9 Enkle og bedste firkantede urdesigner med billeder

Vægure er ekstremt vigtige ure sat på vægge overalt. De viser ikke kun tid, men er også smukke dekorative stykker. Runde ure findes oftest. Hvad er forskelligt, men er den firkantede? De tilgængelige mønstre i disse kan være enkle, men de ser virkelig stilfulde ud på grund af formen. Firkantet urdesign er ikke så let at finde og viser dermed, hvor meget der er søgt efter for at finde den rigtige, der hænger på væggen.

I betragtning af at disse er et sjældent syn, antages det således, at de ikke har mange muligheder. Det er en myte. Hvis man ser det rigtige sted, er firkantede vægure stort set der overalt.

Moderne firkantede urdesigner i Indien:

Her hentede vi 15 enkle og nyeste firkantede designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Firkantet trævægur:

Firkantet trævægur

Det store firkantede ur er blevet meget populært i disse dage. Disse store firkantede trævægure er lavet af blokke, der får dem til at se ekstremt tiltalende ud. Træure i firkantet form bruges generelt i værelser, der har eksklusiv træindretning.

2. Firkantet metalvægur:

Firkantet metalvægur

Ure i metal ser super trendy ud. De kan være i enhver farve, siger hvid, sort eller metallisk som sølv eller guld. De supplerer enhver form for indretning. Store eller subtile, firkantede sådanne metalure gør dem endnu mere avancerede.

3. overdimensioneret firkantet ur:

Stort firkantet ur

Overdimensionerede vægure ser virkelig smukke ud i store rum som banketter eller lejlighedsobbyer. De bruges generelt kommercielt på grund af deres store størrelse. Firkantede overdimensionerede ure er langt mere avancerede end deres runde modstykker. Dette store firkantede vægur er tilpasset.

4. Firkantede ure i en farve:

Enkelt farve firkantede ure

For virkelig farvespecifikke valg er sorte firkantede vægure eller hvide firkantede vægure eller enhver anden farve for den sags skyld let tilgængelige. Farven ser ekstremt elegant ud, mens de også forbedrer rummets farvetema.

5. Lille firkantet ur:

Lille firkantet ur

Små ure bruges generelt på skriveborde. De er firkantede og har også en alarmfunktion i sig. De kan bruges på kontorborde eller natborde eller endda studieborde, hvor tidssporing er ekstremt vigtig. Dette lille firkantede ur er designet smukt, og du kan vælge dette ur som en mulighed.

6. Digitale firkantede ure:

Digitale firkantede ure

Digitale ure er næsten altid firkantede. De har en masse funktioner i dem. De viser dato, klokkeslæt, dag i måneden, har mulighed for 24 timers format og 12 timers format. Det er praktisk for folk, der arbejder i brancher, der specifikt bruger 24-timers formater.

7. Firkantet køkkenur:

Firkantet køkkenur

Ure, der bruges på køkkenvægge, kan betegnes som køkkenure. De har generelt køkkenrelaterede mønstre på dem. Det særlige ved disse firkantede køkkenvægure er, at de er virkelig smarte til at krydre de ellers kedelige vægge.

8. Designer firkantede ure:

Designer firkantede ure

Designer ure er specialdesignede vægure, der er specielt fremstillet på bestilling. De kan have enhver form, men er ofte firkantede, da formen i sig selv ikke er så almindelig. Designer ure har forskelligt brugte materialer eller forskelligt formede ure. Alt ved dem er skræddersyet. De er unikke i enhver forstand af ordet.

9. Store sølv firkantede ure:

Store sølv firkantede ure

Disse er lavet af sølv. De har udførligt indgraverede rammer. Meget kongelige at se på, de tilhører værelser, der er udførligt pyntet og har kongelig indretning. Disse ure er ideelle til steder, der er arvsejendomme, og er en formue i sig selv.

Det er indlysende, at mulighederne i kvadraturets designs er mange. Vi skal lede efter det på den rigtige slags sted. Det er vigtigt, at vi ikke bliver revet med i forudfattede forestillinger om, hvad der er smukt og et sjældent syn. Hængt på væggen ser et firkantet ur lige så smukt ud som det runde modstykke.