15 Enkle og bedste små urdesigner med billeder

At købe det perfekte ur er en kunst. Små urdesigner er en fantastisk måde at gøre dit værelse eller hus lettere. De ser søde og yndige ud, men hjælper dig dog med at dekorere dit husly. Disse ure ser ikke bare flotte ud, men fungerer også godt med forskellige slags unikke funktioner og salgsargumenter – så der er en til alle. Så lad os springe på listen med det samme. Her er en liste over små urdesigner, der erstattes på den gamle måde.

Moderne små urdesigner i Indien:

Her fik vi 15 enkle og nyeste små urmotiver med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Ærthold Batteri rejse vækkeur:

Ærthold Batteri rejse vækkeur

dette lille vækkeur vil være din perfekte rejseledsager. Det er let og firkantede funktioner vil helt sikkert skille sig ud i en mængde. Det passer endda perfekt ind i en kuffert eller endda din lomme under din rejse. Den er stor, let tilgængelig tænd/sluk -knap, der er bekvemt placeret ovenpå, med snooze og lysstang på højre side af fronten. Hele skiven inklusive hænderne lyser for den bedste visning om natten. Uret har fire bipalarmforøgelsestrin, totalt krydsfri lydløs bevægelse og kører på kun et enkelt AA-batteri.

2. Nikky Home Small Vintage Dekorativt Ur:

Nikky Home Lille Vintage dekorativt ur

Dette klassisk designede lille dekorative ur er fuldt inspireret fra sommerhusstil og har et lommeur, der ser sindssygt stilfuldt ud på dit bord. Simpelthen fremstillet af metal i elegant gylden finish, det kræver kun et AA -batteri for at fungere. Denne er perfekt til dit kontor eller skrivebord.

3. V Marketing Site Mantel Små ure:

V Marketing Site Mantel Små ure

Fuldt pakket ind i valnød farve, er dette lille mantelur smukt lavet af træ – klar til at skabe et indtryk med sit elegante look. Derfor vil dens stil let supplere de andre møbler i dit værelse. Dens dimensioner er også ideelle til montering på de fleste hylder i dit hus. Det er også et kvartsur &dens klokkeboks har automatisk lukkefunktion mellem 22:00 og 05:00-og dermed ikke forstyrre nogen, der sover om natten.

4. Haoun vandtætte små ure:

Haoun vandtætte små ure

Dette er et meget lille vægur til badeværelse. Den største egenskab er, at den er helt vandtæt, så ingen mængder vand kan skade den. Uret bruger en stor sugekop til at holde sig på enhver glat overflade, og dets silikone stel giver det ikke kun et holdbart design, men får det også til at se dejligt ud og veje let. Dette er en sød match til dit badeværelse.

5. Smart Living Company Vintage Black Standing Desk Clock:

Smart Living Company Vintage sort stående skrivebordur

Dette lille stående ur vejer kun 0,8 kilo og er perfekt til dit skrivebord. Med sin unikke sorte farve lyser det op i dit værelse og stadig holder tiden nøjagtig. På ethvert rum eller bord giver det et cool look til indretning, dette er også nyttigt til dit kontorbord.

6. Chengsan sølv bordur:

Chengsan sølv bordur

Dette lille sølvur er indbegrebet af design og elegance. Består af en metalskal med en metalbase og et HD -glas, der ikke skader dine møbler. Dette ur er også let at betjene, så alle kan bruge det. Dette retro digitale moderne ur vil helt sikkert dekorere dit liv og forbedre livskvaliteten. Dette er fantastisk til læring, kontor eller offentlige områder.

7. Godinger New Shannon Small Mantle Clock:

Godinger New Shannon Small Mantle Clock

Dette lille kappeur vil være fremragende til dit værelse. Det udvendige kabinet er fuldt ud lavet af glas og sammen med sølvringen omkring forsiden af ​​uret ser det bare smukt ud. Glasset eller krystallen, der bruges i dette ur, er lavet af kvalitetsmaterialer, og der er plastikdæksel over urets overflade. Uret er dog ikke stille, og det er flåter, der kan høres.

8. Vintage Retro stue dekorativt ur:

Vintage Retro stue dekorativt ur

Dette lille vintage ur tager dig tilbage i 80’erne med sit retro klassiske europæiske design. Dette ur hæver din elegante atmosfære i dit hjem med sin ikke-tikkende, glatte fejende nøjagtige kvartsbevægelse, der sikrer en god søvn om natten og giver dig det bedste arbejdsmiljø. Store tal er også let at læse for både børn og voksne.

9. The Country House Small Patina Aged Table Top Clock:

The Country House Small Patina Aged Table Top Clock

Dette lille bordur er fuldstændig lavet af metal og patina og vil være din ledsager i perfekt størrelse til dit natbord, kamin eller hylde. Med sine små mål kan den passe ind i ethvert rum i dit værelse. Det kræver kun et enkelt AA -batteri for at fungere.

10. Pluteck ikke -tikkende lille batteriur:

Pluteck ikke -tikkende lille batteriur

Dette lille batteriur er lavet af hård plastik og er batteridrevet, og er super stille uden nogen form for irriterende krydsning. Uret har også et tretrins bip alarmsystem sammen med en snooze bar. Urets hænder er lysende og kan let ses om natten. Dette kræver et AA -batteri for at fungere. Dette ur er perfekt til dine små børn.

11. Chelvee Quartz Alarm Små ure:

Chelvee Quartz Alarm Små ure

Dette er et meget sødt lille hvidt ur, let i vægt og passer let i lommen. Der er en natlysknap, der oplyser skiven til visning om natten. Uret har også en 3D digital urskive med metalhænder. Total kvartsbevægelse uden tikkende lyd – til den bløde nattesøvn, så du kan være produktiv dagen efter.

12. Jomparis Rustikt Country Wooden Desk Shelf Clock:

Jomparis rustikt land træ -skrivebordshyldeur

Dette lille hyldeur i retrostil er perfekt til enhver pæn dekoration på dit skrivebord eller din hylde. Dette er udelukkende lavet af træmateriale og er virkelig et meget stille ur. Superkvalitets Quartz -bevægelsen holder tiden meget præcis og holder samtidig dit miljø fri for enhver lyd. Hænderne er lavet af metal og er hvide i farven. Tallene på skiven er også let læselige.

13. Ecvision Creative Black Small Clocks:

Ecvision kreative sorte små ure

Dette tavse lille sorte ur er en perfekt særlig gave til en mand, på sit kontor eller soveværelse. Intet kryds vil sikre, at du arbejder eller sover uden forstyrrelser. Den ydre skal, knap og urvisere – er alle lavet af aluminium, undtagen urskiven, der er lavet af PVC -materiale. Uret har også et natlys for den bedste visning om natten.

14. Deco Mates lille vækkeur:

Deco Mates lille vækkeur

Det unikke ved dette lille runde ur er det flade objektiv, der dækker urskiven for at beskytte mod snavs eller snavs. Designet er enkelt, men stilfuldt, moderne og stilfuldt. Det kan bruges som et skrivebord eller endda som et lille vægur. Det er ikke-tikkende, så betjeningen er lydløs.

15. Travelwey LED Digital vækkeur:

Travelwey LED digitalt vækkeur

Hvis du kan lide et lille elektrisk ur, vil du elske dette jumbo -oplyste LED -ur. Dette er bedst for børn, seniorer eller voksne. Den er enkel at betjene, leveres med natlys, alarm og snooze. Du kan nemt fyre dette op ved at tilslutte en AC 120V stikkontakt, og det kan også indeholde dobbelt AAA-batterier i tilfælde af backup.

Derfor kan vi se, at der er forskellige muligheder for små urdesigner at vælge imellem – fra at være elektrisk til at være hvid i farven, og denne liste gennemgår hver enkelt af dem i detaljer. Så det bliver meget lettere at købe en nu og vil helt sikkert hjælpe dig med at løfte din boligindretning til det næste niveau.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80