15 smukke og bedste kvartsurdesign med billeder

Kvartsure er den forskellige type ur, der bruger en elektronisk oscillator til at holde tiden. Det er mere præcist end et mekanisk ur. Kvartsurdesign bruger mere populært, og du kan også få dem til at pryde dit hjem. Der er en analog type og digital type i denne kategori. Få en med enkle eller nogle dekorative designs.

Seneste quartz ur designs i Indien:

Her fik vi 15 enkle og moderne kvartsurdesign med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Kvarts vækkeur:

Kvarts vækkeur

Denne kvarts hvide alarm har en lys urskive med letlæselige numre. Du kan tænde lyset bag uret og kontrollere tiden selv om natten. Slumre alarmen, når du vil. Tag dette kvarts vækkeur til dit soveværelse og vågn til tiden.

2. Kvarts krystal ur:

Kvarts krystalur

Hvis du vil have noget ekstravagant, kan du få dette smukke kvartskrystalur. Dette er lavet af krystal i høj kvalitet, og interiøret er dekoreret med rosenblomster. Disse hvide rosenblomster ser fantastiske ud, og du kan få en anden farve, hvis du vil. Gør dit kontorbord eller soveværelse smukt med dette søde ur.

3. Quartz mantel ur:

Quartz mantel ur

Quartz mantelur er et sødt design, og du kan dekorere dette i dit værelse. Den leveres med en krystal kuppel og urskiver med romertal. Der er et roterende pendul under uret, der ser fantastisk ud. Dette får dit hjem til at gnistre.

4. Vintage Verichron Quartz ur:

Vintage Verichron Quartz ur

Giv dit hjem et traditionelt look med dette stilfulde Vintage Verichron kvartsur. Dette er et meget smukt valg, og du skal nøglevinden for at få det til at fungere. Den leveres med en 31-dages nøglevindregulator og et pendul i en trækasse. Dette er et kvartsvægur, du kan få og montere det i din stue, soveværelse eller hvor som helst du vil.

5. bedstefar kvarts ur:

Bedstefar kvartsur

Bedstefarure er også meget populære og dyre typer. Du kan få dette smukke ur af kvartsfarfar og opbevare det i din stue for at byde dine gæster velkommen. Designet er meget unikt og er lavet af træmateriale af god kvalitet. Det viser dig præcis tid med pålidelig kvartsur, og hvis du ikke vil have den lyd om natten, kan du bare slukke den.

6. Sort Quartz ur:

Sort Quartz ur

Kvartsur med et godt udseende er meget mindre at vælge, og dette er en af ​​dem. Du kan få dette sorte kvartsur til at montere på din væg. Dette er et vintage design, der viser det interne mekaniske gear og romertal på det. Der er en grøn pin, der viser dig tiden.

7. Udformet kvartsur:

Udført kvartsur

Når du vil have et kvartsur til håndværk, så prøv dem med muslingeskaller. Dette er et lille kvartsur, du kan indstille til at dekorere dit hjem. Dette design er en påfugl, der er lavet af skaller. Få en række farver af samme design. I disse muslingeskaller og har krystaller på sig.

8. Gøg stille Quartz ur:

Gøg stille Quartz ur

Dette er et tysk kvartsgøgur med 12 melodier for hver time. Det har et bevægeligt tog, der drejer rundt om hele uret. Der er to fyrretræer hængt på det som pendul forbundet med kæder. Du kan tænde/slukke, når du vil, der er en lyssensor, der dæmper uret, når det er mørkt.

9. Kalender Quartz pendulur:

Kalender Quartz pendulur

Kalender kvarts pendulur er en ny innovation i dette afsnit. Ved at indstille kvartsur kan du regulere din egen kalender. Du kan justere dato og klokkeslæt ved hjælp af knappen bag uret. Uret er et enkelt design med en hvid baggrund og romertal. Denne sort -hvide kombination ser smuk ud med et pendul.

10. Adonis bordplade analogt ur:

Adonis bordplade analogt ur

Dette er et analogt ur af palisander med kvarts analogt ur med en god finish. Den er færdig med for- og bagside med en hvid urskive og sorte romertal. Der er en glaskrystal med sølvtonet ramme og to sorte hænder og sølv minutviser. Du kan opbevare den på en bordplade med en flad bund, og den er batteridrevet.

11. Kvarts LED -ur:

LED -ur i kvarts

Kvarts LED -ur er ikke særlig almindeligt, og det er et meget interessant ur, du kan bruge. Dette er designet til at vise dig dato, tid, dag, temperatur osv. Det er et meget interessant træk ved dette ur. Det er et bordur type og holder det nær sengen. Du behøver ikke gå andre steder hen for at vide dato og temperatur.

12. Træ Vintage Quartz Ur:

Vintage Quartz ur i træ

Vægur i træ af vintage kvarts, du kan få til dit hjem. Dette meget smukke design er med farverigt snit og ser rustikt ud. Dette har romertal på det og sorte hænder og røde minutvisere. Du kan opbevare den i din stue for at give den et vintage look. De er også langvarige og smukke.

13. kvartsur i egyptisk stil:

Kvartsur i egyptisk stil

Du kan prøve dette fantastiske quartz ur design. Dette er et smukt ur med god arkitektur, og det ligner et egyptisk look. Dette er lavet af træ og er dekoreret med hieroglyfiske tal. Urskiverne er hvide og træ er en brun farve og med gule designs på den. Prøv dette for at få et gammelt look, du ønsker.

14. Akryl vægur:

Akryl vægur

Dette er et smukt akrylkvartsvægur med en matematisk ligning. Hvis du vil have noget intellektuelt, er dette urdesign meget godt. Du kan beholde den, hvor du vil. Skiven er hvid og hvert tal repræsenteret ved den matematiske ligning.

15. Moderne Quartz ur design:

Moderne Quartz ur design

Når du vil dekorere dit hjem med et farverigt ur, kan du vælge dette LED -ur. Det er en god med farverigt LED -display, og du kan endda se tiden natten. Hvis du ikke vil have lys, skal du slukke det. Opbevar det i dit soveværelse, og tjek tidspunktet, når du vil.

Quartz ur designs er mere berømt i denne kategori. Hvis du vil have en med forskellige udseende, kan du prøve dette. Når det kommer til muligheder som vægur og bordur er dette det mest foretrukne valg. Du finder en lang række designs i denne kategori.