9 bedste og nyeste designerurdesign med billeder

Vægure har altid været hjemmets indretning nogensinde og også som det vigtigste for et hjem. Det også, hvis det er en designserie, så ville det helt sikkert være tiltalende og blive den mest vitale del af hjemmet. De fleste af os elsker at have designervægure i deres stue. Der er en række designer ur designs at vælge imellem forskellige former og størrelser. I henhold til rummets størrelse kan man vælge den bedst egnede form, størrelse og sort for at forbedre skønheden i deres hjeminteriør.

Seneste designerurdesign i Indien:

Her fik vi 9 seje og moderne designer ur designs med billeder. Lad os kigge ind til dem.

1. Designer ur med rundskive:

designer ur design

Få den bedste serie nogensinde i designervægure, der kan bruges både hjemme og på hoteller. Det måler omkring 20-30 tommer i sin diameter, hvilket er lidt et stort designer vægur. Skiveformen, der bruges i denne model, er rundformet.

2. Plast sort designer vægur:

Designet sort vægur i plast

Tag et kig på dette nyeste designer vægur til den moderne tid med høj kvalitet. Den leveres med førsteklasses mærkebevægelsesmaskine, der garanterer et præcist tidsmiljø. Det er sort rundformet væglås med en diameter på 28 cm.

3. Påfugl designet store designer vægure:

Påfugl designet store designerure

Sæt dit blik på dette fantastiske store designerur, der har et påfugledesign. Det har det runde formede bundur med udsmykningerne rundt om det. Som fjer af påfugl støttes spejlglasapplikationer med den.

4. Blomster runde træ designer ure:

Blomsterrunde designerture i træ

Beundre skønheden og glansen i dette designerur, der er lavet med sort udskæringsbase. Dette er et førende designet vægur, der er i rund form og i sort farve. Det materiale, der bruges til fremstilling af dette ur, er træ.

5. Unikt nummereret designervægur:

Unikt nummereret designervægur

Gør dit valg unikt med denne ekstraordinære samling af det bedste designerur med det nyeste design. Det har regnet med tal, der projiceres uden for kanterne på væguret. Specialiteten ved denne sortfarvede model er dens nummereringsmønster både inde og uden for uret.

6. Moderne køkkenredskaber designerure:

Moderne køkkenredskaber Designerure

Giv dit køkken det klassiske nutidige præg med væggen i køkkenredskabets kunst. Dette designer køkkenvægur er udstyret med de sølvfarvede, skinnende køkkenredskaber. Det er også udstyret med unikke minut- og timehænder som henholdsvis en kniv og en gaffel.

7. Champignonformet trædesignur:

Pift dit køkken op med dette svampeformede designerur, der er i lys rød nuance. Det stimulerer appetitten ved at være vestægserien i boligindretning. Dette designer køkkenur består af moderne komprimerede træsorter.

8. Hvid og sort skraveret designer digitalt ur:

Tag et kig på dette designer digitale vægur, der passer bedst til interiøret, der har temafarven, såsom det hvide og sorte. Det er et rektangulært digitalt ur, der viser kalender med temperatur. Det har også evnen til at måle temperaturen uden for rummet selv og har også alarmerende faciliteter.

9. Bird’s Designer vægur:

Få designer -ure med mærket med den sejeste samling af designs, der kan matche dine sanser, som du var på udkig efter. Den har det smukke fuglebillede ved siden af ​​den runde urskive. Hele sættet er skåret smukt i træ med minuthåndsarbejde.

Designer ur designs findes i forskellige kategorier. Der er masser af modeller beregnet til de respektive rum. Hvis det er et køkken, så er modellerne fremstillet i henhold til køkkenets interiør. Hvis det vælger et soveværelse, så er de nøje udvalgt, så de passer bedst til behovene. Der er også muligheder for stue, spisning og også for hoteller og kontorer.