15 moderne sorte urdesigner – der er i trend lige nu

Tick ​​Tock Tick Tock – denne lyd høres i ethvert hjem, der minder alle tilstedeværende om, at tiden flyver forbi. Ure vælges på en måde, så de matcher vægens farve, møbler og polstring. Det er blevet set, at sorte urdesign foretrækkes meget på grund af dets alsidighed til at matche enhver indretning. Her er et par designs af sorte ure, der er fascinerende såvel som lette på lommen.

Bedste sorte urdesigner i Indien:

Her fik vi 15 enkle og nyeste sorte urmotiver med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Sort og hvidt vægur:

Sort og hvidt vægur

Dette sorte vægur har et sødt design og er meget godt til børneværelset på grund af Mickey Mouse -designet. Dette 3D-ur har super store cifre i hvidt, der let kan læses af børn og lærer at fortælle tiden hurtigere.

2. Sort båndur til stue:

Sort båndur til stue

Dette er et af de mest slående store sorte vægur. Uret er fremstillet i rustfrit stål af en meget høj kvalitet. Den er belagt med sort. Stålpladerne er arrangeret på en sådan måde, at de viser tallene fra 1 til 12, der er tallene på uret. Urviserne er hvide for at gøre det let at fortælle tiden.

3. Sort silke væg køkkenur:

Sort silke væg køkkenur

Dette ur har et meget unikt og magisk design. Dette moderne sorte ur er markant stilfuldt og ser meget slående ud i ethvert rum i huset. Det vigtigste slående træk er de sorte plasttråde, der er sammenvævet og skaber en mesh -effekt.

4. Schwarzwaldur:

Schwarzwald ur

Dette er et usædvanligt smukt sortskovsur, der er værd at udstille i din stue. Dette ur fra 1800-tallet har meget udsøgte udskæringer, der skildrer dyrelivet i den mørke skov. Cifrene er i romerske tegn og giver et antikt udseende. Den har tre vægte og et pendul.

5. Black Metal Skull Clock:

Sort metal kranium ur

Dette sortmetalur er det perfekte for folk, der elsker at have et helt ualmindeligt. Dette sorte bordur er i form af et kranium og er omkring 8 tommer i højden. Uret er lavet af støbt aluminium, og deres øjne viser timer og minutter. Så se i dødens øjne for at se din tid!!!

6. Sort marmorur:

Sort marmor ur

Her er et dejligt sekskantet formet sort marmorur. Dette marmorur er lavet af spansk sort Marquina -marmor. Marmoren er poleret godt på toppen og har afrundede kanter og leveres med metalhænder. Dette ur har et sofistikeret look og tilføjer klasse til din stue.

7. Sort træ ur:

Sort træ ur

Dette sorte vægur giver et etnisk udtryk til dit hjem. Uret har to smukt udskårne påfugle, der er besat med skinnende hvide krystalsten. De 12 cifre i uret erstattes med smukke runde hvide sten, og til hænderne er der brugt to indviklede udskårne metaller.

8. Gøg sorte ure:

Gøg sorte ure

Hvis du elsker lyden af ​​gøer og også er vild med farven sort, så skaff dig dette smukke sorte gøgur. Uret er lavet af træ og derefter malet med blank sort maling. Den har smukke udskæringer på sig. Og en smuk gøgfugl kommer ud i timen og fortæller dig tidspunktet.

9. Digitale sorte ure:

Digitale sorte ure

Dette dejlige moderne sorte ur har alle de funktioner, du kan ønske dig. Det viser ikke kun tid, men også kalendere med uge, dato, dag og måned og stuetemperatur sammen med luftfugtigheden. Det har ekstremt nyttige muligheder som to USB -opladningsporte, dobbelt alarm og en luretimer. Det hilser dig med en dejlig “GOD MORGEN”.

10. Sort glasur:

Sort glasur

Opbevar dette håndlavede, betagende ur af sort glas på dit bord, og gør dig klar til uendelige kommentarer og komplementarer fra enhver, der kommer ind i din kabine. Dette blanke lille sorte ur har et dejligt buet abstrakt design. Det buede design gør det muligt at sætte det på bordet.

11. Sort skrivebord ur:

Sort skrivebord ur

Dette sorte skrivebordsur er monteret på en træbund og ligner skærmen på en stationær computer. Den har gyldne prikker til de 12 – cifre og metalhænder. Dette udsøgte moderne sorte ur matcher perfekt med dine moderne tanker.

12. Sort firkantet ur:

Sort firkantet ur

Dette er en vidunderlig DIY håndværksidé til et ur. Du kan lave dette kreative ur og vise bare for at få adskillige komplementer fra dine gæster og venner. Dette sorte firkantede ur består af tråde, der er sammensat i en firkantet form. Det enkle, men kunstneriske stykke vil tilføje skønhed og kreativitet til dit værelse.

13. Enkelt sort bordur:

Enkelt sort bordur

Tag et kig på dette uimodståelige bordur, og du er sikker på at få fat i det. Dette lille sorte ur kommer i et enkelt design, der giver et rent og pænt look til dit soveværelse. Det fungerer lydløst og giver dig en fredelig god nats søvn. Den har et klassisk mønster

14. Sort vækkeur:

Sort vækkeur

Planlægger du at købe et vækkeur, så her er det rigtige at vælge. Dette er det seneste af de sorte vækkeure, der er indbygget med en projektionsenhed, der viser tiden på loftet eller væggen bagved. Sammen med tiden viser den også indetemperaturen. Du kan også justere for at få en krystalklar projektion.

15. Sort vintage ur:

Sort vintage ur

Tjek dette dejlige sorte vintage ur. Denne bedstefars ur er lavet af træ fra grantræet. Den er lakeret og har fire tavler. Det har også dejlige skilteholdere og kroge, som du kan hænge i nøgler og andre ting. Dette er et dejligt stykke til din stue at give i et vintage look.

Sort urdesign er dem, der oftest vælges, da de er tydeligt synlige og fremtrædende på enhver farvet væg. Vi har mange forskellige slags og former af sorte ure, der kan vælges i henhold til dit værelses egnethed.