9 Moderne flotte urdesigner med trendbilleder i 2021

Ure har altid været en vigtig tilføjelse til indretningen i ethvert rum. Uanset om det er stuen eller soveværelset eller endda køkkenet, tilføjer ure et strejf af personlighed til stedet. De ser ikke bare godt ud på væggene, men viser også smagen af ​​beboeren i rummet. Det bringer et strejf af elegance og farve til værelserne. Det er også et perfekt stykke at kombinere rummets stil og farvekode. I ure design, er fancy ur designs trend nu. Der findes mange slags smarte vægure på markedet. Et par af vores smarte vægur -designs, der er anført nedenfor.

Seneste flotte urdesigner i Indien:

Her hentede vi 9 enkle og bedste smarte urdesigner med billeder. Lad os se på dem.

1. Fancy vægure i træ:

Fancy vægure i træ

Ure i træ er ekstremt populære blandt mennesker i alle aldersgrupper. Nogle kan lide at kalde det ædru, da det virkelig er subtilt og forbedrer indretningen ethvert sted. Vægure i træ er altid i trend, fordi de også ser fancy ud.

2. Antique Fancy Wall Clock:

Antikt Fancy Vægur

De siger, at mode bliver ved med at ændre sig med tiden, men hvis der er noget, der har stået sig over tid, er det antikviteter. Antikke vægure har altid set smarte såvel som klassiske ud. De kan øjeblikkeligt se sofistikeret ud på enhver trist væg.

3. Fancy ure til hjørner:

Hjørne Fancy ure

Hjørneure har genvundet rampelyset i de seneste år. Tidligere blev de kun brugt på steder, der havde mange fodspor. Men nu er mindre versioner af det samme tilgængelige, som bruges i større rum. Ofte er disse ure et sæt af 2 ure, der er forbundet baglæns.

4. Pendulum Fancy Clock Design:

Pendulum Fancy Ur Design

Pendulure er blandt de ældste mønstre af ure og også store flotte vægure. Tidligere da ure havde brug for vikling, var pendulure trenden. Nu er svingete ure blevet erstattet af batteridrevne ure, men store smarte vægure som pendul er stadig ekstremt populære. I betragtning af den måde ure har udviklet sig gennem årene, er de blevet mere avancerede på alle måder.

5. Temabaserede fancy ure:

Temabaserede fancy ure

Temabaserede ure er meget smarte ure. De er designet specielt med tanke på indretningen på et bestemt sted. Ure er en glimrende måde at krydre vægge, der ellers er intetsigende.

6. Foto Fancy Ur Designs:

Foto Fancy ur designs

Lige siden tilpasning af ting er blevet så meget almindeligt, har vores ure også taget en drejning mod disse. Folk er nu begyndt at bruge fotografier som et vægur, hvilket giver Ira et meget personligt præg. Selvom det ser fantastisk ud, er brugen begrænset til soveværelser eller børneværelse.

7. Designer Fancy ure:

Designer Fancy ure

Med den slags ændringer i vores stilarter så ofte, har designerure været en del af enhver stil. Disse er specielt designet til specifikke behov/ værelser. De er specialbyggede og er helt unikke. De kan være digitale eller analoge efter individets præferencer. For folk, der kan lide alt ekstraordinært, er dette en glimrende mulighed.

8. Sea Shell Fancy Clock Design:

Sea Shell Fancy Ur Design

Dette er meget populært i kystområder. Med den overflod af muslingeskaller, der findes i sådanne regioner, beundrer folk ofte sådanne vægge, der har en eksklusiv muslingeskalramme. De ser helt fantastiske ud på væggene og giver et strejf af friskhed til rummet.

9. Fancy køkkenur:

Fancy køkkenur

Et af de vigtigste steder at have et ur er måske køkkenet. Køkkenet er den travleste del af huset, og mens i køkkenet flyver tiden. Der er nu flotte køkkenvægure på markedet til det samme. Vægge i køkkenet er alligevel dækket med skabe og apparater … Et godt ur bryder monotonien meget godt.

Det er vigtigt at vælge den rigtige form for flotte urdesigner til dit hus. De kan lave eller bryde et roms komplette udseende. Som nævnt ovenfor er et ur ikke bare til at kende tiden, men tilføjer også personlighed til rummet.