt, når vi siger rytmeur, forestiller vi os en vægrytme eller et bordrytmeur, da disse er de almindelige versioner af et rytmeur. Men rytmure er også tilgængelige i en miniatureversion. Størrelsen svarer til et normalt digitalt vækkeur, men betjeningsmekanismen ligner den for ethvert andet rytmeur. Specialiteten ved et rytme -vækkeur er, at alarmen i dette ur ringer i en unik ønskelig rytme.

3. Rhythm Quartz Clock:

Rhythm Quartz Clock

Et kvartsur er en relativt moderne teknologi, der er fyldt med rytmure. Kvartsur består af elektronisk gearet teknologi til regelmæssig tidsopdatering, og derfor involverer et rytmekvartsur fremstilling af de musikalske rytmer elektronisk, som underretter tid på time eller halv time. Så hvis du vil have en nostalgisk urmulighed, men bakket op af en moderne teknologi, så er Quartz Rhythm ur vejen at gå.

4. Rhythm Cuckoo Clock:

Rytme Gøgur

Siden gammel tid har rytmegøgen været den mest populære variant af rytmure. Dette skyldes, at et rytmegøge -ur perfekt rammer kort bag ideen om et rytmur, hvor en miniaturefugl kommer ud af uret hver time for at underrette tiden. Denne stil af ure har været en all-time favorit blandt alle urelskere.

5. Small World Rhythm Clock Design:

Design af lille rytmeklokke i verden

Konventionelt er den ældste form for ure rytmiske musikure. Det dækker alle typer ure som gøgrytmure, quartz -rytmedesigner, pendulrytmure osv. Folk elsker tilføjelsen af ​​et musikalsk element til deres ure og derfor er begrebet rytmisk magisk ur indført, og i dag er der et bredt sort af det samme.

6. Rytmebordure:

Rytme bordure

I dag står hvert årtusinde over for vanskeligheder med at klare den travle hverdag. Som følge heraf er der behov for at have bestemte tidspunkter fastsat for hver daglige aktiviteter, også de daglige måltider. For at hjælpe dig med at klare disse tider kan Rhythm Table Clocks være en praktisk mulighed. Disse ure kan placeres på dit middagsbord og kan også skabe en behagelig atmosfære med de melodiøse rytmer.

7. Rhythm Pendulum Clock:

Rhythm Pendulum Clock

Et rytme -pendulur er udstyret med et rundt formet metallisk pendul, der er ophængt fra det originale ur, som oscillerer hver time for at skabe lyd ud af den potentielle energi, der produceres i urets indre struktur på grund af pendulets kinetiske energi. Antallet af svingninger ved pendulet er lig med den tid i timer, der skal meddeles.

8. Indisk rytmur -design:

Indisk rytmur -design

Begrebet rytmurdesign har også været ret populært og yndet blandt indianere. Desuden kan rytmure Indien også lide af den udenlandske befolkning, især dem designet med indisk håndværk og materiale. Kvarts- og gøgrytmure er de mest berømte rytmure i Indien.

9. Rytme digitalt ur:

Rytme digitalt ur

Den seneste udvikling inden for moderniseringen af ​​rytmure er rytmens digitale ur. Med alle funktionerne i et normalt digitalt ur har det tilføjelser i form af musikalske meddelelser og giver dig også en digital alarmfunktion, som ringer i en unik tone.

10. Rytme bedstefarur:

Rytme bedstefarur

A Rhythm bedstefarur er et klassisk gammeldags stykke fra slutningen af ​​det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Det eksisterede i en periode, hvor stort set alle vores bedstefædre eksisterede. Derfor er dette udelukkende en bedstefædres foretrukne rytmiske urstil.

11. Rhythm Quartz Alarm Clock:

Rytme kvarts vækkeur

Rhythm quartz vækkeur er et oprindeligt udformet ur, der har funktionerne i et vækkeur såvel som et rytmeur. Det er baseret på Quartz -systemet i urmekanismen. Det betyder, at uret fungerer elektronisk.

12. Rytmeur Costco:

Rytmur Costco

Costco er en af ​​de største engros -kæder over hele verden med base i USA og tilbyder en række forbrugsvarer og dagligvarer. Costco har også et separat segment af ure, der tilbyder Vægure, Kvartsure, Rytmure Costco osv. Det tilbyder mange stilarter af rytmure; fra den ældgamle pendulstil til det nyeste digitale rytmeur.

13. Seiko Rhythm Clock Design:

Design af Seiko rytmur

Året i 1960’erne introducerede Seiko Rhythm Clock, der viste sig at være en spilskifter. Det havde ikke kun nye nutidige melodier som timerytmen, men det havde også et cool funky urskive design. I 2000 kom Seiko også med det mest populære “animerede urskive” -design i rytmuret, der oplevede et stort salg.

14. Citizen Rhythm Clock Design:

Citizen Rhythm Clock Design

Citizen blev grundlagt i 1930 af japanske og schweiziske investorer og havde sin oprindelige registrering i Schweiz. Citizen har et revolutionerende bidrag til at producere miljøvenlige ure og ure. Det udviklede også det solbaserede Citizen -rytmeur. Det udviklede senere også Q&Q Solar teknologi ure, der ikke engang har krævet batteriskift i løbet af sin levetid.

15. Beatles Rhythm Clock:

Beatles rytmisk ur

Rytmurdesign har udviklet sig langt og er blevet moderniseret. Mens rytmen også har set en drastisk ændring fra enkle melodier til iørefaldende komplekse melodier og de innovative gøgekald. En sådan innovativ rytme introduceret i rytmure var den legendariske “Beatles band” -musik, og uret blev kendt som Beatles -rytmuret.

Således er du nu blevet fortrolig med alle varianterne af et rytmisk ur. At være et klassisk hit fra det 19. og det tidlige 20. århundredes ur segment, har disse rytme ur designs altid været et populært valg, især for nostalgi kunder.