25 enkle og bedste antikke urdesigner med billeder i 2021

Fremhæv dit hjem med dette smukke, imponerende udvalg af antikke urdesigner, der fås i forskellige stilarter. Der er ure i serier som bedstefædre, beslag, bordplader, vægure, træ og bedstemødre. Modeller har lange sager, pendler, ekko -klokker og romerske eller samtidige tal. Disse vintage ure bringer et klassisk og elegant touch til dit interiør i dit hjem. Her er nogle af de modeller af antikke ure, der kan appellere til dig for at få en.

Forskellige typer af antikke urdesigner i Indien:

Her er vores 25 enkle og moderne antikke urdesigner med billeder. Lad os se på dem.

1. Antikke mantelure i massivt træ:

Massivt træ antikke mantelure

Få dette antikke ur i massivt træ til at afgive en dekorativ erklæring, hvis du har flere møbler derhjemme og planlægger at tilføje mere dekoration. Dette er en god mulighed for borde, prøv dette ur til gave til din kære, eller dette er også en sej gave til din bedstefar på hans næste kommende fødselsdag.

2. Original egkasse antikke vægure:

Originalt egetræskabinet Antikke vægure

Denne model ville helt sikkert passe dit hjem på væggene uden ekstra plads dækket. Det har også en perfekt størrelse for at skabe et indtryk og vise sit elegante look. Sagen er lavet af originalt egetræ, der vil forblive i dine kommende generationer. Dette antikke vægur har store proportioner på 35 ″ højt og 20 ″ bredt med en 14 ″ urskive af en faset glasdør.

3. Valnøddebehandlede antikke bedstefarure:

Valnøddefærdige antikke bedstefarure

Det er det gamle antikke ur, der er lavet af massivt træmateriale og vejer omkring 22,7 kg. Det er i valnød farve, med modellen ligner antikke ure af bedstefar. Disse ure er med deres lange sager, pendler, ekkoklokker og romertal. Der kræves ingen større samling.

4. Vintage Retro 18 ”antikke gøgure:

Vintage Retro 18 ”antikke gøgure

Dette antikke vægur er rent håndskåret, og dygtige håndværkere bygger det. Dette ur er 18 tommer højt, inklusive vægte og pendul. Det fungerer med den enkle teknik som alle andre mekaniske ure. De består af designerhænder til minut- og timesangivelser med visning af romertal.

5. Mahogni antikke lange sagsure:

Mahogni antikke lange ur

Boxwood -type ure får et normalt, men skinnende udseende til boligindretning. Du finder træhovedstad med en urhætte. Få dette til dit værelse; børn vil nyde sikker på denne type ur. Romerske tal er tilgængelige for let at læse og få en gammel fornemmelse til at kigge efter dit ur.

6. Let bærbare antikke vognure:

Let bærbare antikke vognure

Disse små antikke ure har et elegant og smukt look på en kappehylde og et skrivebord. Den måler 11 cm høj eller 14,5 cm med håndtaget stående. Uret måler nøjagtigt 8 cm på tværs og 6,7 cm dybt med en hvid emalje urskive. Sidens paneler, bagsiden og toppen af ​​uret er glasmateriale, der giver dig mulighed for at se vognens fantasifulde mekanik.

7. Vintage antikt bedstemorur:

Vintage antikt bedstemorur

Få dette vidunderligt designede bedstemorur, der har en mekanisk messingbevægelse med en messingnøgle. Den er intakt med glasdøren sammen med den bageste inspektionsdør. Den er af chiming -model og er lidt tung end normalt. Den måler 53 tommer højde x 9 tommer bredde x 7 tommer dybde.

8. Isoleret gammelt vintage antikt vækkeur:

Isolerede gamle vintage antikke vækkeur

Disse typer ure i antik stil er små i størrelse med det alarmerende anlæg indbygget i dem. Det er et gammeldags skrivebord vækkeur af guld. Den har en hvid baggrund i sin rundformede urskive. Bagsiden er isoleret, og den har den klassiske retrostil, der har oprindelse i vestlige lande.

9. Fint håndlavet vintage skelet ur:

Fint håndlavet vintage skelet ur

Dette er en antik ur i tidstykke med en 8-dages sikringsbevægelse. Det har en forbigående strejke med 6 egerhjulsarbejde. Ankerudslippet er også inkluderet her i denne model. Den består af et kompenserende pendul med en cylindrisk tinbob og træstang. Hele sættet står på den hvide marmorbund dækket med en oval glaskuppel.

10. Long Case Antique Pendulum Clocks:

Antikke pendulure i lang kasse

Disse sorter af store antikke ure er fremstillet ved hjælp af bøgetræstræ og med en mørkmalet finish. Det inkorporerer andre materialer som metaller, messing og glas for at konstruere andre komponenter i det. Hele pendelsættet er lavet i messingtungt metal og er helt sikkert tiltalende for de unge, der mest foretrækker moderne koncepter.

11. Skåret antikt træur:

Skåret antikt træur

Dette stykke af det udskårne træur er et antikt håndværk, der er håndlavet og er et glimrende element til gaver såvel som til boligindretning. Den opnår den sidste nuance af antikbrun og måler omkring 18*18 tommer. Alle vil helt sikkert gerne have disse antikke væglure som deres ideelle boligindretning i alle årstider.

12. Antikt bordur i forgyldt bronze:

Fransk forgyldt bronze antikt bordur

Her er den blændende model lille antik ur med sin nyligt udseende glans, der er blevet opdaget fra det franske forgyldte bronzemetal. Det er det originale antikke bordur med sin klassiske stil. Urkassen er dekoreret med acanthus blade og acanthus roundels til siderne. I alt er uret smukt modelleret med en ørn siddende på den pudeformede top. Den har en kobberemaljeret urskive med en separat minutering og fint frettede messinghænder.

13. Antikke porcelæn hyldeure:

Antikke porcelæn hyldeure

Oplev skønheden i hans råhvide og pistagrønne skraverede antikke ur, der let kan opbevares på en hylde. Dette antikke ur er ideelt til boligindretning og er lavet af porcelænsmateriale. Den har en rund formet urskive med hvid baggrund. Den har et messing -touch omgivet omkring urskiven og også inde i urskiven.

14. Urmodel Antikke beslagure:

Urmodel Antikke beslagure

Dette ur i antik stil er med en velproportioneret, kompakt eboniseret, omvendt klokkehylster. Den måler B 2,54 mm x D 2,54 mm x H 34,29 cm i dimension. Den har et messinghåndtag med gennemborede træbånd både foran og bagdøren. Det består også af en vidunderligt indgraveret bagplade, som er skrevet på producentens signatur.

15. Antik regulatorur i skolehusstil:

Skolehus stil antik regulator ur

Dette ur har en rund urskive med en ottekantet ydre form. Det besidder et romertal med en hvid baggrund. Pendulet er lavet af messing, og der er en viklingsnøgle til rådighed. Hele den ydre sag er lavet med hårdttræ, der forlænger urets samlede levetid.

16. Analoge antikke guldure:

Analoge antikke guldure

Dette antikke udseende vægur har en konventionel analog skærm med store guldtal. Dette antikke ur har en harpikshus til sig selv og har en smart antik guldfinish, der tilføjer sit tiltalende udseende. Hænderne på dette ur får dig til at læse tiden fra ethvert hjørne af dit hjem uden problemer. Det er helt fremstillet med et harpiksmateriale, og farven ligner guldmetal med en åben urskive for et stilfuldt look.

17. Franske antikke bronzeure:

Franske antikke bronzeure

Dette ur i antik stil har en skulptur af en siddende ung kvinde, der fodrer kyllinger. Messingbevægelsen i dette ur kører virkelig for præcis i en uge på en snoede tæller halvanden time på en sølvfarvet klokke.

18. Torsionspendel antikke jubilæumsure:

Torsionspendel Antikke jubilæumsure

Her er jubilæumsuret, der også hedder ‘Torsion Pendulum Clocks’. De er kendt som jubilæumsure, fordi de kan køre et helt år på en enkelt vikling. Dette ur er indlejret i et glas etui med en dial-in hvid baggrund. Urskiven har også blomsterprint, der er højdepunktet i denne model. Disse typer ure er meget praktisk og også let tilgængelige.

19. Vægmonterede antikke køkkenure:

Vægmonterede antikke køkkenure

Udforsk dette gamle antikke ur, der har overordnede dimensioner på 15 ″ X 15 ″ (38 Cm X 38Cm). Skærmstørrelsen på dette ur er 10 tommer. Det giver et skinnende gyldent metal touch med vægmontering. Denne særlige model er ideel til køkkenmiljøet. Dette runde ur har en hvid baggrund med messingindlejrede tal. Og har ikke en særlig stor minut- og timeviser.

20. Forårsdrevne antikke porcelænsure:

Forårsdrevne antikke porcelænsure

Det er et meget specielt design med den usædvanlige grågrønne farve på dette antikke ur, der gør det ekstremt tiltalende. Porcelænskassen er i fremragende fysisk stand med en 5 ″ diameter porcelænsskive. Hele sættet måler 14,5 ″ b x 11,75 ″ h x 5 ″ d. Dette har en fjederdreven bevægelse med udsat undslapning revideret. Det fungerer med otte-dages juvelpaller med god mekanisk service.

21. Vintage vægmonterede antikke ure på siden:

Side vægmonterede vintage antikke ure

Dette er en række analoge antikke vægure for at skabe den perfekte vægattraktion, som alle gerne vil have. Funktionerne i dette vægur, herunder formen for aflevering af model og urskive -design, tilføjer alle karakter og charme til enhver væg i dit hjem. Dette sidevægmonterede designur ville være 3 fod fra væggen. Den måler 86 cm x 94 cm x 110 cm i sine dimensioner.

22. Skovgøg antikke ure:

Skovgøg antikke ure

Dette antikke vægur har en dimension på omkring 19 “H x 13” W, der tages fra toppen af ​​hjortehorn til bunden af ​​spilposen. Der er valgspil med 8 ”hængende kanin og fasan stor vildtpose i bunden. Den har et mørkt valnødhus med grøntonede blade. Det er specielt importeret fra Tyskland for at få det originale antikke præg af landet.

23. Metalbord Antik Ur:

Metalbord antikt ur

Dette er et vintage stykke til din boligindretning, der har et trebenet bord med et antikt finishur. Det tilføjer bestemt en gammeldags charme til dit hjem eller dit boligareal specifikt, uanset hvor det opbevares. Uret har en poleret finish. Den håndlavede detaljer i denne antikke version gør uret til et rustikt og elegant designerstykke. Den urhvide baggrund af urskiven viser standard romerske indeks. Desuden tilføjer timers og minuthænder som komplementær klassisk elegance til det møblerede rum.

24. Designerhåndede antikke vægure:

Designerhåndede antikke vægure

Udforsk denne række antikke vægure, der er lavet til at være mere stilfulde og trendy alle årene. Dette ur har en ydre urkasse lavet af kobber, og urskiverne er i en rund form. Desuden er baggrunden for aftalen ren hvid med tal markeret med sort, hvilket gør den synlig for alle i enhver vinkel. Det har også sekundviseren til at få det til at se livligere ud. Tallene er romerske, og urets hænder er specielt designet til det bedste vintage -look. Dette ur er så enkelt i sit udseende, men giver alligevel dit hjem en perfekt indretning.

25. Antikke ur af messing og kobber:

Messing og kobber antikke mantelure

Tag et kig på disse tungmetalers antikke ure, der bruger både kobber og bronze til deres ydre designede kanter. Det giver bare lighed med solen, der lyser med kobberflammer. Og er dermed ideelle indvendige møbler til dit hjem. Tallene vises normalt med hvid baggrund, og den har en rund formet urskive. Det har kun en time og et minuts hænder uden tilstedeværelsen af ​​sekundviseren. Men det markerer klart hvert minut med ensartet afstand mellem dem. Tallene vises i sort kontrastfarve til baggrunden.

Hvad har du stadig brug for? Alle de antikke urdesigner, der er diskuteret ovenfor, har deres egne specialiteter og fremhævede egenskaber, der giver den den perfekte stand-in i denne moderne verden. Der er en bred mangfoldighed af modeller, der kan bruges i enhver hjemmestil med et levende interiør. Du har bordure, store bedstefarure, vintage, ure i beslagstype, alarmede funktionsure og også lavet med metaller som guld, bronze og kobberure.

Igen kan du vælge baggrunden på skiven og selve urskivernes former. Du har modellen, der viser både romerske tal og også samtidige tal. Du kan træffe dit valg i henhold til det interiør, der er temaet i dit hjem. De kloge mennesker vælger disse antikke ure, men de unge generationer har stor interesse for disse fremvisninger.