25 bedste atomurdesign med billeder

Daglig brug af gadgets har oplevet en enorm ændring, som omfatter fra at bruge et manuelt tuning håndur smartwatch til solcelle indbyggede elektroniske gadgets. For mennesker bruges et simpelt design med minimale funktioner meget sjældent, i stedet ønsker kunderne flere indbyggede funktioner. At tale om at bruge avanceret fysik og dens anvendelse til at designe avancerede gadgets har oplevet en enorm vækst. Til denne udviklingsliste indgår atomurets design.

Hvad er et atomur?

Dette atomur viser den præcise tid ved at måle hvert sekund mere præcist og præcist. I denne moderne hurtige trend ønsker folk at være punktlige og præcise. Denne idé om at skabe det bedste atomur blev udtænkt af Isidor Rabi professor ved Columbia University.

Hvordan fungerer atomur?

Opfindelsen af ​​denne fascinerende enhed har skabt en enorm respons ikke kun blandt de mennesker, der er interesseret i fysik, men også for normale mennesker, der kan lide at eje en stor opdagelse på deres arbejdsplads eller derhjemme. Det anbefales meget at lære hvordan disse atomure fungerer. Forældre, der kan lære deres børn om videnskabeligt baseret information, er virkelig en god måde at uddanne sit barn på.

For at vide præcis, hvordan et atomur fungerer, er det vigtigt at vide, hvad alle dele er brugt, og det materiale, der bruges til at designe atomuret, er af meget stor betydning. I år 1952 National Bureau of Standards annoncerede NBS atomverdenen ved hjælp af ammoniak, senere på året 1952 blev atomuret oprettet ved hjælp af Cæsiumatom som kilde til vibrationer, der får atomuret til at fungere. Det blev opfundet for at bestemme den nøjagtige længde af et sekund.

For at bestemme det nøjagtige tidspunkt definerer det internationale enhedssystem andet som antallet af oscillationer foretaget af cæsiumatom, der definerer sekunderne. Atomelementet føres inde i en ovn, og elementet A rammer resonatoren indeni, som ændrer tilstanden fra A til B. Atomelementet, der ændrer sig fra A til B, afhænger af mikrobølgefrekvensen. Denne tilstandsændring fra A til B tager 9.192.631.770 svingninger, der peger på Et sekund. Dette er de arbejdsteknikker, der bruges til at designe atomuret.

For at lære typen og dens design at kende bringer denne artikel de 25 bedste atomure frem, der bruges hjemme, på arbejdspladsen og udendørs, såvel som under rejser. Cæsiumatomer opvarmes og opsamles først i en stråle ved hjælp af ovnen, og atomet i den forskellige tilstand sendes ind i resonatoren og udsættes for mikrobølgestråling. Denne resonator hjælper med at konvertere en tilstand af et atom til en anden. Hovedideologien bag er at indstille resonatorfrekvensen med atomsvingningen. Længden, det tager at fuldføre, er 9.192.631.770 svingninger, der præcist bestemmer et sekund. Nedenfor er de kølige atomurdesign anført i detaljer.

Moderne design af atomur i Indien:

Her fik vi 25 fede og nyeste atomurdesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Atomur med display:

Atomur med display

Den har standardtidsvisning, der indeholder den anden. Denne type design er det fremmeste og mest almindeligt anvendte atomurdesign af de fleste mennesker rundt om i verden. La Crosse -teknologien bruges bagud i designet af dette ur med National Institute of standards and technology. Skærmens størrelse kan variere fra lille til ekstra stor, hvilket afhænger af skærmbrettets bredde og længde.

2. LED Atomic Clock Design:

LED -atomur design

Light Emitting Diode er den mest almindeligt anvendte lysbelysende halvlederlyskilde, som er kraftfuld, hvilket har fået betydning på grund af sin strømbesparende faktor. Glødepærerne er nu blevet erstattet af LED -lys. Dette ur er et energieffektivt ur. Uret med LED -funktion hjælper med længere brug og på grund af dets stabile funktion betragtes dette LED -ur som den bedste mulighed også en gave til kære og også som bryllupsgave

3. Atomur med temperaturvisning:

Atomur med temperaturvisning

En anden funktion, der er tilføjet til uret, er vejrovervågningsfunktionen, som er præcis og pålidelig. Vejrudsigten på denne enhed har displayfunktionen Celsius eller Fahrenheit. Temperaturen kan enten vises i henhold til kundens præferencer og muligheder. Denne funktion, der er tilføjet til dette ur, er vejrovervågningsfunktion, som er præcis og pålidelig. Vejrudsigten på denne enhed har displayfunktionen Celsius eller Fahrenheit. Temperaturen kan enten vises i henhold til kundens præferencer og muligheder. Temperaturdisplayet hjælper med at forudsige vejret nøjagtigt, hvilket indirekte skaber pålidelighed og følelse af tillid hos kunderne, når det kommer til valg af et temperaturdisplay med ur, der er indbygget i ny teknologi

4. Atomisk skrivebord ur:

Atomisk skrivebord ur

Skrivebord ur er meget tiltrængt af enhver person, da tid er en vigtig faktor, når det kommer til at arbejde. Denne tidsfaktor kan administreres af et atomur, som har en pålidelig funktion, der ikke stopper. Borduret er en vigtig og daglig brug. På grund af dets betydning og dets anvendelse er et atomur det bedste, der skal bruges. Skrivebord ur er et fantastisk ur design at have det som et skrivebord ur, som man kan stole på tid og dato. Dette ur kan designes med en Android- eller IOS -funktion, der kan parres med et atomur for at opdatere personen med sit møde eller en vigtig opkaldspåmindelse

5. Udendørs atomur design:

Udendørs atomur design

Det udendørs atomur i uret har set den enorme forskel, som er blevet værdsat af offentligheden. Koncepturet har altid været en påkrævet faktor i alle vigtige ting som i jernbanestationens lufthavn og et andet kontormiljø.

6. Design af digitalt atomur:

Design af digitalt atomur

Det dobbelte ur er et godt værdsætning, hvor det traditionelle urdesign kombineres med en moderniseret funktion, som er atomurdesignet. Det traditionelle urdesign har funktionen romertal eller tal med tre ben, og midten af ​​uret har den digitale atomurfunktion.

7. Atomisk digitalt vægur:

Atomisk digitalt vægur

Den har det enkle og mest pålidelige design, der i dag erstatter det traditionelle vægophængte hane -design. Det traditionelle ur leveres ikke med displayfunktion, som ses i det atomiske vægurdesign.

8. Atomisk vækkeur:

Atomisk vækkeur

For de mennesker, hvis første pligt om morgenen er at slukke alarmen og for folk, der er afhængige af at vågne med alarm, for dem er denne atomalarm integrerede sidebordskonstruktion en fantastisk ting at have. Alarmtonen kan enten indstilles, som allerede er indbygget i ursystemet, eller også kan man også indlæse sin favorit i uret, der har USB-porten eller et Wi-Fi-tilsluttet ur.

9. Atomisk rejse vækkeur:

Atomisk rejse vækkeur

Rejsende, der leder efter et pålideligt og holdbart ur, der fås i et praktisk design, så ville dette atomiske rejseur være det mest anbefalede urdesign. Urets størrelse kan sammenlignes med en håndledsstørrelse, som absolut er let at bære enheden. Atomuret udendørs er en mest trendy og trendy gadget, som helt sikkert burde ligge i håndbagagen under rejsen. Folk, der er til langdistancerejser som disse eventyr, dette ur ville være den ideelle ting at have. Børn, der ønsker at overraske deres forældre, denne type ur er et ideelt valg.

10. Elektrisk atomur design:

Elektrisk atomur design

Det elektriske ur kan blive meget dyrt på grund af dets fremstillingsomkostninger og omkostninger på grund af elektrisk forbrug. For folk, der driver deres forretning tidlige dagtimer, for dem, kan et elektrisk atomur, der har ført lysfunktion, være meget nyttigt. Det elektriske atomur kører med den meget lave elektriske effekt, hvilket gør det til det mest energibesparende urdesign.

11. Talende LED -atomur:

Talende LED -atomur

Designere har altid gjort en forbedring, når det kommer til den elektroniske verden. Tilføjelse til denne udviklingsfunktion ville tale atomur være et stort fremskridt. Denne funktion er meget nyttig, da trangen til at overvåge klokkeslættet kan undgås, da uret har hver timefremkaldende funktion. Stemmen fra dette talende ur er tilgængelig i både kvindelig og mandlig stemme, lyden kan justeres efter et ønske.

12. Atomic Color Display Weather Forecast Clock:

Atomic Color Display Weather Forecast Clock

Da elektroniske funktioner vokser hvert år, har funktionen ved almindelig visning af atomuret også set ændringen gennem dens displayfarvefunktion. Displaykortet kan fremhæves mere klart ved hjælp af farverig displayeffekt. Vejrudsigten viser som den avancerede skærmkvalitet og farven på denne skærm er lys og behagelig. Skyerne, månen og sæsonbetingelserne vises alle i henhold til tid og vejrforhold.

13. Sky scan Atomic Clock Design:

Sky scan Atomic Clock Design

Skys can er et berømt firma populært kendt for sin atomurproduktion. Dette firma producerer mere end 40 urmodeller, som har været meget populære blandt de mennesker, der kan lide at købe det berømte mærke.

14. Smart Home Atomic Clock:

Smart Home Atomic Clock

Industri 4.0 har taget sin vækst gennem smart home -funktioner, som tech -fans er meget fascinerede af at have dem hjemme. Men for at øge dens fremgang er det ikke kun de tekniske fans, der bliver tiltrukket af denne trend, men også af teenagere og midaldrende. Denne smarte hjemmefunktion, der er skabt med en atomurfunktion, er en interessant skabelse.

15. Bluetooth indbygget atomur:

Bluetooth indbygget atomur

Et simpelt ur, der kan have mange interessante og kreative funktioner i henhold til den elektroniske tidsfremgang, det er en genial idé at implementere Bluetooth -funktion til et simpelt atomurdesign.

16. Atomisk urdesign i træterning:

Atomisk urdesign i træterning

At blive grøn kan være ideologien bag dette træ -atomurdesign. Dette ur er designet med træmateriale. Træet skæres efter ønsket form og design, materialet designes derefter til en integreret atomurfunktion.

17. Farverigt panelatomur:

Farverigt panel -atomur

For damer, der ønsker deres arbejdsbord eller deres sofabord, er farverige dekorationer, så kan dette ur med det farverige farvepanel være den bedste mulighed. Farven på panelet kan være fra kedelige til lyse farver. Det farverige panelur til uret anbefales for det meste til piger, der kan lide at have deres sidebord med et farverigt ur, på et kontor oprettet ville et flot farverigt ur gøre dagen mere farverig og skabe en positiv atmosfære.

18. Lacrosse atomur:

Lacrosse atomur

Lacrosse er en berømt og verdensførende inden for atomurproduktion, de kaldes populært, da lacrosse -teknologien byggede et atomur. Urets størrelse kan designes efter kundens valg eller standarddesign. Dette verdensførende atomur har skabt enorm værdi for sin kundebase på grund af deres yderst færdige produkt og dets kvalitet.

19. Stå atomur:

Stå atomur

For at få et andet designmønster er her en interessant mulighed for dem som kreativitet og unikt design. Hovedtrækket ved dette ur er, at stativet. Dette design ligner en fotoramme. Panelets størrelse kan variere fra en lille til enorm panelbredde. Rammen til dette ur kan designes i et simpelt almindeligt hvidt eller sort format, eller også kan piger, der kan lide en dekorativ ramme eller nogle stenbesatte rammer, så kan man oprette deres kreative ramme til atomuret.

20. Solar Atomic Clock Design:

Solar Atomic Clock Design

Atomuret til solen kan være energibesparende udstyr, der ikke kun fremviser miljøvenligt emne, men også har denne unikke egenskab ved at vise tid, dato, måned og også temperatur.

21. Sammenfoldeligt atomur:

Foldbart atomur

Denne lette og attraktive tid, der viser atomuret, er en af ​​de bedste ting at have med som rejseur som et lommeformet hverdagsur, der kan erstatte uret. For dem, der kan lide at bære unikke ting, kan dette være det.

22. Stort buet display atomur:

Stort buet display -atomur

Stort buet display -atomur er en interessant opfindelse i denne moderne æra, der forårsager LED -displayfunktion med fint poleret glasskærm. Skærmens størrelse er bred og kurvet og giver et moderniseret touch til atomuret. De buede displaymodeller har fået enorm respons blandt kunderne på grund af dets indlysende design og dets relevante funktioner.

23. Atombatteri Atomur:

Atomic Battery Atomic Clock

Atomic battery clock er et praktisk og let at bære ur. Da uret fungerer med et batteri, er det let at transportere, og ideen om at bruge et genopladeligt batteri kan være mere miljøvenligt. Batteriet er normalt mellemstort, da størrelsen på uret også er lille til medium i bredden og højden. De genopladelige batterier er mere effektive såvel som bæredygtige.

24. Atomisk rejseur med lommelygte:

Atomisk rejseur med lommelygte

Atomisk rejseur er en interessant og nyttig vare, der skal pakkes sammen på grund af dens pålidelighed og holdbarhedsfunktion. Dette ur kommer med en ekstra funktion, som er fakkelfunktionen. Faklampens farve er normalt varm hvid eller gul. Lommelygten er også energibesparende på grund af dens LED -pære, farven på LED -pæren er lys, ligesom lysstyrken er godt justeret af det menneskelige øje.

25. Telefonports atomur:

Telefonport atomur

Elektroniske produkter med dobbelt funktionalitet har vundet sin popularitet på grund af dets design og praktiske egenskaber. Denne telefonport bygget atomur tiltrækker den unge generation, da funktionen med at lytte til sangen og også oplade telefonen dobbelt sammen med tid viser funktion er ekstremt nyttig.

Atomur -design er en god gadget at have på grund af dens enorme pålidelighed og holdbarhedsfunktion. Købere er altid interesserede i at købe god værdi for at levere varer, der holder i længere tid til en rimelig pris. For at tilføje den nævnte nødvendighed er det en meget god mulighed for at købe et ur, der er pålideligt og samtidig er et smart og modeorienteret design.