25 enkle og moderne bedstefarure med billeder

Morfarens urdesign har altid været favoritterne til alle tider, for alle dem, der er interesseret i boligindretninger i vintage stil. Der er store klassifikationer i serien af ​​bedstefarure, som begge er moderne og også traditionelle. Der er ure med forskellige klokker, forskellige snoede stilarter, med levende modeller af sager og også lavet med en række kombinationer af byggematerialer. Hvis du virkelig leder efter den antikke stil eller et af de klassiske håndlavede bedstefarsure, er følgende de 25 bedste billeder af bedstefarur, der er eksklusivt til dig.

Nye bedstefarur i Indien:

Her fik vi 25 nyeste og bedste bedstefarur med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Arabiske tal prægede perle bedstefar ur:

Arabiske tal prægede perle bedstefar ur

Dette har dimensioner på cirka H 78 ″ (199 cm), W 20 ″ (51 cm) og D 11 ″ (28 cm). Den har mulighed for automatisk slukning af natklokke. Det fungerer med den kvartsbatteridrevne Westminster-klokkemekanisme. Kabinettet i dette store ur er oplyst af et indvendigt lys. Den elegance fyldte svanehalsens pediment, der har vendt fuldstændigt med sidste komplimenter, har revet sine sidesøjler med øvre og nedre vendte hovedstæder. Den bruger en ekspertfinish på udvalgte hårdttræer og finer.

2. Tuscany Cherry Finish Bedstefarur Pendulum:

Toscana Cherry Finish Bedstefarur Pendulum

Dette sofistikerede moderne bedstefarur er et arvestykke i gang, klar til at blive overleveret fra generation til generation. Det består af finishen af ​​Toscana Cherry, der kan prale af et yndefuldt og bog-matchet olivenpiediment. Askeskurven med svanehalsen med en vendt urn og et dekorativt skaloverlæg forbliver også det unikke højdepunkt. Den måler 23W x 13,5D x 86,25H tommer. Det er lavet af udvalgte hårdttræer og finer for holdbarhed. Uret er også forsynet med belyst urskive til visning i et mørkt rum.

3. Hvid bedstefar ur i massivt træ:

Massivt trækasket hvidt bedstefarur

Her er et udførligt udformet moderne bedstefarur, der har messingskive med månefase og brugt lirependul. Det er indlejret i Neuschwanstein -motiv og messingpolerede vægte, der skinner med gravering af otte dages århundrede 4 /4 -klokke med tre melodier. Uret har funktionen automatisk drift af nattetid. Dimensionerne på dette ur er 208x65x35cm og er det drevet med tre smukke melodier i sort skov tema.

4. Cherry Wood-Cased kejser bedstefar ur:

Cherry Wood-Cased kejser bedstefar ur

Opdag denne genstand fra det gamle bedstefarur, der har et kasse i kirsebærtræ med en knækket bue og en urnefinial med sidestolpe på hjørneblokke. Det har også andre detaljer, f.eks. Uret inkluderer en messinghængslet glasdør, der viser en sølvfarvet ramme med hævede guldfarvede arabiske tal. De sorte serpentine hænder på dette urværk med rulleværket. Uret består af en farvestrålende månefaseskive med et rådyr. Den indeholder også en landskabsscene og et pendul i guldfarve med messingvægte og kæder bag en glasdør. Uret bærer dimensionerne på omkring 19,0 ″ B x 79,0 ″ H x 12,5 ″ D.

5. Triple Chime Vintage bedstefarur:

Triple Chime Vintage bedstefarur

Få et blik over dette smukke egetræ Howard Miller bedstefar-ur, der fungerer fantastisk med tune-up ved ankomsten til dit hjem. Uret byder på tredobbelt klokkespil Westminster, St. Michael’s og Whittington -klokke, der forbliver som dets unikke. Mekanismen er også forsynet med en lydløs optionstilstand. Uret kan bevares som den enestående vægindretning med et vintage look. Det fungerer med den mekaniske funktion i 8-dages bevægelsen. Det materiale, der bruges til sagen, er egetræ.

6. Valnød Rustik Schwarzwald bedstefar ur:

Valnød Rustik Schwarzwald bedstefarur

Disse er det håndskårne gamle ur, der tilhører perioden fra det 19. århundrede. De er konstrueret til deres ekspertise med stor omhu. De har tre bjørne i bunden, to bjørne på siderne og en bjørn på toppen (virker ikke). Disse typer ure er af så fint håndværk, ægte og vidunderlig ornamentik og designet med fantastisk “internt” mønster, at de rangerer øverst i alle tyskproducerede regulatorer.

7. Mørkebehandlet sort bedstefarur:

Mørkt færdig sort bedstefar ur

Tag dit valg uden at tænke over disse typer små bedstefarure, der består af en oplyst urskive til visning i mørke. Den har justerbare niveauer under hvert hjørne af uret, der kan give stabilitet på ujævne og tæppebelagte gulve. Dørene kan låses for ekstra sikkerhed. Den fungerer på to “C” og to D-størrelse Duracells batterier og har en automatisk slukning af natklokke. Sagen er oplyst af et indvendigt lys og fungerer med mærket Quartz, dobbelt klokkebevægelse. Det har også lydstyrkekontrol og automatisk lukning af natklokke.

8. Barok stil træ bedstefar ur:

Barok stilfarfar i træ

Udskæringen af ​​dette bedstefarur blev udført helt i hånden i henhold til gammel tradition. Den er godt færdig med stor nøjagtighed og dens vægte og Lyra er bygget i forgyldt messing. Den består af måneskive med urskive, serigrafi. Mekanismen, der bruges af dette unikke ur, er tysk mekanisme 4/4 med vikling op til 8 dage. Melodierne er af Westminster som det berømte Victoria Clock tower of the Houses of Parliament i London. Dette ur er valnødpoleret og har en størrelse på cirka 207 x 47 x 28 cm.

9. Tamarack glas bedstefar ur:

Tamarack glas bedstefar ur

Dette unikke lineære gulvglas -bedstefar har en åbent indrammet urskive med romertal og diamantformede hænder færdig i et antikt guld. Top-, bund- og bagpanelerne på dette moderne bedstefarur er færdige i en supplerende Hampton Cherry -skygge. Den åbne kasse gør det muligt at se pendulet tydeligt, hvilket igen tilføjer sin skønhed.

10. Walnut færdig antik bedstefar ur:

Valnød færdig antik bedstefar ur

Fremhæv dit hjem med dette smukke, imponerende og unikt udskårne antikke bedstefarur. Dette er trendens bedstefarure med deres lange sager, pendler, ekkoklokker og romertal. Disse funktioner bringer et klassisk og elegant touch til uret og selvfølgelig til dit hjem endda. Det er lavet af massivt træ og dimensioner af længde: 21,25, bredde: 10,5 og højde: 77,5. Den vejer 22,72 kg med en valnøddefinish.

11. Mahogni kirsebærtræ hængende bedstefarur:

Mahogni kirsebærtræ hængende bedstefarur

Dette udsøgte bedstefar vægur har en mahogni kirsebær eg finish med håndskårne detaljer. Skiven er lys og bringer perfekt de romerske tal frem for en bekvem læsning, selv fra en bestemt længere afstand. Dette klassiske vægur ville blive en fantastisk tilføjelse til ethvert rum i dit hus. Det har melodiske klokker som allice, strejke, Westminster musik og strejke.

12. Tubular Grandfather Clock:

Rørformet bedstefarur

Kabinettet til dette bedste bedstefarur suppleres af en yndefuld svanehals. Det har den håndskårne pedimentbue, finial og center shell motiv. Den indeholder separat hætte til en talje fordøre, der kan låses med fasede front- og sidebriller. Sideadgangsdørene og en tre-lags bund med gulvniveller er også inkluderet i denne model.

13. Antik perle bedstefar ur:

Antikt perle bedstefar ur

Udforsk dette nye modellerede kabeldrevne nye bedstefarur, der har den mekaniske urklokke fra Westminster. Uret har justerbare håndtag, der er placeret under hvert hjørne af uret for at sikre stabilitet på både ujævne og tæppebelagte gulve. Det har også funktionen automatisk lukning af natlyd. Den er graveret med en arvestykke til fremtidig bekvemmelighed.

14. Mora White bedstefarur:

Mora White bedstefarur

Her er din yndlingssamling af det hvide farvede og hvide kabinet mini bedstefar ur. De yndefulde kurver er årsagen til, at disse slående ure tilhører den berømte region Mora, Sverige. Den hvidmalede finish er altid værdsat med blid bekymring, der for nylig blev tilføjet for at forbedre dens skønhed. Den dekorative udskæring er højdepunktet i dette ur, der omgiver sit ansigt. Denne hvidmalede finish komplimenterer også den svenske stylingserie af de ægte ure, der stadig stilles til rådighed. Den har dimensionen H 89 tommer x B 23,75 tommer x D 8 tommer.

15. Stor Cased kejser bedstefar ur:

Stor Cased kejser bedstefar ur

Nu tager du et kig på det stort set beklædte kejserur, der har de unikke affjedringsfjederbevægelser. Det består af pendulet, der er lavet af premium egetræ. Dele af dette ur er placeret bedre og opbevaret i god stand fra de sidste år. Det er det gamle bedstefarur i midten af ​​1700 -tallet.

16. Kinesisk Vintage bedstefarur:

Kinesisk vintage bedstefarur

Dette ur har den unikke dimension på 20ʺW × 18ʺD × 84ʺH. Det er Vintage sort lak håndmalet kinesisk bedstefar. Dette bedstefar-ur har tredimensionelle mødre til perle udskårne figurer på alle sider for at tilføje dets skønhed. Uret fungerer fuldt ud med klokkespil med de tysk fremstillede Tempus-Fugit urkomponenter. Det klokker både i timen og en halv time. Det er bogstaveligt talt håndmalet og smukt udskåret.

17. Monumentalt designet Schwarzwald bedstefarur:

Monumentalt designet Schwarzwald bedstefarur

Det er et 12 fod højt ur, der er stærkt udskåret i mørkt egetræ. Man kan føle sig som en dværg, der står ved siden af. Det har et kæmpe udseende, når det ses mod toppen. Uret er dateret som 1793 på det. Højdepunktet i dette gamle bedstefarur er dets fire fods udskæring af unge Whittington på urets dør. Det har også den dramatiske scene med en kat, der jagter mus. Der er også udskæringer af musikinstrumenter og vingede engle på dette enorme storslåede ur, der forbliver som sin signatur.

18. Miniatur Vintage sort bedstefarur:

Miniatur Vintage sort bedstefarur

Denne supersamling af lille bedstefarur har en miniaturekvarts mat finish. Dette er et sort bedstefarur, der besidder en urkvartsur, der stammer fra landet Japan. Dette ur viser romertal og består også af en brugt hånd. Det måler en højde på omkring 4,25 ″ inklusive slut på toppen af ​​uret. Den har en basisbredde på 1,23 ”og dybde som 1”.

19. Chime træ bedstefar ur:

Chime træ bedstefar ur

Dette bedstefar vægur har skyggen af ​​valnød, så dens farve let ville supplere de andre møbler i dit hus. Det primære materiale, der bruges, er massivt træ. Pendulet er smukt håndskåret med et antikt look. Det ville helt sikkert være et arvestykke i generationer.

20. 4- Chimed hængende bedstefarur:

4- Chimed hængende bedstefarur

Dette udsøgte bedstefarur Indien, der kan vægmonteres, har funktionen af ​​et mahogni kirsebær egetræsfasade. For din nemme læsning finder du den romerske cifretype, der gør komforten til dette ur for alle.

21. Langkammeret bedstefarur:

Langfarvet bedstefarur

Dette ur har det 8-dages antikke ur fra det 19. århundrede. Dette nye bedstefarur har de to unikke dekorative vægte, der er firkantede og færdige i et komplementerende i overlegen antikt guldmønster. De gør brug af den kvarts mekaniske urværk med dobbelt klokke. Det kan alternativt spille Westminster eller Beethoven -klokkespil. Det har også funktionen lydstyrkekontrol og automatisk lukning af natklokke.

22. Mahogni fineret lang kasse bedstefarur:

Mahogni fineret lang kasse bedstefarur

Dette lange mahogni -færdige ur er 89,5 tommer højt. Den har en buehvid urskive af ‘8-dages’ flamme af god kvalitet. Det er indlejret i de elegante proportioner skotsk skab med skalindlæg til dør og bund. Uret består af et skab med svanehals pedimenter og beslagfødder. Bevægelsen af ​​dette trend bedstefarur er designet til at ramme i timerne på en enkelt klokke.

23. Moderne bedstefarur i midten af ​​århundredet:

Moderne bedstefarur fra midten af ​​århundredet

Sæt dit blik over dette stilfulde bedstefarur, der har et højt ur i røget Lucite med en valnødbase. Dette er gammelt, men fashionabelt bedstefarur og krom, valnødt materiale, der bruges til dette moderne, men klassiske ur.

24. Bedstefar ur i gotisk stil:

Gotisk stil bedstefarur

Denne gotiske stil af bedstefar ur tidligere historie er fra 60 år, dette er lavet af vintage møbler og får gotisk mønster. De mennesker, der bor i bungalows eller et bondehus, så vil dette ur være en passende mulighed for at tilføje flere dekorative ting til dit værelse.

25. Ni Tube bedstefarur:

Ni rør bedstefar ur

Dette forbløffende sortiment af gammelt bedstefarur er det med ni rørkonstruktion. Den har fem klokker med signaturmelodier fra Westminster, Trinity, Noter Dame, Whittington og med en mere. Den har en kuppel med top i Tyskland med fritstående søjler.

Farfar -urdesignerne, der vises i hvert af linkene, er unikke og af højeste kongelig konstruktion. Nogle er lavet med deres respektive land oprindelsesstil, og nogle er lavet med brug af få moderne teknikker. Der er mange samlinger, der kan inddeles i pulserende arrays af stilarter. Enhver person med respektive specifikationer ville helt sikkert få den nødvendige model af disse bedstefarure, da de er spredt i sådanne sorter. Så hvorfor stadig vente på svar fra eksperterne, få de pålidelige data om disse ure i ovenstående diskussion og tag den fineste, der tilfredsstiller dig i alle aspekter.