25 forskellige typer digitale urdesigner med billeder i Indien

Analoge timere kan nogle gange være kedelige, og derfor har du ure, der er digitale i naturen. Analoge timere viser for det meste kun tid, ingen temperatur eller kalender. Men digitale urdesigner giver dig alt, hvad de ikke kun viser tid, men også kalender og temperatur. De kan også også fungere som timerure. Og det er her forskellen mellem dem ligger. Så lad os tjekke de bedste muligheder for at købe digitale ure til brug af alarmer og hjemmemure i Indien.

Bedste digitale urdesign i Indien:

Her fik vi 25 enkle og moderne digitale urmotiver med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. 12 ”digitalt vægur:

12 ”digitalt vægur

Dette stilfulde digitale vægur vil være perfekt til ethvert rum i dit hus eller kan også tjene som en dejlig gave. Dette ur har et stort, letlæseligt LCD -display i høj opløsning, samt kalender- og temperaturmålinger. Dette moderne enkle ur kan også fungere som et vækkeur med snooze, så du kan sove bedre. Dette ur vil helt sikkert gøre dit liv farverigt.

2. Stort digitalt ur med indendørs temperatur:

Stort digitalt ur med indendørs temperatur

Hvis du er på markedet efter et stort digitalt ur, bør dette være dit valg. Drevet af en strømforsyning på ni fod plus integreret ledningsopbevaring giver dette store ur let visning fra hele kontoret, klasseværelset eller stuen. De lyse 5,5 tommer cifre på uret giver mulighed for en kæmpe 200+ fods sigtbarhed. Har også understøttelse af kalender- og temperaturmålinger.

3. Lille digitalt træ vækkeur:

Lille digitalt vækkeur i træ

Dette er et kompakt, multifunktionelt lille digitalt ur, der viser kalender, temperatur, har LED-lysstyring med stemme og også en alarmindstilling. Dette minimale, kubiske, innovative design er meget smukt og består helt af træ. Kan køre på både batteri og vekselstrøm. Uret holder præcis tid og er perfekt til brug som skrivebordur på kontoret eller hjemme. Kan også gives som gave til børn.

4. Stort skærm digitalt vækkeur:

Stor skærm digitalt vækkeur

Dette store digitale ur er perfekt til soveværelser med sit enorme 8,9 tommer superhvide LED-display, hvilket gør det let læseligt for alle aldre og på afstand. Der er en dæmperfunktion til at øge eller reducere lysstyrken samt USB -port med to porte – en til opladning af uret og en til opladning af din telefon, tablet eller en MP3 -afspiller. Super bekvem og let betjening. Der er også en alarm og snooze -funktion.

5. Stort rødt LED digitalt vækkeur:

Stort rødt LED digitalt vækkeur

Hvis du vil have det bedste digitale ur, bør dette have din højeste prioritet. Dette ur er ekstremt enkelt at betjene og har ingen problemer for børn, ældre eller ældre. Uret leveres med et natlys sammen med jumbo -oplyste røde LED -cifre med en skyder til styring af lysstyrken. Det kommer også med indbygget alarm og snooze-funktion og kan køre på vekselstrøm udover at have batteribackup.

6. Digitalt vækkeur med stort 1,4 “display:

Digitalt vækkeur med stort 1.4

Dette er et meget overkommeligt enkelt digitalt ur med en moderat mængde funktioner. Den har en 1,4 tommer rød LED-skærm til nem visning og også let at bruge. Den har en alarmfunktion og en snooze-knap i fuld bredde, så du let kan nå den, mens du sover. Den kører på batteri og har også en lysstyrkekontrol til den høje eller lave indstilling.

7. Digitalt vækkeur til solopgangssimulering:

Sunrise Simulation Digital vækkeur

Dette er meget smukt, lige lanceret, et nyt digitalt ur. Uret har mange funktioner – for det første har dette ur både en alarmfunktion og FM -radio. Uret har også en mulighed for at indstille alarmtonen fra seks forskellige muligheder for havbølge lyde. Ikke nok med det, men uret kan også lyse i syv forskellige farver med ti lysstyrkeniveauer. Et af de mest attraktive digitale ure, du kan købe lige nu.

8. Digitalt vækkeur med elegant rundt design:

Digitalt vækkeur med elegant rundt design

Dette ur har et meget elegant digitalt urdesign med sin søde runde form. Denne skærm på dette ur har en automatisk baggrundsbelysningsfunktion, der tændes om natten og slukkes i løbet af dagen, hvilket gør det let at læse i mørke om natten. LED -lysene kan også justeres for lysstyrke. Leveres med dobbelte alarmer til to forskellige vågentider og har også snooze -funktion. Nu skal du ikke bekymre dig om at være forsinket på arbejde og begynde at nyde din ferie.

9. Hvid LED Digital vækkeur:

Hvidt LED digitalt vækkeur

Designet af dette moderne digitale ur er mildest talt udsøgt. Det enkle og lille design vil passe ind i ethvert hjemligt miljø. Uret har også en vægmonteringsfunktion, udover at være et skrivebordsur. Der medfølger også en alarm og snooze -funktion, hvilket er fantastisk. LED’en har 3 niveauer af lysstyrkekontrol. Virkelig et dekorativt moderne ur for at sige det mildt.

10. Projektion digitalt ur:

Projektion digitalt ur

Dette digitale vækkeur er virkelig et af de mest innovative ure nogensinde. For det første er det udstyret med et 5-tommer ultraklar projektionsur, der kan justeres op til 120 grader for at projicere på et loft eller en væg inden for et område på 1,6 til 10 fod, med justerbar lysstyrke. Det buede 4-tommer lysstyrkejusterbare display på uret passer perfekt til møblerne i dit værelse. For det andet kommer den med dobbelt alarmtilstand, der opretter to separate vågningstider sammen med snooze -funktion og FM -radio med sleep -timer. Kører på vekselstrøm, og den har en USB -port på bagsiden for at oplade dine mobile enheder.

11. 3D LED Digital væg vækkeur:

3D LED digital væg vækkeur

Denne digitale vægur -LED har store 3D -cifre til at starte med. Kan læses på lange afstande og ser også elegant ud. LED -lysene er meget klare med 54 LED -lysperler – så det fungerer ikke kun som et ur, men også som et dekorativt dødværk. Dette vækkeur med snooze-funktion og nattelyset er fuldt vægmonterbart og har også hukommelsesfunktion for at huske den indstillede tid. Urets LED har også 3 lysstyrkeniveauer, der imødekommer dine egne behov og ønsker. Den bruger meget lav strøm og er meget energieffektiv.

12. Let indstilling af digitalt rejseur:

Nem indstilling af digital rejseur

Dette søde lille ur er fuldt ud lavet som et børns digitale ur. Med tanke på børns behov og ønsker er dette lette ur også perfekt til teenagere og voksne. Det har et stort display på 3 tommer, som viser kalenderen samt tid i både AM og PM. Uret fungerer med enkle indstillinger og har behagelig biplyd, der ikke er for hård. Leveres med et beskyttende og stødsikkert silikonebetræk, der beskytter det mod mindre fald, og er perfekt til brug på kontoret, soveværelset eller endda under rejsen.

13. 9, stort LED digitalt vækkeur:

9

Dette elektriske digitale ur kan både fungere som stikkontakt og batteridrevet. Den har en stor 9-tommer skærm med store fede tal i hvid farve mod en sort baggrund, hvilket gør det lettere at læse for gamle og ældre. Dette vækkeur har en snooze -funktion samt let at bruge dæmpere berøringskontrol til styring af lysstyrken. Alarmvolumen er også justerbar til enten lav eller høj, og alarmen stiger gradvist for at vække dig. Har to USB -porte – en til din opladning af dine mobile enheder og en til selve uret. Det har også batteribackup under strømafbrydelser.

14. Digitalt vægur med stort LCD -display:

Digitalt vægur med stort LCD -display

Dette LCD digitale ur bruger meget innovative funktioner til at garantere et must -buy. Det bruger et radiobølgesignal i din tidszone til automatisk at justere tiden. Dette ur er udstyret med en 7,5 tommer skærm, hvor du kan læse kalenderen op, temperaturmålinger udover den oplagte tid. Uret har både indendørs og udendørs temperaturmonitor, har en indbygget alarm samt en ubegrænset snooze-funktion. Du kan sætte dette ur på bordet eller endda hænge det på væggen.

15. Træ digitalt vækkeur:

Digitalt vækkeur i træ

Hvis du ønsker at købe et sort digitalt ur, passer dette måske til dine behov. Dette ur er multifunktionelt, da det viser både tid og temperatur. Uret er gjort moderigtigt med sin unikke form og tekstur, der består af træ, og de blide LED -lys vil give en rolig atmosfære om natten, når du ser tiden. Urdisplayet har også dvaletilstand for at spare energi og drives af enten lysnettet eller batteriet.

16. Ekstra stort digitalt ur:

Ekstra stort digitalt ur

Vil du give nogen den perfekte gave? Få dette elektroniske digitale ur. Dette er et lille ekstra stort ur, så du får klar tid, og pluspunktet er, at du også finder kalenderfunktioner. Det unikke ved dette ur er evnen til at tage påmindelser, så hvis du har en, der er ældre, så kan dette ur hjælpe personen med at huske vigtige ting. Uret kører på strøm fra lysnettet, men har også en batteribackup til elektriske afbrydelser. Dette er perfekt til gamle og ældre mennesker i dit hjem.

17. Stort rødt digitalt vækkeur:

Stort rødt digitalt vækkeur

Dette røde digitale ur er fuldt stødsikkert solidt og robust til normale slag og fald. Uret er godt lavet, let og praktisk at have fat i og let at sætte op specielt til børn, teenagere og voksne. Dette enkle vækkeur har en stor digital skærm, som er let at læse sammen med en god baggrundsbelysning, så det ikke forstyrrer din søvn. Har 6 minutters snooze -tid, og alarmbippet fremskynder hvert par sekunder, så det ikke er et problem at vågne op. Højt anbefalet.

18. Hvidt digitalt LED -vækkeur:

Hvidt digitalt LED vækkeur

Denne er den bedste mulighed for studerende, og dette er et LED -vækkeur, der viser det nøjagtige tidspunkt, og du får også temperatur. Når vi planlægger at give gaver til vores børn, vil LED vækkeur være et godt valg, de får god alarm for regelmæssig vågning til tiden. Du får også snooze -funktion i den.

19. 9,5 ″ Stort digitalt ur:

9.5

Iøjnefaldende ure findes mere i sorter med en bred samling af forskellige former og størrelser. Denne er den bedste mulighed for kontor og klasseværelse; du kan også bruge dem til at tilføje ekstra indretning til din stue. Denne digitale kontorur -funktion er, at det automatisk opdaterer uret. Hvis du vil montere, får du også nøglehul som en mulighed.

20. Wake Up Light Digitale ure:

Wake Up Light digitale ure

Dette er et meget smart digitalt ur på grund af dets farverige og glødende LED, som er i 7 forskellige farver. Urdisplayet viser også både temperatur og tid. Der er alarm og sovefunktion, og der er 8 alarmsange, så ikke bare en sang at kede sig med. Dette er fantastisk til børn.

21. Digitalt vækkeur til spejloverflade:

Spejloverflade digitalt vækkeur

Dette flade digitale ur har et makeup spejl som front og design. Dette vækkeur har både tid og temperatur viser sammen med snooze funktion. Der er to lysstyrkeniveauer som normalt, og snooze -tidsintervallet er cirka 5 minutter. Det drives af enten batter eller USB -kabel. Meget elegant og moderne udseende ur for at sige det mildt.

22. Digitalt skrivebord vækkeur:

Digitalt skrivebord vækkeur

Dette digitale skrivebordsur leveres med et display i meget høj kvalitet med forbedret kontrast til forbedret syn. Dette ur har en dobbelt alarm med snooze -funktionalitet. Den pulserende blå baggrundsbelysning vil være blid for dine øjne og forblive oplyst i 5 sekunder. Viser også tid, temperatur og kalender. Har også understøttelse af flere sprog, i alt 7 i antal. Fuldt pakket med funktioner til dit skrivebord.

23. Digitalt vækkeur med dobbelt display:

Travel Digital vækkeur med dobbelt display

Denne analoge og digitale urkombination indeholder begge typer ure. Uret har analoge hænder med kvartsbevægelse for at give præcis tid, og en sekundær digital tid vises under den. Uret er stort nok til at kunne bruges som skrivebord, men kan også lægges i en lomme eller taske. Der er også en alarm med 4 lyde med en snooze -funktion. Kører med kun et AAA batteri.

24. Atomisk digitalt ur med indendørs temperatur:

Atomisk digitalt ur med indendørs temperatur

Dette atomiske digitale ur er et selvopdaterende ur. I dette ur finder du også snooze og standardalarmfunktioner. Dette ur opdaterer normalt automatisk tidsændringer. Du kan prøve dette på dit arbejdsbord, eller du kan også bruge dem på væggen som en hængemulighed.

25. Digital analog stil vækkeur:

Digital analog stil vækkeur

Dette digitale analoge ur er stylet meget smukt. Dette ur har automatisk automatisk klokkeslæt og dato indstillet af sig selv og har et analogt design med digital LCD. LCD -skærmen er baseret på den analoge, og det ser godt ud. Det huser også dobbelt tidsalarm med 5 minutters snoozing. Uret har en baggrundsbelysningsfunktion og viser også kalender.

Fra denne liste kan vi helt sikkert konkludere, at der er så mange muligheder for at købe digitale ure, og der er spækket med funktioner til randen. Nogle har standard analoge ure indbygget i dem, mens andre let kan indstille tiden selv uden menneskelig indblanding.

“>


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80