15 Enkle og nyeste træure med billeder

Designs i træur er også smarte og storslåede. Du får det med mange designs fra simpelt rundt vægur til komplekse udseende gearure. Du kan også finde dekorerede ure, der også er håndlavede. Dekorer dit hjem med nogle unikke træure og få det gamle dyrebare look med dette ur. Her er et stort udvalg af træurdesign, du kan få til at dekorere hjemmet.

Bedste træurdesign i Indien:

Her fik vi 15 seje og moderne træur designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Træ gear håndlavet ur:

Træ gear håndlavet ur

Dette er et gammelt analogt trævægur i gammel stil. Uret er fuldstændig lavet af træmateriale, og farven matcher alle møbler, vægmaling osv. Dette er et rundt trægearvægur, der viser dig præcis tid og blandes med enhver vægfarve. Du kan bruge den til at dekorere din hall, stue, soveværelse, køkken osv.

2. Cherry Carriage Mantel:

Cherry Carriage Mantel

Dette er et kirsebærtræ med kamin i træ, som du kan give dit værelse et retro touch. Det er et fremragende urdesign med glasglas og hvid urskive med romertal. Du kan styre lydstyrken for klokkespil om natten. Dette er et smukt antikt stykke, du kan opbevare i dit hjem.

3. Retro træ vækkeur:

Retro træ vækkeur

Prøv dette fantastiske træ vækkeur til dit soveværelse. Den leveres med en knap til at styre alarmen, og det er et firkantet vækkeur. Inde i den vil du se en hvid skive og skrevne cifre på den. Du kan prøve dette vækkeur med night lite.

4. Rundt natur- og trævægur:

Rundt natur- og trævægur

Forbedr dit hjems stilerklæring ved hjælp af runde trævægsdesigner. Du kan bruge dette træur med metalrammen, hvor du end vil. Det har romertal i det og koordinerede hænder, der viser dig tiden. Du kan få dette charmerende ur til at dekorere dine vægge.

5. Vektor Vintage trævægur:

Vektor Vintage trævægur

Dette store trævægur skal pynte dine vægge. Den leveres med en håndlavet træramme og hvide urskiver. Urhænder ser smukke ud og romertal på skiverne for at vise tiden perfekt. Den ydre dekoration er blomstret design, og du kan få dette søde ur til at give din hjemmevægge en ekstra skønhed.

6. Rustikt trævægur:

Rustikt trævægur

Kan du lide denne urtype? Dette er et overdimensioneret træur med et rustikt præg. Det er et malet træur, der giver dig et perfekt look til hjemmet eller kontoret. Dette er et håndlavet og håndmalet ur med gyldne romertal på. Du kan også vælge andre farver, hvis du vil matche med din vægmaling.

7. Træspoleur:

Træspoleur

Dette er en række træur design, du kan få. Det ligner et rustikt ur overalt. Det er lavet af træ og alle bogstaver har et rustikt udseende. Du kan dekorere din stue med dette overdimensionerede ur i vintage stil for at kende tiden. Du kan ændre malingsfarve og tal se også ud som du vil.

8. Digitalt ur i træ:

Digitalt ur i træ

Analoge ure erstattes nu af digitale ure. Du kan også finde sådanne designs i træurdesign. Dette er et smukt og enkelt digitalt ur i træ til at vise tiden. Dette lysner om natten og viser dig også tiden. Du kan bruge dette moderne ur i dit soveværelse for at få bekvemmelighed.

9. Mekanisk træur design:

Mekanisk træur design

Dette er et stort træur design, der gør dit hjem interiør smukt. Det er et mekanisk trævægsdesign, der er lavet af træmateriale af god kvalitet. Den har gyldne stifter og er af en antik type. Dette er kun urets skelet med andre dekorationer. Prøv det i din stue, og du vil elske det.

10. Træpendelur:

Pendelur i træ

Du kan få dette træpendelur til at give dit hjem et antikt præg. Dette er et skibsdesign med et pendul. Urskiven er af gylden farve og sorte cifre. Du kan få et lidt større ur, hvis du vil. Brug den til at udsmykke dine soveværelser, stue osv.

11. Rustikt ur til køkken:

Rustikt ur til køkken

Du kan dekorere interiøret med dette køkkenur i træ. Dette er et stort træur og et håndlavet. Få dette unikke design lavet af et malet træur med sorte romertal på. Det matcher din vægfarve, og du kan prøve noget skørt på det for at få det gamle skøre look.

12. Lille træur design:

Lille træur design

Du kan få noget fra en lille træurafdeling til brug i dit soveværelse, kontorbord osv. Dette er det perfekte valg for dig. det ligner en fotoramme ved første øjekast, og et lille 360-graders drejeligt ur er der inde i denne ramme. Uret har en lille urskive, og der er tal på den. Dette er også velegnet som et børns træur.

13. Træ LED vækkeur:

LED -vækkeur i træ

Hvorfor prøve du ikke noget nyt i træure i denne digitaliserings æra? Billedet viser et træ vækkeur med LED display. Bortset fra tiden viser den også udetemperaturen, som også er meget god, så du ikke behøver at tjekke din finpudse for at kende temperaturen. LED -lyset vil være der i dagtimerne såvel som om natten.

14. Fancy træbord:

Fancy træ skrivebord ur

Dette er et perfekt ur, når du vil have et lækkert look -ur. Det er et træur med en dekoreret ramme. Det har en håndlavet træramme, og det vil give dig et perfekt look. Tallene er af romersk type, og du kan gemme det på dit kontorbord.

15. Antikke træure:

Antikke træure

Leder du efter et stort trævægur? Dette er et antikt træur med et farverigt design. Du kan se sådanne ure på banegårde, busstationer osv. Tag dem tilbage til dit hjem og dekorér din væg med den. Uret ser rustikt ud med romertal. Du kan opbevare den i din stue for at byde gæsten velkommen.

Alle ovenstående designs er nogle gode valg, du kan se på et træur. Du kan få den, der passer til dit værelse. Design af træur er altid bedre end plastik, da de holder længere end dem af plast og ikke går let i stykker.