Innovatiiviset seinätarrat – valokuva -taustakuvan uusi ilme vai ei?

valokuva tapetti värikäs matto

Valitse sopiva seinämalli!

Oletko valmis innovoimaan? Merkitseekö sana muotitrendi sinulle jotain? Huonekalujen ja asusteiden, värien ja seinäsuunnittelun valitsemisesta on tullut suuri haaste näinä päivinä. Muodin maailma on kehittynyt niin nopeasti viime vuosina, että päätöksenteko vaatii paljon aikaa, vaivaa ja inspiraatiota.

Näin käy minulle usein, kun suunnittelen muutoksia sisustukseen.

Innovatiivinen seinä tarra voi antaa talollesi uuden ilmeen!

seinä tarra kattokruunu oleskelualue

Seinien sisustamiseen on pari tapaa. Yksi niistä on valokuvatapetti tai seinätarrat. Tämän päivän taustakuvat näyttävät vaikuttavilta ja monipuolisilta, ja niistä on tullut suosituimpia sisustustuotteita. Näytän sinulle, kuinka voit löysätä seinäkoristeideasi maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Seinä tatuoinnit, erityisesti ne, jotka antavat huoneelle uuden ilmeen, tuovat esteettisyyttä ja mukavuutta sisämaailmaanne. Täällä valitut seinä tatuoinnit ovat maailmankuulujen suunnittelijoiden töitä ja niille on ominaista luovuus ja innovatiivisuus. Idea on saanut inspiraationsa megapoliseista. Ne nousevat esiin paitsi jännittävinä paikkoina elämässä, myös taiteellisen luomisen kohteena. Tämä tarkoittaa kaupunkeja, joissa valo ei koskaan sammu, ihmiset eivät nuku ja melu ei koskaan katoa. Nämä ovat kaupunkeja, joissa asukkaiden sydämet lyövät samaan rytmiin ja syntyy tarina inhimillisistä intohimoista, draamoista ja romanttisesta romantiikasta. Yhden hengitys heijastaa kaikkien hengitystä. Siellä voi tapahtua mitä tahansa, missä kaikki unelmat toteutuvat. Nämä kaupungit eivät koskaan nuku, ja ne ovat inspiroineet monia kirjailijoita, maalareita, laulajia ja suunnittelijoita. Ei ole sattumaa, että valitsin juuri tämän aiheen sinulle. Minulla on maalaus ja runous lähellä sydäntäni, ja nämä innovatiiviset seinä tarrat ovat todellinen taideteos, josta todella nauttia.

Tuo maailma huoneeseen

valokuvataustakuva näkymä Pariisista

Näkymä Pariisiin

seinä tarra olohuoneen ikkuna

Buddhan motiivi

valokuvatausta kirjahylly kirjat

Muusikot

valokuva tapetti värikäs matto

Roomalainen käytävä 

seinätarra vihreä sohva käytävällä

Tuo musiikkia päiväkotiin

seinätarra lastentarhassa

Kahvila Pariisissa

valokuva tapetti mielenkiintoinen tuoli

Käsittämätön olohuone

  seinä tarra violetti nojatuolit

Naisten kauneus olohuoneessa

valokuvatapetti näyttää modernilta

Matka tulevaisuuteen

seinä tarrat pc pöytä

Pianon soittaminen makuuhuoneessa

seinätarran makuuhuone

Voi kyllä, jazz

seinä tarra nojatuoli matto kuppi

Raitiotie

seinä tarra sohva musta

Urbaani tyyli

seinätarran tv -kehys

Lepakkomies

seinätarra valkoiset kulmapöytäkynttilät