10 hienoa vinkkiä, jotka voivat lievittää vaellustasi

Olet tuskin palannut lomalta tai pidemmältä matkalta ja tunnet tarvetta tutkia uusia asioita uudelleen. Monet meistä tuntevat tunteen hyvin: vaeltaa! Joskus se on niin sietämätöntä, että tuskin voi keskittyä jokapäiväiseen elämään. Kauniita muistoja aiemmista matkaseikkailuista tulee jatkuvasti esiin ja melankolinen asenne valloittaa mielen. Valitettavasti aina ei ole mahdollista jatkaa vaellusta. Joko et voi ottaa niin paljon aikaa pois tällä hetkellä tai sinulla on joskus rahaa pulaa. Nämä 10 vinkkiä voivat lievittää vaellustasi tällaisissa tapauksissa. Kokeile! Ainakin ne antavat sinulle paljon iloa ja tuovat hyvän mielen. Luvattu!

Intohimoiset seikkailijat voivat jopa ottaa vaeltaja -tatuoinnin vaeltajanhimoa vastaan

Wanderlust wanderlust tatuointiideoita

# 1 Päivitä lomamuistoja

Paras tapa tehdä tämä on katsella upeita lomakuvia ja -videoita. Vielä parempi, jos sinulla on ne mielessä koko ajan. Tätä tarkoitusta varten voit esimerkiksi suunnitella luovan valokuvaseinän itse tai tehdä jännittävän matkalaatikon, johon voit laittaa suosikkimatkasi valokuvia ja järjestää ne muistoesineillä.

Voit sitten pitää ne aivan sängyn vieressä ja katsoa niitä rauhassa ja hiljaisuudessa. Kun suunnittelet valokuvaseinää, voit antaa mielikuvituksesi vapautua ja luoda sen kuin maailmankartan tai minkä tahansa valokuvakollaasin. Lisäksi matkapäiväkirjat tai bullet -lehdet sopivat täydellisesti lomaseikkailujen tallentamiseen kuviin ja kirjoittamiseen ja virkistämiseen haluamallasi tavalla.

Valoketju ja muutamat matkatavarat tarjoavat vieläkin helpotusta vaeltaa

seinäkoristeita valokuvaseinäideoita vaeltelevalle

# 2 Suunnittele seuraava matka

Vaikka seuraava loma olisi vielä kaukana, voit hitaasti alkaa suunnitella sitä. Se auttaa myös harhautusta vastaan ​​ja aktiivisesti. Ota vain aikaa tutkiaksesi lisää matkakohteestasi Internetissä ja löydä uusia nähtävyyksiä tai tapahtumia, joihin vierailet sitten paikan päällä. Voit myös käyttää perinteisiä karttoja tai matkaoppaita ja tehdä muistiinpanoja. Mitä ikinä haluatkaan.

Matkan suunnittelu yhdessä on vielä hauskempaa

ideoita vaeltavaan matkasuunnitteluun

# 3 Hanki inspiraatiota matkablogista ja aikakauslehdistä

Onneksi näinä päivinä on valtava valikoima inspiroivia matka -blogeja ja lehtiä, jotka antavat sinulle jatkuvasti uusia ideoita tuleville lomakohteille. Ei ole mitään, mitä siellä ei ole. Voit aloittaa joka kerta täysin erilaisen seikkailumatkan. Kaunisten valokuvien ja yksityiskohtaisten tietojen ansiosta voit jopa matkustaa kuvitteellisesti lukiessasi, mikä myös auttaa mieltä paljon torjumaan akuuttia harhautusta.

Globetrotters ja digitaaliset nomadit auttavat sinua mielellään

wanderlust sisustusidean sisustus

# 4 Ryhdy luontokuvaajaksi lähialueellasi

Joskus aarre on silmiemme edessä. Meidän on vain havaittava se. Jos kaipaat kauniita maisemia ja luontoa, olisi erittäin hyödyllistä mennä lähelle omaa kameraasi. Ehkä lähellä kaupunkiasi on suurempi metsä tai vuorijono, tai olet yksi onnekkaista ja asut aivan meren rannalla. Hyppää valokuvaajan rooliin ja nauti luonnon vertaansa vailla olevasta kauneudesta. Koska tämä ei ole vain maailman toisessa päässä, vaan myös täällä, aivan ovenne edessä.

Juhli kaunista luontoa!

vaeltaja ottaa kuvia puistossa

# 5 olemalla turisti omassa kaupungissa

Miksi ei? Vain seurustele kaupunkisi turistijoukkojen kanssa tai tutustu asuinalueisiin tai museoihin, joissa et ole koskaan tai vain harvoin käynyt. Pyri tietoisesti katsomaan ylös kävellessäsi jalankulkualueen läpi. Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon yksityiskohtia ja kauniita koristeita et ole koskaan huomannut. Jos katsot kaupunkia, jossa olet asunut pitkään, eri näkökulmasta, saat vaihtelua maisemiin ja autat vaeltamaan.

Voit myös ottaa paljon jännittäviä valokuvia kaupunkikierroksesi aikana

wanderlust -vihje tutustu omaan kaupunkiin

# 6 Ota kieli- tai tanssitunti

Kieli ja musiikki ovat myös ehdottomasti joitakin parhaista vinkkeistämme vaeltaa vastaan. Nämä kaksi osaa ovat kulttuurin vahvimpia ilmaisuvälineitä, ja siksi ne ovat syvästi juurtuneita tunnemaailmaan. Kun opit vieraan kielen, upotat itsesi heti uuteen, tuntemattomaan maailmaan ja tanssiessasi sielusi avautuu. Vaihdat kaukaisien maiden rytmeihin ja tunnet tällä tavalla suoraan vastaavien maanmiestesi temperamentin. Upeaa!

Latinalaisen Amerikan tanssit ovat suosituimpia

Salsa tanssii harhautusta vastaan

# 7 Luo suosikki wanderlust -kappaleidesi soittolista

Sopivat kappaleet, joita pidetään matka- tai lomakappaleina, tarjoavat myös nopean helpotuksen. Ehkä nämä ovat perinteisiä kappaleita eri kielellä, romanttisia instrumentaalikappaleita tai uusimpia kesähittejä. Vain sinä tiedät sen varmasti. Kokoa tällainen soittolista ja toista se aina, kun tunne tulee sietämättömäksi tai kun sinulla on aikaa ja mahdollisuutta siihen.

Ota silloin tällöin vain vähän aikaa itsellesi!

vaeltaa kuunnella musiikkia

# 8 Anna itsesi hemmotella kulinaarisia herkkuja

Sinulla on todennäköisesti jo suosikki italialainen tai aito intialainen ravintola kaupungissa, jossa asut. Hyvä ulkomainen keittiö tekee meille aina ihmeitä. Varaa vain tapaaminen ystävien kanssa brunssille tai suunnittele romanttinen kynttiläillallinen kahdelle. Voit tietysti myös kokeilla herkullista reseptiä kotona ja kutsua rakkaasi. Yhdessä ruoanlaitto luo myös positiivisia tunteita ja iloisen tunnelman, jotka ovat ehdottomasti hyvä lääke vaeltelemaan ja yleensä huonoa mielialaa vastaan.

Järjestä pöytä temaattisesti sopimaan ruokaan

wanderlust imetysbrunssi ystävien kanssa

# 9 Integroi mausteet ja aromit jokapäiväiseen elämään

Maku ja nenä ovat parhaita liittolaisiamme vaellushalujen suhteen. Uusimmat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että näiden elinten aivoihin lähettämät impulssit saavuttavat määränpäänsä paljon nopeammin ja voimakkaammin kuin esimerkiksi vatsamme. Kaikki tietävät ilmiön, että vain yksi aromi tai kakkupala pystyy herättämään jopa syvästi piilotetut muistot lapsuudestamme, joita meillä tietoisesti ei enää ollut.

Luota mausteiden ihmeelliseen maailmaan!

wanderlust vinkkejä mausteita ja tuoksuja

# 10 Osallistu kansainvälisiin iltoihin tai muihin tapahtumiin

Erityisesti suurissa kaupungeissa on usein monenlaisia ​​kansainvälisiä tapahtumia, jotka voivat tukahduttaa vaelluksesi paljon. Usein nämä järjestävät suurlähetystöt, yliopistot tai kielikoulut. Lisäksi Meetupin tai Couchsurfingin kaltaiset alustat järjestävät säännöllisesti kokouksia ulkomaalaisille ja muille intohimoisille matkailijoille, joissa voit tavata kosmopoliittisia ja positiivisia ihmisiä. Monikulttuurinen ilmapiiri ja jännittävät matkakertomukset herättävät haluasi matkustaa miellyttävällä tavalla ja lievittävät samalla sietämätöntä vaeltaa.

Selvitä, missä ja milloin tällaisia ​​kokouksia järjestetään alueellasi

sohvasurffaus vaeltoa vastaan

Kokeile näitä hyödyllisiä vinkkejä vaeltaa vastaan ​​haluamallasi tavalla ja katso, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Ja kuka tietää, saatat ajatella monia muita.

Wanderlust -laatikko on myös loistava lahjaidea rakkaalle

wanderlust -laatikon suunnittelu

Luo värikkäitä luettelolehtiä matkapäiväkirjojen roolissa

wanderlust vinkkejä bullet journal

Myös kuvakehysten vaeltaja -projekteja suositellaan tässä tapauksessa

loma -kuvakehykset vaeltelevat vaeltajahimoilla

Ja luova muistivalokuvaseinä on aina hyvä idea

tinker luova valokuvaseinä ja vaeltaja

Tyydytä vaellusmatkasi, mutta älä koskaan poista sitä kokonaan, koska seuraava matka tulee varmasti!

vintage sisustusideoita wanderlust