50 forskellige typer ure – Seneste samling i Indien

Kan du forestille dig en dag uden at holde styr på tiden? Vores liv vil være tilfældigt uden praksis med tidtagning! I mange århundreder har mennesker målt tid ved hjælp af forskellige instrumenter som solur, timeglas osv. Efter indførelse af moderne typer ure som elektrisk, pendul osv. Blev tidtagning imidlertid mere pålidelig og præcis. Det tidligste kendte mekaniske ur blev installeret på en kirke i 1283 for at minde folk om bønnetider. Den manuelle ringning af klokker hver time signalerede folk til at samles i Kirken og opretholde disciplin. Sådan fik urene navnet “Ur” fra det latinske ord “Cloccca”, hvilket betyder klokke.

Efterhånden gav efterspørgslen efter avancerede ure anledning til moderne ure, som vi bruger i dag. Dagens ure bruger futuristisk teknologi til at måle tiden med høj præcision og nøjagtighed. Fascineret over alle detaljerne om ure? Der er mere til dig! Læs med for at udforske 30 nyeste ure i forskellige designs med billeder for at give dig et indblik i den tid, der udvikler sig i tidtagning!

Forskellige typer af ure

Ting du skal huske på, før du køber et ur:

Hvis du planlægger at købe et ur til dit hjem eller kontor, anbefaler vi dig at huske disse punkter, inden du foretager et valg:

  • Sigtbarhed: Uanset hvor meget dine vægure scorer i udseendet, er tallene ikke synlige, hvis tallene ikke er synlige! Så sørg for at frontglas ikke reflekterer lys og skjul cifrene. Gå efter et stykke, der ‘tydeligt’ fortæller dig tiden.
  • Størrelse: En anden vigtig funktion at holde øje med er urets størrelse. Uret må ikke være for stort eller for lille på væggen. Når du køber et ur, skal du huske på det sted, du planlægger at sætte det op.
  • Type: Vil du have et analogt ur eller en digital type? Digitale ure er ideelle til lydfolk, der foretrækker tal frem for hænder og kender tiden præcist i sekunder. De er enten batteridrevne eller kræver en direkte elektrisk forbindelse. Analoge stykker er klassiske og konventionelle. De ser også ganske attraktive ud i forhold til de monokrome designs af digitale ure.
  • Lyd: Nogle mennesker finder den tikkende lyd af et ur for uhyggelig, især om natten. I sådanne tilfælde skal du vælge ure, der fungerer i stilhed. Du kan ignorere dette aspekt, hvis du går efter et digitalt ur.
  • Fancy funktioner: Et ur kan også tjene dekorative formål. Modeller som et gøgur, old-school pendler og musikalske ure kombinerer fancy med funktionalitet.
  • Farve: Moderne ure fås i utallige farver, der passer til interiøret i et værelse. Afhængigt af farveskemaet i dit rum, kan du vælge matchende eller en kontraktfarvehjul.
  • Materiale: Holdbare materialer som træ, akryl eller metal holder i lang tid og tilføjer et sofistikeret look til dit værelse.

Seneste typer af ure med billeder i Indien:

Uden at tale mere, lad os springe ind på den lange liste med forskellige typer ure med navne. Lad os se på dem.

1. Vintage ur:

Vintage ur

12 tommer urskive i vintage -ur vil være en god samling til dit værelse. Farven er helt antik guld, så den giver opmærksomhed til din væg. Materialet har brugt messing og træ. Du kan også give denne type vægur til din elskede eller dine venner.

2. Analog ur:

Analog ur

Prøv dette vægur i påfugldesign, hvis du leder efter håndmalede vægure og unikke designs. Dette fugleurdesign hjælper med at lave en interiørerklæring i din stue. Dette er håndlavet, så du kan også nemt vedligeholde det. Træmateriale giver et klassisk look til dette ur, så du kan også give det til din kære ven.

LÆS MERE: Seneste analoge urdesigner

3. Pendulur:

Pendulur

Dette er fremstillet af både plast og et glasmateriale. Du får flere muligheder i farver, men kombinationen sort og sølv fanger det rigtige look til denne type design. Hvis du vil fjerne snavs på uret, skal du bruge en bomuldsklud til at rengøre denne. Dette er nyttigt nær stuen døren i huset.

LÆS MERE: Bedste pendulurdesign

4. Swagger -ur:

Swagger ur

KØB NU

Dette er den bedste mulighed for udendørs interiør; du kan bruge dette i dit hjem i henhold til dit interiør. Dette udendørs ur er det bedste vægur, og det ser sjovt ud. I dette urskive -materiale er glastype og timemarkøren har lavet i romersk stil. Materialet er metal, så let at bruge til din boligindretningskollektion.

5. Digitalt LCD -vækkeur:

Digitalt LCD vækkeur

KØB NU

Dette sorte ur er lavet af helt plast og er let at læse, fordi skærmen er LCD med uret. Du får et stativ på bagsiden, så du også kan lægge dette ur på bordet. Hvis du planlægger at gå ud med dine venner, er dette ene ur den bedste idé til rejser og en aften ude. Dette er også nyttigt som timer, så du kan give det til din elev eller børn.

6. Håndmalet ur:

Håndmalet ur

Dette er et brunfarvet vægur, og dette er uden en glastype ur. Dette dekorative ur er fuldstændig håndlavet, så det giver et ordentligt blødt strejf til kreativiteten. Skærmen er analog og let at rengøre. Dette er flot naturligt fremstillet, så det giver unikt ved dette vægur.

7. 6 ure i flok:

6 ure i flok

Få ure er nyttige på en enkel måde til at dekorere dit hjem, men på kontoret, når vi tjekker serien af ​​samme ure, men forskellige tidspunkter for hvert urlignende verdensur, så overrasker vi, og vi tror, ​​at disse virkelig er væsentlige mere end et ur? Forskellige ure i samme rundformede type og forskellige farver som rød, hvid, grøn og blå vil være et godt valg, hvis du har dit eget firma og kunder verden over. Du kan også tilpasse dem i henhold til dit klientland.

8. Børneværelsesur:

Børneværelse

Når vi planlægger at dekorere vores hjem, beslutter vi helt sikkert, hvordan vi skal indrette særlige børneværelser; vi kan lide at lære dem alle aspekter. Ure med denne type solsymbol og et smil på ansigtet vil helt sikkert fange opmærksomheden på væggen.

LÆS MERE: Børn ur design

9. Cool Apple Clock:

Fedt Apple -ur

Det sjove, men attraktive ur vil være en passende mulighed for dit køkken eller dit babys værelse. Hvis du vil anvende et moderne præg på dit værelse, så vil det æbleformede ur være et godt valg til dit indvendige værelse eller køkken. Det ser lidt sjovt ud, men du kan tilpasse det med tanker.

10. Fyrtårn:

Fyr ur

Nogle ure kommer også i forskellige former og priser. Dette fyrdesign af uret var ankommet i 1800 -tallet, og dette ur har designet med et meget lavt budget, men den dag solgte folk dem til en høj pris. Dette vækkeur blev lavet første gang i USA. Materialet, der bruges til dette ur, er både messing og mahogni.

11. 12-fotoramme og ur:

12-fotoramme og ur

Dette er en billedrammemodel med en enorm 12 fotoramemulighed. Rammeindstillingen leveres også med et ur i midten. Dette kan være en særlig gave til nogen eller kan også bruges til boligindretning. Denne særlige designramme, såvel som uret, ser smuk ud.

12. Billedramme Bordur:

Billedramme Bordur

KØB NU

Denne firkantede billedrammemodel leveres med en børstet aluminiumsramme, der bare ser spændende ud. Rammen er hængslet i midten, og den kan rumme op til 3,5 billeder med bredde på 5 tommer. Det kræver kun et AA -batteri for at fungere. Det ser godt ud for dig og din ægtefælle.

13. Familie Billedrammer Vægur:

Familie Billedrammer Vægur

Denne urbillederamme-baserede model består fuldstændigt af træ og har en rund vægur. Dette er et unikt ur, da det kan rumme 4 runde fotos og absolut ser vintage ud med det træ. Dette ur er håndlavet af håndværkere og holder virkelig nøjagtig tid og er perfekt til julegaver eller indvielsesgaver eller endda feriegaver.

14. Moderne dekorativt vægur:

Moderne dekorativt vægur

Dette 14-tommers dekorative moderne ur har en plastikramme sammen med den urskive med rødvinslook og guld analog og skala, som perfekt kontrasterer, hvilket gør det let at se og læse. Den har stille Quartz -bevægelse, der giver dig præcis tid og ingen støjmiljø til arbejde eller søvn. Perfekt til hjemmet eller kontoret, eller kan gives i gave på fødselsdag, indflytning osv. Eller til dine nærmeste.

15. Dekorativt vægur:

Dekorativt vægur

Dette enkle moderne ur kan være en enorm indretning i dit hus. Dette meget polerede design, der består af kunstlæder og letvægts, er et stort dekorativt kunstværk til ethvert rum i dit hus. Uret er stille og er perfekt til soveværelser, klasseværelser eller endda kontorer. Dette vil være en fantastisk gave til bryllupper eller sociale sammenkomster.

16. Moderne 12 ″ Vægur:

Moderne 12

Dette store roseguldfarvede moderne ur med en hvid baggrund ser bare fantastisk ud. Den er 12 tommer i diameter og har store tal, der er lette at læse og se. Der er et frontglas, der giver det en perfekt udsigt. Drevet af et enkelt AA -batteri, er dette ur perfekt til ethvert rum i dit hjem eller kontor.

17. Pendulur:

Pendulur

Dette smukke urdesign har en hund. Består af høj kvalitet harpiks, her er knoglen pendulet. Designet af kunstneren Michelle Allen, er dette en god mulighed for børn. Det kræver kun et AA -batteri for at fungere.

18. Gears of Time skulpturelt vægur:

Gears of Time skulpturelt vægur

KØB NU

Dette unikke urdesign har en masse gear. Håndlavet med ægte knust sten og derefter limet med harpiks af høj kvalitet. Helt fremstillet af håndværkere, og den har også kvartsurbevægelse, der giver dig præcis og præcis tid. Det skal bare bruge et AA -batteri for at fungere.

19. Antikt ur i guld med guld:

Antikt ur i guld med guld

KØB NU

Dette fantastiske antikke ur design har en faux guld type finish på uret. Håndlavet af ægte knust sten sammen med harpiks af høj kvalitet; hvert enkelt stykke er håndmalet i antik faux guld finish. Perfekt til hjemmet eller haven, dette gamle ur er meget godt til boligindretning, for at sige det mildt.

LÆS MERE: Antikke ur designs

20. Smuk Sands of Time Vægur:

Smuk Sands of Time vægur

Dette smukke ur tilføjer et strejf af kyststil til ethvert rum i dit hus. Den har ægte muslingeskaller ophængt i luften, i klar harpiks, sammen med letlæselige arabiske tal. Måler kun 7,5 tommer i diameter, dette ur har brug for et AA -batteri for at fungere.

21. Rustikt Vintage Metal & Træur:

Rustikt vintage metal- og træur

KØB NU

Denne bekymrede, retro -type, det rustikke, smukke ur ser virkelig godt og fantastisk ud. Fremstillet af mørkt metal og naturligt træ. Den store urskive har romertal og har ingen tikkende, støjsvag betjening, mens den stadig holder nøjagtig tid. Bedst til boligindretning eller endda kan gives som gaver til dine kære.

22. Trævægur i firkantet form:

Trævægur i firkantet form

Dette smukke lille ur er lavet af massivt træ og er kompatibelt med forskellige indretningsstile i dit hjem. Uret er helt stille i sin drift og giver også præcis tid. Dette ur har en bekymret finish og ville være et godt stykke til dit hjem. Uret har også metalruder, som vil bringe en masse aura af kunst og nostalgi til dit hjem.

LÆS MERE: Firkantet ur design

23. Klassisk retro -ur:

Klassisk retro -ur

Dette klassiske ur har en europæisk stil af retro -type. Dette er et vintage ur, der tager dig tilbage til 1940’ernes æra. Indeholder en ultrastøj, kvartsbevægelse, som ikke kun er præcis, men også meget lydløs og ikke forstyrrer dig under arbejde eller søvn. Det kan passe på de fleste hylder i dit hus og har brug for et AA -batteri for at fungere.

24. Classic Oak Day Clock:

Klassisk egetræs dagur

KØB NU

Dette klassiske ur er perfekt til nogen, der ønsker at måle tid i dage og ikke timer. Det er meget smukt, men meget funktionelt. Fantastisk til at give gaver og er perfekt til at dekorere dit hjem med et unikt stykke ur. Det kan mildest talt matche ethvert rum i dit hjem.

25. Marlow Ur:

Marlow ur

Dette smukke klassiske industrielle ur har været under en ældet verdigris -finish. Dette ser ikke kun godt ud, men også attraktivt og giver det også et vintage udseende. Urskiven er virkelig under glas og beskytter derved urskiven og viserne. Uret er ret stort med 24 tommer i diameter. Perfekt til at tage din boligindretning til det næste niveau.

26. Spiralvægur:

Spiralvægur

Dette er et af de mest moderne unikke ure, du kan få på markedet lige nu. Det er omkring 9,5 tommer i diameter og har en slidstærk sort plastikkasse sammen med en klar linse, som giver det et rent udseende og let kan ses. Den moderne Quartz urværk vil helt sikkert holde dig opdateret med præcis tid. Det unikke ansigtsdesign er virkelig vidunderligt og vil give din væg en enorm dekorativ makeover. Perfekt til at give som gave til fødselsdag eller indflytning osv.

27. Da Vinci -ur:

Da Vinci ur

Vi får flere former eller mønstre i ure i henhold til vores krav, men få ure er virkelig svære at finde; Da Vinci -uret er et. Dette mekaniske ur ser luksuriøst ud, og det giver et mere dekorativt strejf til din stue; du får et pendul i det. Du kan opleve, at der ikke er brug af maling, lim eller noget batteri til dette.

28. Weird Eye Wall Clock:

Weird Eye Wall Clock

Dette er et af de bedste unikke ure, du kan købe. Dens moderne hængestil er virkelig smuk, og uret er 9,5 tommer i diameter. Den har en slidstærk plastkasse med en klar linse med let at læse og se tidspunkter når som helst. Dette nyhedsur har også en kvartsur, der giver dig præcis bevægelse og præcis tid. Perfekt til at give gaver og kræver kun et AA -batteri for at fungere.

29. Super stort display vækkeur:

Super stort display vækkeur

Dette er en af ​​de bedste typer af nature, hvilket er helt digitalt. Den har 1,8 tommer LED -display sammen med enkle knapper til let brug. Der er også en mulighed for at øge eller reducere lysstyrken. Uret leveres med en standard alarm og snooze -funktioner og har også batteribackup.

30. Atomisk vægur:

Atomisk vægur

Dette er en anden type ur, du kan finde på markedet: atomuret. Uret indstiller tiden automatisk ved hjælp af radiosignaler for at bevare nøjagtigheden. Det kan også automatisk justere til sommertid. Uret har 14 tommer i diameter, er analogt og har en plastramme. Det kan fungere med et AA -batteri. Fantastisk til atomurelskere.

LÆS MERE: Atomisk ur design

31. 20 ″ Rektangulært ur i europæisk stil:

20

Dette er også en af ​​de smukkeste typer ure på grund af sin vintage stil. Det er fuldt ud lavet af massivt træ, en overflade, der også er vandtæt og fugtsikker. Uret er totalt uden ramme og har intet glas på forsiden. Dette retro-ser ur holder dig på mode, i dit køkken eller på dit kontor. Det er også ret let at installere og har smukt udformede, store romertal for let visning. Fantastisk til enhver boligindretning.

32. Dekorativt Meta Aluminium Analog Vægur:

Dekorativt Meta Aluminium Analog Vægur

Dette er en af ​​de unikke analoge urideer til at bygge et perfekt stykke af en fantastisk ny indretning. Med sit klassiske, forenklede og elegante design, inspireret af den største designer George Nelson, har det overdimensionerede ur 12 krystalglans akrylkugler på skiven. Det skiller sig bestemt ud i forhold til de andre ure. Kvaliteten er meget god, og aluminiumskabinettet er også bemærkelsesværdigt. Dette store ur er meget dekorativt, men alligevel et meget godt funktionelt kunstværk. Det tager kun et AA -batteri at køre.

33. Køkkenvægur:

Køkkenvægur

En af de største ideer til køkkenur er at bygge et ur ud af forskellige køkkenredskaber. Dette funky ur vil være en unik gave til dine kære. Vægkunst på uret er håndlavet, og det kommer også i moderne og vintage stil. Det kan bruges i køkkenet eller et hvilket som helst andet rum bare for at vise dets skønhed.

LÆS MERE: Køkkenur design

34. Vinylpladevægur:

Vinyl Record Vægur

Dette er en af ​​de unikke urideer, der nogensinde er skabt ved at oprette et ur ud fra vintage vinylplader. Uret fungerer meget lydløst, og diameteren er 12 tommer. Dette ur vil tjene dig i lang tid og vil være en god gave til dine kære på grund af sin vintage stil.

35. Sødt emoji -skrivebord:

Sødt emoji skrivebord ur

Få sjove ure er tilgængelige med forskellige emoji -mønstre. Få dette søde ur til dine børn. Du finder et sødt smil på dine børns ansigt, når de får syv udtryk i syv dage i det, som er animeret perfekt. Prøv denne gave på dine børns fødselsdag i gave til dem.

36. Træbord vækkeur:

Træbord vækkeur

Dette søde ur har et totalt katteflade på forsiden. Det ligner også katteørerne. Uret består af tekstureret træ af høj kvalitet, der slet ikke er skadeligt. Kattens udseende får dit barn til at smile med glæde. Uret leveres også med en alarm samt snooze -funktioner. Meget godt ur til børn og ens.

LÆS MERE: Design af træure

37. Cloud Digital vækkeur:

Digitalt vækkeur i skyen

Dette søde ur ligner en sky. Dens søde form gør den ideel til børn og teenagere. Uret leveres med en standardalarm og snooze -funktioner. Ikke nok med det, men det kommer også med en realtids temperaturregistreringsmekanisme. Uret har også en intelligent lydkontrolfunktion, der skifter sig fra sovende til brugbar med bare et håndklap. Fantastisk ur til en, der elsker teknologi.

LÆS MERE: Vækkeur design

38. Atomisk vægur med fuld kalender:

Atomisk vægur med fuld kalender

Dette ur er fantastisk, hvis du vil købe et nyt ur til dig selv eller din familie. Uret kan indstille tid på sig selv, op til otte tidszoner ved hjælp af radiosignaler. Der er også en standardalarm og snooze -funktion. Uret er også en god 2-tommer skærm. Fantastisk til at købe nye ure.

39. Nyt klassisk vintage katteur:

Nyt klassisk vintage katteur

KØB NU

Dette er en god mulighed, der ønsker at købe et nyt ur til enten deres hjem eller kontor. Uret er et vintage katteur i retrostil. Fuldt batteridrevet og kan i høj grad bruges til at øge indretningen af ​​dit hjem. Det kan også give glæde til børn.

40. Projektor dobbelt vækkeur:

Projektor Dobbelt vækkeur

KØB NU

Dette er et unikt ur, hvis du er på markedet for at købe et nyt ur. Uret projekterer tiden på loftet i dit værelse eller væg. Der er en separat alarmfunktion – en til dig og en til din partner. Leveres også med en snooze -funktion. Det har også indbygget FM-radio og en ekstra USB-port til opladning af alle dine mobile enheder. Det kan køre på strøm fra lysnettet såvel som på litiumbatteri backup.

41. Solopgang vækkeur:

Solopgang vækkeur

Dette er det bedste ur at købe, hvis du også vil have noget, der ser farverigt og køligt ud. Uret leveres med en FM -radio og 7 farver, som du kan indstille sammen med 10 lysstyrkeniveauer. Uret har også understøttelse af 6 havlyde, som en alarmtone, som du kan bruge. Fantastisk til børn såvel som til voksne.

42. Bedste vægur:

Bedste vægur

Dette er det bedste ur at få lige nu, hvis du er på markedet for vægure. Det er det slanke, attraktive og alligevel enkle design, der får hovederne til at dreje. Uret indeholder også et splintresistent glas, der er let at læse hvid skive med sorte arabiske tal. Det indeholder også præcis kvartsbevægelse, så det altid giver den nøjagtige tid. Det kan bruges i ethvert rum i dit hus eller kontor. Det kræver kun et AA -batteri for at fungere.

LÆS MERE: Vægur design

43. Digitalt ur med Bluetooth -højttaler:

Digitalt ur med Bluetooth -højttaler

Dette er det bedste ur til at udføre multifunktionelle opgaver i dit hjem. Uret leveres med en Bluetooth -højttaler samt et 4000 mAh batteri for at holde det saftigt i meget lang tid. Der er også et berøringsstyret natlys med 48 valgfrie farver at vælge imellem. Uret kan også bruges som MP3 -afspiller med understøttelse af SD -kort og standardalarm- og snooze -funktioner. Virkelig jack af alle handler type ur. Den perfekte gave til at give dine venner eller kære.

44. Moderne hvidt rundt trævægur:

Moderne hvidt rundt trævægur

Dette enkle hvide ur består af naturligt og konstrueret træ, helt i skandinavisk stil. Urviserne er af naturligt træ, mens urskiven er af konstrueret træ. Den tavse, ikke-tikkende betjening hjælper i arbejdet og søvnmiljøet uden distraktioner. Dette moderne ur kører på kun et AA -batteri.

LÆS MERE: Runde ur designs

45. Moderne enkelt vægur:

Moderne enkelt vægur

Dette er det smukkeste enkle ur, rent hvad angår udseende og elegance. Uret kan findes i forskellige farver, som blågrøn eller rosefarver, og uret huser store arabiske tal for at fortælle dig klokken. Uret leveres også med kvartsbevægelse til præcis og præcis tid, mens dens lydsvage drift skaber et lydløst miljø. Det skal bruge et AA -batteri for at fungere.

46. ​​Enkel Elegant Glanset Aluminium Vægur:

Enkelt elegant glanset vægur i aluminium

Dette er et meget simpelt ur, for at sige det mildt. Enkelheden og elegancen ved dette elektriske ur hjælper det med at blande sig med enhver indretning i dit hjem. Urviseren er ikke beskyttet på nogen måde og er bar og kun forbundet med hovedmotoren. Perfekt til at holde din væg meget enkel, men alligevel meget slank og stilfuld.

47. Retro nedadgående ur:

Retro nedadgående ur

Dette flip -ur er virkelig et af de seje ure, du kan finde på markedet. Tallene er store og er også lette at læse. Uret har præcis kvartsbevægelse, som er præcis og også meget lydløs i sin drift. Konstruktionen af ​​dette ur er i høj grad lavet med kvalitetskomponenter, og uret viser også både AM og PM tid.

48. LED -urblæser:

LED urventilator

KØB NU

Dette er helt sikkert et af de seje ure, du skal have i din samling. Uret består af bløde blæserblade i PVC, som er fleksible og roterer, mens de afgiver tiden. Det kan let tilsluttes en USB -port på din pc eller bærbare. Ventilatorhalsen kan justeres til den kølige brise, der strømmer ind i dit ansigt. Uret leverer visning i realtid uden behov for drivere. Bedst til brug på kontoret eller kan bruges hvor som helst du ønsker det.

LÆS MERE: LED ur design

49. Vækkeur Memo Board Creative med Highlighter:

Vækkeur Memo Board Creative med Highlighter

Dette er et af de flotteste, seje, smarte ure, du nogensinde kunne finde. Dette ur har også en baggrundsbelyst LCD sammen med en alarm og snooze -funktion. Alarmen kan vælges fra en mulighed på 15 sange. USB -hub’en er fantastisk til tilslutning af 4 USB -enheder. Uret har også understøttelse af kalender- og temperaturfunktion. Det fedeste ved dette ur er opslagstavlen – du kan vise den søde besked, du vil have til dine nærmeste, og de ved det. Bare det sejeste ur du nogensinde vil opleve.

50. Træblokke Legetøjsur:

Træblokke Legetøjsur

Dette er en af ​​de mest forskellige typer af urbilleder type børneur til dine dejlige børn. Passer til børn i alderen 3 eller derover, dette er et fantastisk puslespil. Uret er fuldt ud lavet af træ, hvilket er af høj kvalitet – så vær sikker på at det ikke vil være skadeligt. Disse børns urdele er totalt aftagelige, inklusive alle de 12. Derfor kan det også være et genialt legesæt til dine børn. Kan varmt anbefales, hvis du har små børn derhjemme.

Over forskellige ure er listen nogle af de største eksempler på, hvor varierede og flotte ure kan være. De fungerer som en stilerklæring for din familie og den funktionelle ting for at holde dig opdateret med den seneste tid. Og nogle gange kan det være en smuk legetøj for dit barn.