10 parasta elämän hakkereita cola

Onko Cola epäterveellistä? Emme voi todellakaan kiistää tätä väitettä. Siitä huolimatta ruskealla, makealla suihkulla on edelleen paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joista voit hyötyä sekä kotitaloudessa että jokapäiväisessä elämässä. Mitä sen pitäisi olla? Ilmeisesti maailmankuulun virvoitusjuoman erityisten ainesosien – ennen kaikkea fosforihapon ja hiilidioksidin – takia. Alla on 10 suosikkiamme, kun on kyse cola -elämän hakkeroinnista. Katso kaikki ja kokeile niitä, joita tarvitset juuri nyt, jos haluat. Tämä paitsi säästää paljon rahaa ja aikaa, mutta myös tekee hyvää ympäristölle. Koska useimmissa tapauksissa et käytä kemikaaliseosta.

Jos et pidä liikaa colan juomisesta tai jos se pysähtyy, hyödynnä seuraavat elämän hakata! 

Päästä eroon hyönteisistä colalla

Lisävinkki: Varmista, että pidät juomasta sokeripitoisempaa versiota eikä sellaista, jossa on sokerin korvikkeita. Tämä ei nimittäin ole täysin suodatettu vedenpuhdistamoilla.

Lasien puhdistus

Lasien puhdistus coca colalla

Kehyksestä riippuen sinun pitäisi olla varovaisempi. Periaatteessa pätee seuraava: lasit kostutetaan runsaasti colalla ja annetaan seistä muutaman minuutin ajan. Huuhtele sitten runsaalla vedellä ja puhdista nukkaamattomalla liinalla. Ne näyttävät kiiltäviltä ja erittäin läpinäkyviltä heti sen jälkeen.

Poista purukumi

Poista purukumi kengistä colalla

Me kaikki tiedämme ongelman. Joko ärsyttävät asiat jäävät kengän pohjaan, kun menet kävelylle, tai pahempaa – ne tarttuvat hiuksiisi. Sitä tapahtuu hyvin usein erityisesti lapsille. Kampaajan juoksemisen sijaan voit kokeilla Colaa etukäteen. Liota vaurioituneita hiuksia juomaan muutaman minuutin ajan tai peitä kenkäpohjasi sen kanssa. Tämän jälkeen purukumi voidaan yleensä poistaa helposti.

Puhdas wc

wc: n puhdistus colalla

Tietenkin wc -puhdistusaineita on runsaasti. Useimmat niistä ovat melko aggressiivisia ja haitallisia ympäristölle. Jos wc -kulhosi on vain lievästi tai kohtalaisen likainen tai kalkkeutunut, sen puhdistamiseen olisi parempi käyttää vaihtoehtoisia kotihoitoja ja elämäntapoja. Yksi niistä on taas kola. Voit vain ravistaa suuren pullon sitä ja jättää sen yön yli. Seuraavana päivänä paina WC -huuhtelun painiketta ja käytä wc -harjaa avuksi. Toinen tapa on sekoittaa litra Coca Colaa kahden pakkaus leivinjauheen tai ruokasoodan kanssa ja kaada se wc: hen. Varaa aika, jotta se tulee voimaan uudelleen ja huuhtele pois. Kalkki- ja virtsamitta ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta.

tahrojen poistamiseksi

poista tahrat elämän hakkerit colalla

Suihkussa oleva hiilidioksidi ja fosfori auttavat myös poistamaan pinttyneitä tahroja tekstiileistä. Ennen pesua voit kostuttaa tahrat kolalla ja jättää ne hetkeksi kuivattamatta niitä. Sen jälkeen pese ne vain pesukoneessa tavalliseen tapaan. Useimmissa tapauksissa pisteiden pitäisi olla poissa. Jotkut Life Hacks -fanit suosittelevat myös nestemäisen pesuaineen lisäämistä hieman kolaa. Kokeile vain.

Puhdista palanut kattila

puhdas palanut ruoka cola life hakkereilla

Jotkut kattilat eivät vain mene astianpesukoneeseen. Tai ne ovat niin palanut, että mikään pesuohjelma ei saa niitä loistamaan uudelleen. Ota tällöin kola käsiin ja käytä sitä vaihtoehtoisena puhdistusaineena. Se toimii parhaiten, jos kaadat pullon kolaa kattilaan tai pannuun ja lämmität sitä hieman. Anna nesteen kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia ja huuhtele sitten astia huolellisesti vedellä. Poltetun ruoan pitäisi olla jo poissa. Tarvittaessa voit toistaa prosessin.

Tee laatat puhtaiksi

kylpyhuoneen laatat puhtaaksi colalla

Kalkkikivet kylpyhuoneessa tai keittiössä ja erityisesti niiden liitokset voidaan myös puhdistaa täydellisesti Colalla. Kostuta laatat runsaasti sillä ja puhdista kaikki kauniisti hammasharjalla ja rätillä. Voit lisätä siihen ruokasoodaa, mutta ole varovainen. Koska nämä kaksi ainetta reagoivat erittäin aktiivisesti keskenään ja voivat vaahtoa paljon.

pestä hiukset

hiusten pesu life hacks cola

Se on sisäpiirin vinkki vaihtoehtoisessa hiustenhoidossa, jonka harvat tietävät. Monet bloggaajat vannovat kuitenkin, että hiukset ovat paljon tasaisempia ja kiiltävämpiä kola -pesun jälkeen. Käytä vain makeaa suihkua shampoon sijasta ja kuivaa hiukset tavalliseen tapaan ilman lisähoitoa. saattaa loppuun!

Paistaminen Colan kanssa

Paista suklaakakku colan kanssa

Cola sopii täydellisesti suklaan kanssa, etenkin kakkuihin ja muffineihin. Se antaa itse paistetuille jälkiruokille erehtymättömän muistiinpanon ja hyvän maun. Jos paistat sen kanssa, sinun tulee lisätä paljon vähemmän ruokasoodaa tai ruokasoodaa, koska suurin osa juoman hiilidioksidista tekee tehtävänsä.

Päästä eroon hyönteisistä

Tapa kirvoja colalla

Voit ajaa pois kirvoja ja etanoita colalla. Monet pienet hyönteiset eivät kärsi juoman ainesosista ja voivat jopa kuolla siitä. Ripottele vain kasvien vaurioituneet alueet kolalla. Voit jopa lisätä hieman saippuavettä tehostaaksesi vaikutusta. Ja jos haluat pitää ampiaiset tai kärpäset poissa, laita colaa kuppiin ja aseta se pöydän toiseen päähän. Tuholaiset tuntevat sen maagisen vetovoiman vuoksi ja jättävät sinut varmasti rauhaan jonkin aikaa.

Tee lusikkajäätä itse

Tee slush -jäätelö itse colalla

Lapset rakastavat slush jäätelöä, mutta niin myös aikuiset, eikö? Jos haluat nauttia virkistävästä sorsamuunnoksesta, jossa on kofeiinia, voit valmistaa sen helposti Coca Colalla. Tätä varten laita koko Cola -pullo pakastimeen noin 3 tunniksi. Ota se sitten ulos ja avaa se nopeasti ja lyhyesti. Sulje pullo uudelleen yhtä nopeasti. Tällä tavalla hiilihappo on kadonnut. Käännä pullo ylösalaisin ja ravista sitä muutaman kerran. Avaa pullo ja laita valmis slush colajäätä mukiin. Nyt on aika laittaa olki, maata parvekkeella tai puutarhassa ja nauttia!

Tässä on vielä enemmän Life Hacks Colan kanssa ihmeteltävää ja kokeiltavaa: 

Grillattu ruoka on marinoitua erittäin herkullista colan kanssa 

Valmista liha colalla

Tina tölkistä valmistetaan nopeasti superminigrilliksi makkaroille 

elämä hakkeroi coca cola -minigrilli

Cola sopii myös lannoitukseen ja kompostiksi

elämän hakkerit lannoittavat kolakasveja

Viemäri tukossa? Käytä vain colaa auttamaan! 

pesualtaan puhdistus coca colalla

Elämän hakkerit Coca Colan kanssa ovat todella hauskoja ja ennen kaikkea käytännöllisiä

elämä hakkereita coca cola