25 nyeste og bedste gøgurdesign med billeder i 2021

Cuckoo Clock Designs er for det meste håndlavet af træ og fyr som råvarer. De er designet som det traditionelle mønster og er også dekoreret med håndmalede blomstermotiver. Gør brug af komponenter som bevægeligt møllehjul, jæger, musikere, tagsten, en flok dansere miniaturer og også tilsluttet med få andre husdyr og vilde dyr. De er helst lavet af træskiver. Urene drives af enten 1 dags drevet mekanisk bevægelse eller kan være afhængige af producentens stil, der kan håndtere variantspecifikationer.

Cool gøgur designs i Indien:

Her er vores 25 moderne Cuckoo Clock Designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. træ urskive sort skov gøg ur design:

Træskive Black Forest Cuckoo Clock Design

Få det bedste design af et moderne gøgur, der har træskive, træhænder, træfuglefunktioner. Den er udstyret med nattens slukningstilstand, der automatisk slukker for lyden fra kl. 21.00 til 7:30. Dette ur følger den mekaniske REGULA -bevægelse fra sit mærke. Det har melodierne som- Happy wanderer og Edelweiss- som er de melodier, der skifter hver time mellem Happy Wanderer og Edelweiss alternativt.

2. Glat overflade gøgvægur:

Glat overflade gøg vægur

Dette unikke gøgur anvender kvalitetssikret materiale og moderat teknologi i overensstemmelse med dets branchestandard. Den består af et elegant elegant look, og annoncen er blevet forsynet med en fin finish i sit udseende. Uret har en glat overflade overalt i hele kanterne uden skarpe krogehjørner. Man kan dekorere væggen i deres hus med dette ur med de største forventninger.

3. Flerfarvet kanin træ gøgeur:

Flerfarvet kanin træ gøgeur

Her er det lille gøgur i flerfarvet kaninvæg med fotoswitchbar mekanisk bevægelse. Det er lavet med træskulptur i en geometrisk form. Urets længde er 410 mm med en bredde på 350 mm. Displaytypen har en nål og følger tegneseriefigurstil. Det har en enkelt ansigtsform med antik funktionstil. Det er fremstillet af både bambus og andre kvalitetstræer. Hele sættet vejer cirka 2500 gram.

4. Sort Skov Hvid Gøgur:

Sort Skov Hvid Gøgur

Dette sortskovs hvide skraverede bedste gøgeur måler cirka Højde: 19 cm, bredde: 14 cm og dybde: 8 cm. Den bærer den samlede bruttovægt på cirka 0,7 kg. Dette ur har en batteridreven bevægelse, der fungerer uden besvær. Det har også funktionen manuel nattilslutningstilstand. Den består af en træskive. Ydermere gør den brug af to mignon AA -batterier. Batteritiden kan nå op på over et år.

5. Traditionel gøgurpendel:

Traditionel gøgurpendel

Opdag den nye model af det gamle gøgur, der har et traditionelt mønster, der består af et pendul. Pendulet er også lavet med samme materiale som hele sættet. Træuret bruger den samme mekaniske bevægelse, der er mærket som kvarts mekanisk urværk. Gøgen, der er fastgjort i den, kvidrer med smuk lyd, og den styrer pendulets svingende og ikke-svingende mønster.

6. 8 dages vintage gøgur design:

8 dages vintage gøgur design

Dette er en fantastisk samling af et unikt gøgur, der bogstaveligt talt er håndskåret og er blevet bygget med dygtigt håndværk. Dette ur er 21 tommer højt, inklusive vægte og pendul, hvilket er meningen at være det største i sin serie. Den mekaniske bevægelse har træplader og tandhjul af lanterne. Det er et godt eksempel på traditionelle gøgurdesign fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Udskæringerne og de udsmykkede lavede oprindeligt antik stil.

7. Dobbelt dør musikalsk gøgur:

Dobbelt dør musikalsk gøgur

Sæt dit blik over dette dobbeltdørs bedste gøgur, der fungerer med 1-dags bevægelse. Det er en håndlavet model med malerierne også udført manuelt. Det har et tagsten med bevægeligt møllehjul. Figurerne, der vises som miniaturer på urets overflade, er dem fra Jægere og Musikere. Det har en træskive med metalvægte og træbladpendul. Det fulde sæt af dette mønster har fået valnøddefinishen som deres unikhed.

8. Håndskårne traditionelle gøgure:

Håndskårne traditionelle gøgure

Her er de traditionelle håndskårne gøgfugle og vinblade, der er godkendt i dette store gøgur. Ifølge tiden kalder gøgen også en gang i den halve time og på den fulde time. Uret udføres med et ægthedscertifikat. Producenten garanterer oplevelsen fra 6 generationer. Urbevægelsen inkluderer 8-dages ugentlig vind-op-mekanisme. Det fungerer også med Regula rack -slagbevægelse med en natlukningstilstand. Urskiven har træskive med en diameter på 3 1/4 tommer (8 cm) og med træhænder. Farven er valnødskraveret og leveres med en måling af højde: 11 1/2 tommer (32 cm), bredde: 9 3/4 tommer (25 cm) og dybde: 6 1/4 tommer (16 cm).

9. Munter stemning jul gøgur design:

Munter humør jul gøgur design

Det er helt sikkert, at denne model vil bringe dig i munter stemning med sin feriedetaljerede og dekorerede Coca-Cola-samlerobjekt. Denne model er det bedst fungerende gøgur med analog kvarts urværk. Hver time dukker Coca-Cola-isbjørnen ud i melodien “Always Coca-Cola.” Dette stykke af et mini -gøgeur har en ægte autentisk lyd- og action -ornament, der let kan vises på træets terrasser med passende indretning. Dette særlige ur måler cirka 5-1/4 ″ B x 2-1/2 ″ D x 6 ″ H.

10. Brown Teak Wood Quartz Cuckoo Clocks:

Brun teak træ kvarts gøgure

Få din væg til at synge med denne interessante version af det bedste gøgur, der kan hænges unikt i enhver af væggene i dit søde hjem. De er i en karakteristisk stil og også med et elegant look. Dette falder ind under kategorien af ​​store gøge-design med dimensioner på mellem Længde-12 tommer, Bredde-3,5 tommer og Højde-18,5 tommer. Det er lavet af teaktræ og kræver ikke større samling.

11. Regula Movement Owl Cuckoo Clock Design:

Regula Movement Owl Cuckoo Clock Design

Denne type ugle stort gøgur har det elegante udseende og har også nogle stærke scenarier. Dette overvinder sortskovstemaet og arbejder med REGULA mekanisk bevægelse. Dette ur, der er af tysk oprindelse, følger landets ægthed og giver det bedste finish. Det har en natlukningstilstand, der gør uret stille, men skal gøres manuelt med en håndtag.

12. Genanvendelige lyserøde gøgure:

Genanvendelige lyserøde gøgure

Har du undret dig over, hvordan et pink unikt gøgur ville være med sit evigt fantastiske udseende? Her er præsentationen af ​​det lyserøde skyggelagte gøgur, der virkelig er 100% genanvendeligt. Dette amerikansk fremstillede gøgur har dimensionerne 7,75 “x 11,75” x 2 “. Dette er et frisk lager klassisk gøgur, der fløj coop, uden gøg. Det er fantastisk til kollegieværelser, børneværelser eller ethvert andet værelse, der har brug for et sjovt dekorativt stykke. Dette ur er konstrueret af letvægts og med det holdbare 3 mm pap. Det gør brug af en kvarts ur bevægelse.

13. Skovstema bedstefar gøgur:

Skovstema Bedstefar Gøgur

Det er det bedste skovtema bedstefar bedste gøgur med en familie af bjørne og ørne. Dette ur er omhyggeligt håndlavet og udskåret med en bjørnefamilie, musik og dansere. Det har blinket gøgene i toppen af ​​hver time og spiller en af ​​de to melodier. Det er målrettet håndlavet med en tysk håndværksmester med temaet Schwarzwald.

14. Standing Deer Cuckoo Clock Design:

Standing Deer Cuckoo Clock Design

Denne fantastiske samling af stort gøgur måler -Højde: 98 cm, bredde: 60 cm og dybde: 30 cm. Det fungerer med en mekanisk ekstrem holdbarhedsbevægelse med lang levetid. Uret har en 8-dages driftstid, der skal afvikles en gang om ugen. Urmekanismen gør det muligt at dreje hænderne til venstre og højre uden at bringe bevægelsens mekanik i fare.

15. Mørk valnødskygget sjovt gøgur:

Mørk valnød skygget sjovt gøgur

Hvis du er glad for at udforske sjovt køligt gøgur, så er her den bedste samling. Den har den batteridrevne bevægelse med manuel og automatisk night-off. Den har tolv forskellige melodier, hvoraf nogle er- The Woodchopper March, Happy Wanderer, Trink Brüderlein Trink, In München steht ein Hofbräuhaus, For Elise. Denne urskive består af en træskive med en diameter på 3 1/8 tommer. Det har dansende figurer som f.eks. Wooden Black Forest Figurines. Det fungerer med tre C -batterier og er af valnødskygge.

16. Fjerkræ legetøj Gøgure:

Fjerkræ Legetøj Gøgure

Her er den dramatiske samling af gøgserier, der er specielt beregnet til børneværelser. Det er legetøjsformen gøgur, der har temaet Victoria Poul -træet Kyllingegø. De leverer scenariet for en gård vedrørende legetøjskategorien.

17. Farvede fugles gøgure:

Farvede fugles gøgure

Dette fremhævede gøgur følger 8 -dages urets bevægelse. Den er udstyret med farvede fugle med smukke udskæringer, der er håndlavede. Den søde lille dør til dette ur åbner med et sødt kvidren af ​​gøgfuglene. Den synger både ud af timen og den halve time. Urets nøjagtige dimensioner måler sådan- 44cm Høj x 29cm Bred.

18. Musikanter og dansere i Grev i Schwarzwald:

Schwarzwald -musikere og dansere Gøgur

Tag et kig på dette fede gøgur, der har det moderne tema efter Schwarzwald med Oompah -band og par dansere. Det har 4 antal banding tropper med et romantisk par dansere. Urskiven og viserne er lavet af træ. Kæderne og andre synlige metaldele af dette musikalske gøgur er brændt mørke i farven.

19. Charmerende killinger og katgøgur:

Charmerende killinger og katgøgur

Det er rigtigt, at disse ure får scenedetaljer og dimensioner, når de skulpturerede harpiks killinger er lavet til at spille på urets bund. Dette er et autentisk gøgeur med ahorn med tema, der indeholder legende killinger rundt om i det klassiske gøgurskab. En unik skulpturel rød kardinal, der er genialt designet, dukker op for at annoncere timen med en kvidrende sang.

20. Eksklusivt antikt gøgur:

Eksklusivt antikt gøgur

Disse typer af den eksklusive samling af gøguret Indien er hugget i meget detaljerede og dybe koncepter. Den håndskårne gøg bevæger sig og løfter vingerne for at synge med en smuk tonehøjde. Uret har en manuel nattilslutningstilstand og er farvet i mørkt egetræ. Det blev også behandlet med særlig hård voks. Du er måske ikke i tvivl om, at alle udskæringer er håndsignerede.

21. Håndmalede Chalet Gøgure:

Håndmalet Chalet Gøgure

Oplev det særlige seje gøgur, der har mekanisk bevægelse, der kører i en dag, før du skal afvikle kæden. Ornamenterne i dette unikke stykke er også håndskårne og håndmalede, hvilket gør hver enkelt af de originale og unikke. Der er en manuel kontakt, der giver dig mulighed for at slukke for gøglyden, men ikke afbryde urets bevægelse. Den måler 20 x 16 cm (8 x 6) i størrelsen.

22. Spinning Dancers Hunter Cuckoo Clock Design:

Spinning Dancers Hunter Cuckoo Clock Design

Dette er det 8-dages omfattende mekanisk bevægelsesgøgeur, der har roterende dansere. Det har også de manuelle natlukningsmuligheder. Det leveres med to separate sange på hver time. De er nemlig- Edelweiss og The Happy Wanderer. Det har skruemodelleret pendul med messingstammen.

23. Indlejring af Edelweiss Gøgur:

Indlejring af Edelweiss Gøgur

Tag dit valg med denne bedste mekanisme til 24-timers bevægelse. Det er det håndlavede stykke med tysk kvalitet og har en time og en halv times strejke med en gøgfugl, der dukker op fra den. Den består af en højde på omkring 12 tommer. Her i dette ur åbner en anden dør med musikerfigur og Edelweiss-melodier, der også begynder at spille på halvanden time.

24. 1- Dags mekaniske antikke gøgure:

1- Dags mekaniske antikke gøgure

Tag dit blik op med dette ur, der fungerer særpræg på grund af dets dekorationer, der er relativt enkle og ædru. Den måler med dimensioner h x b x d = 48 x 35 x 20 cm. Uret fungerer med 1-dages bevægelsesmekanisme.

25. Fuldt dekoreret Antik Gøgur Design:

Fuldt dekoreret antikt gøgur design

Sidst men ikke mindst, opdag de nye funktioner i denne ekstraordinære version af et gøgur. Dette er en unik version, som 3 strenge sluttede til med den enkle 24-timers mekanisme. Det er også et pendul, der slår med kvidren fra gøgfuglene. Pendulet er også lavet af træ med hele sættet.

De fleste af de gøgur -designs, der diskuteres her, har det typiske Schwarzwald -hus eller en træskærer, der hugger træ på timen i tide til gøgkaldet og dets ekko. En af 12 forskellige skiftende melodier følges her i alle versioner og modeller. Der er også en lyssensor, der automatisk slukker for gøglyden og musikken om natten. Eller i nogle tilfælde kan de slukkes når som helst ved hjælp af en manuel kontakt.