25 enkle og seje nedtællingsurdesigner med billeder

De fleste nedtællingsure har den klare og letlæselige LCD-skærm. De fede tal med det store display gør, at du let kan læse nedtællingstimeren, uanset hvor du prøver at lægge dit blik over den. Du kan frit indstille nedtællingstimeren i disse typer nedtællingsure, og du hører den høje og klare, men ikke øredøvende lyd. Nogle af modellerne minder dig om at håndtere din dampede eller kogte mad rettidigt, der får dig til at tilberede din yndlingsmad subtilt og pænt. Den har en moderat lyd, der kan høres fra ethvert af værelserne i dit hjem og varer et stykke tid. De simple nedtællingsurdesign er ekstremt enkle at bruge med den intuitive knap, der er angivet som dens bestemmelse.

Bedste nedtællingsurdesign i Indien:

Her er vores 25 enkle og nyeste nedtællingsurdesign med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Rød LED Digital nedtællingsur:

Rød LED Digital nedtællingsur

Dette ur har displayet i formatet DD: HH: MM: SS og har cifferhøjden cirka 1,8 ”. Urets samlede størrelse er 510x160x40mm. Det er rød nuance med 3 unikke funktioner- Nedtælling, optælling og normalt ur 12/24 timer. Lysstyrken kan justeres ved hjælp af en fjernbetjening givet sammen med den. LED’ens levetid er mere end 100 timer. Den maksimale synsafstand er 100 meter.

2. Alarmskærm til nedtælling af stor skærm:

Stor skærm nedtællingsalarmhane

Det er den bemærkelsesværdige slags køkken -timer med en påmindelse, stopur og nedtælling og også med alarmfacilitet. Dette har en dejlig form med en stor skærm. Den leverer en enorm lyd og måler 65 mm B x 75 mm H x 30 mm D. Den er fremstillet i mønster af en båndmagnet med en krog, der er sammen med beslag. Disse store nedtællingsure gør brug af 1,5V AAAA batteriversion, som er den mest overkommelige løsning.

3. Digital plast tilpasset nedtællingsur:

Digital plast tilpasset nedtællingsur

Dette er et simpelt nedtællingsur, der er af timers type med digitalt display. Det er lavet af plastmateriale og er certificeret af CE/EU. Det er udstyret med en lagerført model ur, der er blevet lavet i henhold til de specifikke behov. Dette er et skræddersyet ur med power boksetimer på 1X AAA. Det udfører funktionen til tidtagning og har LCD Digital Kitchen timer.

4. Hvidt køkken nedtællingsur:

Hvidt køkken nedtællingsur

Hovedtrækket ved dette bedste nedtællingsur er, at det har overskueligt og letlæseligt LCD -skærmbillede med store og fede cifre. Den har en høj alarmlyd, der kan høres meget godt overalt i huset. Det er ikke nødvendigt, at du skal holde øje med uret, når du tilbereder mad. Det tæller ned fra ethvert tidspunkt op til 99 minutter og 59 sekunder. Det kan også gøres brugt som et stopur, der kan opbevares til at tælle op fra nul. De er ideelle til at lave mad, lektier, træning i gymnastiksalen, sport, spil, kontor og klasseværelse.

5. Square Silver elektroniske nedtællingsure:

Firkantet sølv elektroniske nedtællingsure

Det er let at læse, og alarmtimeren giver dig de største cifre med nedtællingsfunktionen. Dette store nedtællingsur har funktionen i den justerbare tæller, der er indstillet til 99 minutter, 59 sekunder. Dette kan let hænges på en væg eller ethvert bordstativ i dit hjem eller kontor. Den har magneten til at hænge op eller kan endda gøres stående oprejst med et udfoldeligt stativ. Det leveres med aluminiumsbeklædning og indeholder også et stopur.

6. Bedste bryllup personlig nedtællingsur:

Bedste bryllup personlig nedtællingsur

Ingen gave ville være så overraskende som den, der vises i nedtællingsurbillede. Dette er smukt tilpasset og tilpasset efter behov fra et specifikt individ. Dette har den nedtællingstimer, der er indstillet til at tælle antallet af dage og antallet af timer, der er tilbage for ægteskabet. Det ville være den perfekte gave til din elskede forlovede, der venter spændt på vurderingen.

7. Rund magnetisk nedtællingstimer vækkeur:

Rund magnetisk nedtællingstimer vækkeur

Dette enkle nedtællingsur har det digitale vækkeur med Kitchen Countdown Timer. Denne model er stilfuld og har skærm af LED -type. Dette ur i antik stil vejer cirka 37 gram og har et digitalt display. Den har en bredde på 63 mm og har en enkelt ansigtsform. Hele sættet er lavet af plastmateriale og cirkulært. Den leveres kun med en passende diameter på ca. 63 mm.

8. 60 sekunder animeret nedtællingsur:

60 sekunder animeret nedtællingsur

Her kommer det moderne og for trendy sæt af et animeret nedtællingsur. Denne har i alt 60 sekunder nedtællingstimer. Den vigtigste funktion ved dette bedste nedtællingsur er dens stemmeeffekt. Det kan tale og reagere på lyden, der høres. Den styrer den digitale tid, der vises på dens LCD -skærm, og giver dig den ekstra spurgte lydeffekt. Den animerede funktion i dette ur bliver dens mest tiltalende egenskaber.

9. Digital LCD -skærm Nytårs nedtællingsur:

Digital LCD -skærm Nytårs nedtællingsur

Få den nyeste serie af nytårsserier med seje nedtællingsure, der har den unikke funktion vedlagt. Det udfører handlingen med at tælle ned det resterende antal timer for en nytårsdag. Den farverige LED har vurderingen på omkring 100 timer. Betragtningsvinklen spænder fra H: 85 til V: 85. Den nødvendige strømkilde er AC110-250V 50-60Hz, DC 5V med et USB-stik. Det leveres også med funktionen IR -fjernbetjening. Den maksimale synsafstand er 100 meter både i dagslys og om natten.

10. Udendørs jul nedtællingsur:

Udendørs jul nedtællingsur

Dette er en blændende serie af nedtællingsure, der viser den resterende tid til en juleaften. Hele uret er beregnet ved hjælp af en julenisse med Hammacher Schlemmer. Den er forbundet med en netledning, der leverer sin jævnspænding med en længde på 2000 mm. Og derfor kan du beholde denne indretning hvor som helst i dit hjem eller endda som en udendørs indretning. Fugtigheden varierer fra 32 ° til 158 ° F, (0 ° til 70 ° C). Den har en aluminiumskabinet og et hardware -monteringssystem, der passer til det ønskede sted.

11. Ferie nedtællingsur med timer:

Ferie nedtællingsur med timer

Dette er et let indstillet ferie nedtællingsur, der viser den resterende tid til den kommende ferierejse. Når du skal udføre forskellige forberedelser til turen, vil det hjælpe dig med at styre tiden effektivt. Den har timeren indbygget i den, der let kan indstilles til det krævede job. Det bruger kun et batteri i AA -størrelse til dets arbejde og bruger en enkel mekanisme.

12. Nedtællingsure til sort fødselsdag:

Sort fødselsdag nedtællingsure

Det er den perfekte måde at huske ens fødselsdag med dette seje nedtællingsur. Det passer godt på enhver hylde i dit hjem. Uret måler 4 ″ bredt og 2,5 ″ højt i dimensioner. Og det vitale træk ved dette ur er, at når uret når milepælen i den aktuelle påmindelse, kan det nulstilles for at begynde at tælle igen for en anden begivenhed.

13. Personligt nedtællingsur til begivenhed:

Personligt nedtællingsur til begivenhed

Vi vil alle gerne nedtælle til bestemte begivenheder, såsom fødselsdage, bryllupper, ferier og lignende lejligheder. Dette lille nedtællingsur er dybest set i en hvid nuance, der kan vise begivenheden og den angivne dato, der skal huskes. Alt du skal gøre er at indtaste hændelsesnavnet og også indstille timeren til den forventede dato.

14. Vielsesringe Prægede Bryllup Nedtællingsur:

Vielsesringe Prægede Bryllup Nedtællingsur

Her er den ideelle måde at tilbringe dine hektiske dage på at vente på dit kommende bryllupsarrangement. Dette er et sejt nedtællingsur, der er præget med vielsesringe og rosetryk. Uret viser både dage og resterende tid til din yndlingsbegivenhed ved et bryllupsarrangement.

15. Håndlavede ferie nedtællingsure:

Håndlavede ferie nedtællingsure

Det er en perfekt sjov tid at skære ned på din yndlingsferie, der skal startes i løbet af de næste par dage eller måneder. Dette er det seje nedtællingsur, der er lavet ved hjælp af udstansede ferie nedtællingsudsmykninger. Det er bare trykt på et kort, der keder sig, og ligner et lykønskningskort. Med det vedhæftet hele det digitale ur, der viser de dage og tid, der er tilbage til ferien.

16. Møde nedtællingsur med musikalarm:

Møde nedtællingsur med musikalarm

Det er en nedtæller i hård plast med LED digitalt display på 5 x 3 cm. Nedtællingsområdet varierer fra 1 sekund, 99 minutter og 59 sekunder. Den leveres med den unikke hukommelsesfunktion og kan bruges til alle officielle formål som møder. Dette lille nedtællingsur har funktionen som en strømafbryder og en lydløs kontakt.

17. Kontor Brug Pensionering Nedtællingsur:

Kontor Brug Pensionering Nedtællingsur

Dette let at indstille et nedtællingsur viser de sekunder, der angiver, hvor længe du har tid til din pensionering. Gå bare ind på den store dag og tør klubberne af uden besvær og vent på den nøjagtige påmindelse. Den bruger to AA -batterier og er perfekt til skrivebordet på kontorer. De kan nulstilles til fremtidig påmindelse syv.

18. Forventende baby nedtællingsur design:

Forventende design til nedtælling af babyur

Udforsk denne sjove måde at tælle ned på din store dag, hvor en ny baby kommer hjem til dig. Det enkle nedtællingsur er lavet med et kort, der er præget med Love Birds with Nest. Designet er pyntet på kortet med nedtællingsur, der er 3,75 x 3,75 tommer i størrelse. Det får dig til at ligne og føle dig som et high-end lykønskningskort. Det er let at programmere og indeholder en kæmpe magnet med batterier.

19. Lille omvendt nedtællingsur:

Lille omvendt nedtællingsur

Her får du et kig på nedtællingsuret, der tæller omvendt for den indstillede begivenhed. Det kan let bruges til formålet, såsom spil, træningsøvelser og meget mere. Det er også den universelle timer med grundlæggende funktioner, som et almindeligt ur indeholder. Uret er let at indstille og på samme tid er det også let at læse. Den har også 24 -timers urfunktion, nedtælling og optælling af faciliteter.

20. 60 Anden gule nedtællingsure:

60 Anden gule nedtællingsure

Dette er et lille nedtællingsur dedikeret til kun at tælle 60 sekunder. Uret er mønstret i en lysegul nuance, der fremkalder en frisk fornemmelse for hver start. Det kan bruges til spilformål, officielle tilbud og også til hjemmebehov. Det bruger kun et batteri i AA -størrelse og fungerer med en simpel mekanisme.

21. Ekstra lille nedtællingsur:

Ekstra lille nedtællingsur

Få det bedste ud af de helt nye elementer i timeren, der vises i billedlinket. Det er et sødt nedtællingsur, der er en ekstra lille størrelse, som får dig til at bære let med på farten. Det har særlige funktioner såsom indikation af brug af LED -lys. Du kan vende handlingen tilbage, nulstille timeren og også indstille til en ny begivenhed som en timer.

22. Blød version af nedtællingsure:

Blød version af nedtællingsure

Hvis du ikke er den, der foretrækker en ideel visning af uret af den moderne slags, så vælg en sådan softwareversion af nedtællingsure. De downloades lige i det originale format til din pc, bærbare computer eller endda i din androids. Disse fås i opløsning på 1920 × 1080 og filstørrelse på 5,3 MB. De downloades i billedformatet 16: 9, en billedhastighed på 23,97 bps og med en varighed på 5 sekunder.

23. 3 ”9Digits store LED -nedtællingsure:

3 '' 9Digits Store LED -nedtællingsure

Lær mere om funktionerne i disse 3 tommer digitale LED nedtællingsure. Dette er det store nedtællingsur, der har nok displayplads til at rumme 9 cifre. De kan tælle ned til hver dag, og de kan også tælle op, når den forventede dag er indtastet. Det viser også normal tid i begge formater på 12 og 24 timer.

24. Bordindretning Digitalt nedtællingsur:

Bordindretning Digitalt nedtællingsur

Dette ur er af skrivebordets slags nedtællingsur, der har et springbevægelsesmønster og størrelseslængden på ca. 238 mm. Den er af digital motivitetstype med en bredde på 85 mm. Det er i en firkantet form med en traditionel kinesisk stil. Dette er lavet af plast og fungerer også med baggrundslys. De fås i alle forskellige farver og nuancer. De vejer cirka 600 gram.

25. 100 timers nedtællingsur:

100 timers nedtællingsur

Denne særlige timer og nedtællingsur er i stand til at tælle både opad og nedad. De kan optræde op eller ned i 100 timer i intervaller på 1 sekund. Den har den unikke funktion, der fortæller dig, hvor lang tid der er gået efter alarmen lyder i sin nedtællingstilstand. Den har det indbyggede stativ, lommeklips og en magnet.

Nogle af urene leveres med fjernbetjeningstjenesten, hvilket gør dig endnu mere behagelig at arbejde med. De fleste af nedtællingsurdesignene er indlejret i et digitalt LED -display, som ville give levetiden mere end andre overlegne ure. De gør altid seeren ideel og praktisk at læse alle dens cifre med sine LCD- eller LED -skærme. Det kan også bruges som almindelige ure.