15 Enkle og bedste runde urdesigner med billeder

Planlægger du at tilføje en lille smule ekstra flair og pop til din stue, spisestue eller endda dit soveværelse? Design døgnet rundt er en perfekt måde at tilføje en masse stil og moderighed til dit kedelige liv. De hjælper dig ikke kun med at holde styr på tiden, men hjælper dig også med at få stor opmærksomhed, især når du byder gæster velkommen i dit hus.

Seneste runde design i Indien:

Her fik vi 15 enkle og moderne døgnåbne designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Skandinavisk sort og rosaguld moderne rundt vægur:

Skandinavisk sort og rosaguld moderne rundt vægur

Dette er et dejligt 12 ”ikke-tikkende rundt vægur, der er lavet af hård ramme i rosaguld. Designet ser helt fantastisk ud, og det er helt lydløs, ikke-tikkende teknologi vil undgå enhver form for distraktioner. Det er bevægelser af høj kvalitet garanterer præcis tid, og sømspalten bagpå gør det let at hænge på vægge.

2. Naturlig birk håndlavet moderne rundt vægur:

Naturlig birk håndlavet moderne rundt vægur

Dette er et ret lille rundt vægur, der måler kun 10 ″ i diameter. Dette smukke håndlavede ur består af ægte birketræ, i USA. Det ser moderne og stilfuldt ud med lasergraverede tal. Det rene udseende gør den ideel til stuer.

3. Omgivende vejr Moderne rundt vægur:

Omgivelsesvejr Moderne rundt vægur

Dette 12 ”runde vægur er et af de mest teknologisk avancerede vægure, du kan finde. Dette runde ur er lavet af skinnende aluminium og er totalt radiostyret-dermed synkroniserer det automatisk tiden flere gange om dagen, behøver aldrig nulstilles og præcist til den anden. Det indeholder også en dobbelt temperatur- og fugtighedsføler til at overvåge dit miljø.

4. Moderne rundt vægdesign:

Moderne design med rundt vægur

Dette er et ret stort rundt vægur, der måler 16 ″ i diameter. Den har et stort antal letlæselige, frontglasdæksler og rammen består helt af ægte træ. Superkvalitets kvartsfeje -bevægelse garanterer også nøjagtig tid og helt stille omgivelser. Et must-have i dit køkken eller soveværelse.

5. Klassisk & Moderne rundt vægur:

Klassisk & amp; Moderne rundt vægur

Hvis du elsker enkelt og elegant rundt vægur, er dette noget for dig. Dette er meget simpelt, rent, ultramoderne sort ur. Den runde metalramme er sort i farven med letlæselige hvide accenter. Den kan let monteres på enhver væg og er 12 “i diameter. Kan varmt anbefales til virksomhedskontorer.

6. Romersk rundvægsdesign:

Romersk rund væg design

Indgraveret med romertal, vil dette nødstedte 24 ”jern ekstra store runde vægur give dig en vis opmærksomhed. Du vil ikke kun holde styr på tiden, men på stil og mode. Denne kvalitetsindretning vil være perfekt til ethvert rum – det være sig stue, køkken eller soveværelse.

7. Moving Gear Modern Round Wall Clock:

Moving Gear Moderne rundt vægur

Dette er et unikt stykke rundt vægur, som alle bør eje. Måler ved 12 ″ i diameter, er hele fronten monteret med rundt pladeglas. Urets forside består af smukke bevægelige gear, der er uafhængige af tidsbevægelse. Der er også en livlig rød brugt.

8. Moderne bånd runde ure:

Moderne bånd runde ure

Dette 12 ”runde vægur er enestående med sine sorte pulverlakerede stålbånd, der markerer timerne i dette moderne ur. Sølvhænderne gør det let at læse, og kvartsurets bevægelse gør tiden præcis og uret vedligeholdelsesfrit.

9. Hvid keramisk moderne vægur:

Hvid keramisk moderne vægur

Dette 10 ”lille hvide runde vægur er et kunstværk. Det er blødt hvidt porcelænsansigt og gyldne hænder får det til at passe ind i ethvert værelse i dit værelse. Den har også kvartsbevægelse og er helt lydløs. Et enkelt AA -batteri er nok til at holde det i gang.

10. Sort metal moderne vægur:

Sort metal moderne vægur

Dette minimalistiske moderne runde vægur er skabt af virkelige kunstnere i Cincinnati, Ohio. Fuldt skåret, malet, forberedt og samlet i USA. Uret er fremstillet af aluminium med pulverlakerede kanter og har lydløs kontinuerlig bevægelsesbaseret urmotor. Uroverfladen har en halvblank finish, der let kan tørres af med en blød bomuldsklud, og den kan let hænges på en væg.

11. Moderne silke runde ure til væg:

Moderne silke runde ure til væg

Dette runde vægur i silke er virkelig fremstillet i Tyskland. Dette silkeur er lavet af silke i høj kvalitet, som også kan genbruges som massiv plast. Uret indeholder både sorte og hvide hænder for den fremragende farvekoordination. Dette skaber et indviklet, luftigt og iøjnefaldende design for alle. Perfekt til at blive givet som en gave til nogen.

12. Luksus moderne lydløse ikke-tikkende runde ure:

Luksus moderne lydløse ikke-tikkende runde ure

Dette smukke runde vægur er færdigt i hård rose guldfarve, der lyser ud som et meget attraktivt design. Dette 12-tommer ur har bevægelser i høj kvalitet for at give dig den mest præcise og mest præcise tid. Den lydløse, ikke-tikkende, lydløse teknologi hjælper også med at fjerne enhver form for distraktioner for brugeren. Her kommer den med en bageste sømspalte for let at hænge den på væggene.

13. Silent Metal Wall Round Clocks:

Stille metalvæg rundture

Dette 12-tommer runde metalvægur ser virkelig fantastisk ud i den blå farve og er et fantastisk dekorativt stykke i dit hjem. Urskiven findes i stort antal og et antidugglas, der gør det let at se tiden. Uret er udstyret med kvartsbevægelse for præcis tidstale og dens lydløse, ingen tikkende betjening sikrer en behagelig søvn og bedre arbejdsmiljø uden forstyrrelser.

14. 3D moderne runde urdesigner:

3D moderne runde urdesigner

Dette er et meget flot moderne rundvægsur. Det, der adskiller det, er, at det er minimalistisk og moderne stil med 3D-kapselformede linjer, der fungerer som timemarkører. Den unikke matchende kant, sammen med urets hænder og linjer, hjælper uret med at give et meget kreativt tegneseriestil illustreret look. Uret er færdig i mat uden glasdæksel.

15. Big Digit Modern Contemporary Wall Clock:

Big Digit Moderne Moderne Vægur

Dette er et super stort rundt vægur med ekstruderede cifre, der markerer hver time. Det moderne og iørefaldende design føles virkelig specielt og unikt. Uret er fuldstændig batteridrevet og vil være en god tilføjelse til din boligindretning. Det kan også tjene som en gave til dine nærmeste.

Hvis du virkelig brænder for stilfulde og moderne udseende døgndesign, vil denne liste helt sikkert hjælpe dig med at vælge den bedste til dig selv og din familie. Vær sikker på, at hver enkelt af disse får hovederne til at dreje og får dig til at værdsætte dem mere.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80