15 enkle og moderne mekaniske urdesigner med billeder

Mekaniske ure er de ure, der kører på maskiner. De er ikke bundet af naturen som et solur eller et timeglas. De fortæller tiden med stor præcision, og derfor er de meget udbredt. Mekaniske urdesigner er også gode at se på. De mange gear, der er forbundet med hinanden for at danne uret med lethed og præcision. De mekaniske ure ser også meget industrielle ud, da de ikke dækker urets mekanik. Du kan let se alle dele af uret, og det er det, der gør disse ure meget specielle.

Fedt nok & Bedste mekaniske urdesigner i Indien:

Her hentede vi 15 enkle og nyeste mekaniske urdesigner med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Havemekanisk ur:

Havemekanisk ur

Få dette store mekaniske ur, som du kan bruge til haven. Dette ur har store urskiver og er lavet af metal. Dette ser fantastisk ud i et stort rum. De barske kanter på uret giver det et industrielt udseende.

2. Multi Gear mekanisk ur:

Multi Gear mekanisk ur

Her er et mekanisk vægur med flere gear, der ser meget sejt og unikt ud. De fem gear er slået sammen til et særligt stykke, der fungerer godt til at fortælle tiden. Det mekaniske gearvægur er bare et vidunderligt stykke at have i dit hjem.

3. Mekanisk Show Piece:

Mekanisk Show Piece

Få dette mekaniske ur til dit hjem eller som en gave til nogen. Væguret til det mekaniske skelet er fantastisk at se på og har flere gear, der er forbundet sammen. Urets kombinerede udseende er industrielt i sit udseende. Det centrale ur har store romertal overalt.

4. Vintage mekanisk ur:

Vintage mekanisk ur

Prøv dette dejlige vintage mekaniske ur, der kommer med store tal rundt omkring. Visningen af ​​uret er sådan, at der er to lag. Det ydre lag har tallene i messing. Det indre lag har et mekanisk gearsystem, der huser time- og minutviserne. Dette er et gammelt mekanisk ur, der ser elegant ud.

5. Sølv mekanisk ur design:

Sølv mekanisk ur design

Hvis du har lyst til nogle flotte sølvartikler i dit hjem eller kontor, så er dette sølvmekaniske ur kun det, du har brug for. Dette mekaniske vækkeur er også et værdifuldt ur, du kan have. Urets lyse farve er iøjnefaldende. Det har en sort time og minut visere, der giver en god kontrast til uret.

6. Træmekanisk urdesign:

Træ mekanisk ur design

Træ er også et godt valg til ure. Dette mekaniske ur i træ er fantastisk at se på. 3D -effekten af ​​dette ur dannes af lag af gear. De store romertal er perfekt placeret rundt omkring. Dette er også et mekanisk pendulur.

7. Drejeligt mekanisk ur:

Drejeligt mekanisk ur

Nogle unikke mekaniske ure har roterende designs. De unikke og moderne mekaniske ure er retro og dekorative. Urets roterende bevægelseshjul er specielt, og det har også et vækkeur fastgjort til det. Dette er et fantastisk skrivebordur, som du kan bruge derhjemme.

8. Mekanisk ur -sæt:

Mekanisk ur -sæt

Du kan oprette dit eget enkle mekaniske ur ved en DIY -metode. Værktøjssættet giver dig alle dele til uret. Du kan nemt oprette dette indviklede ur. Dette mekaniske pendulvægur vil se godt ud mod en mørk væg. Kontrasten passer lige godt til ethvert rum.

9. Mekanisk bedstefarur:

Mekanisk bedstefarur

Bedstefarure har været en vidunderlig ting fra fortiden, og de er også gode som moderigtige varer nu. Det mekaniske bedstefarur er et godt stykke til ethvert hus. Uret er stort i størrelse og har en træramme. Pendulet på disse ure klokker på den rigtige time.

10. Mekanisk lommeur:

Mekanisk lommeur

Det er en fantastisk gaveindstilling for mange mennesker at have dette mekaniske lommeur. Messingbetræk på dette lommeur har et glas sæt. Det lille mekaniske ur i midten af ​​dette lommeur er det, der får det til at fungere. Uret kan have en kæde med til at klippe på pelslommen.

11. Bronze mekanisk ur design:

Bronze mekanisk ur design

Bronze er en anden god mulighed, der bruges til at lave ure. De indviklede designs, der bruges her, er normalt fra gamle dage. Designene gør dette mekaniske bordur det bedste. Bronzemetallet kan let skinnes og holdes upletteligt i lang tid.

12. Mekanisk urur:

Mekanisk urur

At have et vidunderligt udseende ur i huset er et spørgsmål om stor stolthed for nogle mennesker. Dette mekaniske skrivebordsur er fantastisk at se på og kan være i fokus for dine samtaler. Designet er elegant og enkelt, men ser alligevel spektakulært ud. Urets romertal er store i størrelse, og kontrasten mellem det hvide og sorte er smukt.

13. Træarbejde mekanisk urdesign:

Træarbejde mekanisk urdesign

Her er et fantastisk ur, der er lavet af træ. Designeren har indarbejdet en labyrintløber i bunden af ​​uret. Bolden i labyrintløberen bevæger sig fra den ene ende til den anden i løbet af timen. Dette er et af de bedste mekaniske ure, der er bygget.

14. Eagle Sculpture Clock:

Eagle skulptur ur

Få dette iøjnefaldende ur, der har en ørneskulptur øverst. De små kaniner i bunden er også søde. Dette runde mekaniske ur har et bronzedæksel og et glasdæksel. Du kan få dette ur som borddækning og beholde det som et midtpunkt.

15. 3D -printet – Cool mekanisk urdesign:

3D -printet - Cool mekanisk urdesign

3D -print er den nyeste kunstfunktion, der indhenter alle. Den printer, der bruges her, opretter et 3D -objekt for det billede, du ønsker. Dette ur er lavet ved hjælp af 3D -printeren og fungerer fantastisk.

Mekaniske urdesigner findes i forskellige stilarter. Træure sammen med messing, bronze og kobber er de bedst sælgende i den mekaniske urverden. Urene kan også have pendler. Nogle af dem kan være med alarmen eller 3D -modellering.