13 virtuaalikierrosta kuuluisissa museoissa ja 7 vinkkiä vierailuun

Emme todellakaan halua puhua sinulle koronakriisistä. Tämä on suuri haaste sekä terveydellisesti, taloudellisesti että psyykkisesti. Mutta voimme olla suureksi avuksi erityisesti kolmannessa näkökulmassa. Yleisö näyttää olevan samaa mieltä siitä, että koronaviruskriisi on osoittanut meille, mitkä sisäiset toiveemme olemme tukahduttaneet stressaavassa jokapäiväisessä elämässä. Taide ja kulttuuri ovat näiden arvojen välittäjiä. Museoiden vierailu on jäänyt taka -alalle viime vuosina. Vaikeina aikoina havaitsemme kuitenkin aina taiteen rauhoittavan vaikutuksen. Useat maailmankuulut museot ovat avanneet huoneensa kaikille vierailijoille virtuaalikierroksilla. Riippumatta siitä, oletko taiteen ja kulttuurin tuntija vai et, sinun kannattaa katsoa. Kuitenkin tapa katsoa sitä on erittäin tärkeä. Tässä on vinkkimme virtuaalikierrosten toteuttamiseen.

Ufizi -galleria Firenzessä

ufizien -galleria tulee virtuaalikierroksille

Lista

Aloitamme luettelolla 13 virtuaalikierroksesta kuuluisien museoiden läpi. Suurin osa heistä on kiehtovassa Italiassa. Olemme varmoja, että pian kriisin jälkeen sinulla olisi paljon kävijöitä. Mutta tässä ovat ensin virtuaaliset vaihtoehdot todellisille matkoille:

Uffizi -galleria Firenzessä

Washingtonin kansallinen taidegalleria

British Museum Lontoossa

Louvre Pariisissa

Prado Madridissa

Ara Pacisin museo Roomassa

Ateenan arkeologinen museo

Metropolitan Museum New Yorkissa

Pietarin Eremitaasi

Rooman Capitolium -museot

Vatikaanin museot Roomassa

Aventinen arkeologiset museot

Pinacoteca di Brera Milanossa

Washingtonin kansallinen taidegalleria

taidegalleria Washingtonin museot ympäri maailmaa

Virtuaalimatkat omalla motivaatiollasi

Jokainen tekee todellisia ja virtuaalisia kierroksia museoissa omista syistään. Tarvitset henkilökohtaista motivaatiota siihen, jotta pysyt kuulolla ja nautit tästä upeasta tapahtumasta. Sinun ei tarvitse olla taidehistorian asiantuntija. Saatat olla motivoitunut puhtaasti esteettisistä syistä liikkeelle tai uteliaisuudesta. Voit myös nähdä jokaisen verkkokäynnin eräänlaisena esityksenä. Virtuaalikierrokset museoissa ovat usein mukana. Niissä yhdistyvät baletti, musiikki ja muut taiteelliset esitykset.

British Museum Lontoossa

brittiläinen museo Lontoo loistava idea

Muotoile omat tavoitteesi

Museoissa on monia jännittäviä ja mielenkiintoisia puolia. Ne näyttävät upeaa arkkitehtuuria, mielenkiintoisia käsityksiä taiteen esityksestä, antavat käsityksen historiasta ja osoittavat, mitä pidetään erityisen arvokkaana tietyssä maassa. Olisi lähes mahdotonta keskittyä kaikkiin näihin näkökohtiin erikseen. Muotoile siis itsellesi, mikä on sinulle ensisijaisesti prioriteetti. Voit esimerkiksi tarkastella tarkemmin kunkin museon arkkitehtonisia piirteitä tai muistaa yhden kuuluisimmista taideteoksista. Huomaat tietysti myös loput, mutta enemmän taustalla.

Pariisi – Louvre

louvre -ideat museot upeita

Ole luova itse!

Tällaisten virtuaalikierrosten häiritseminen on melko helppoa. Jotkut ihmiset tuntevat olonsa niin rennoiksi kauniiden kuvien ja musiikin takia, että he voivat jopa nukahtaa. Kaipaat paljon! Mitä voit tehdä? Ole luova ja pidä siitä kiinni ja syvennä kokemukseen. Tähän on erilaisia ​​tapoja! Jotkut teistä voisivat kirjoittaa muistiin arkkitehtuurin ja taiteen yksityiskohdat ja tehdä sitten enemmän tutkimusta. Muut voivat maalata jotain samaan aikaan. Ehkä voisit jopa tanssia? Jälkimmäinen olisi tietysti ihanteellinen perheaktiviteetti, varsinkin jos sinulla on lapsia kotona. Museota katsellessasi voit asettua pienten prinssien ja prinsessojen asemaan ja tuntea olosi unelma -maailmassa.

Prado, Madrid

suuri museo Pradossa

Tee logiikkapeli!

Mitä muistat koulun taidehistoriatunnilta tai tarvittaessa yliopistolta? Eikö jännittävintä ollut erilaisten kuvien seurustelussa? Kunkin aikakauden ominaispiirteiden löytämisessä ja tunnistamisessa on jotain erityistä. Voit yrittää tehdä täsmälleen tämän arkkitehtuurin ja erilaisten kuvien kanssa virtuaalikierroksen aikana. Alla on video, joka opettaa taidehistorian fanit ja opiskelijat kuvaamaan ja päivämäärän kuvia.

Ara Pacis, Rooma

ara pacis rooma upeita museoita

Virtuaalikierros taiteellisena meditaationa

Meditaatio voi olla hyvin erilaista. Tärkeintä on, että käännyt sisäänpäin, tutkit omia tunteitasi ja intuitiotasi tarkemmin, löydät rauhan ja onnen itsessäsi. Se saa sinut paremmin tietoiseksi siitä, miten sanoa se kauniisti. Nykyinen termi tälle on mielen täyteys. Joten meditaationa voimme katsoa melkein mitä tahansa, joka tuo meidät lähemmäksi tätä tavoitetta. Tähän kuuluu myös mukava istuminen kotona ja kauniiden kuvien katselu. Saatat jopa pystyä ottamaan joitain jooga -asentoja, kun katselet kävelykierrosta. Tämä vahvistaa kehoasi varmasti! Varmista tietysti, että valitset ne asennot, joiden avulla voit katsella näyttöä.

arkeologinen museo Ateenassa

Taustakuva, kun syödään yhdessä tai toisessa tapahtumassa

Meidän on pysyttävä kotona ja tehtävä jokapäiväisestä elämästämme jotain erityistä. Olemme kuitenkin kyllästyneet huonoihin uutisiin sairaiden ja kuolleiden kanssa. Riippumatta siitä, kuinka hyvä on pysyä ajan tasalla, sinun on myös voitava sammuttaa virta. Ota enemmän aikaa illalliselle yhtenä iltana, olitpa yksin tai perheen kanssa. Yksi virtuaalikierroksista voisi toimia taustaesityksenä tähän jokapäiväiseen, mutta erityiseen tapahtumaan. Sama koskee muita erikoistapahtumia, kuten syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja muita juhlia.

Metropolitan, New York

pääkaupunkiseudun museo hienoja ideoita

Nauti esityksestä useita kertoja

Korkeat henkiset standardit estävät monia ihmisiä ennen museoihin menoa. Virtuaalimatkat eivät ole poikkeus. Pikemminkin sen pitäisi olla nautinnollinen kokemus. Katso vain näitä ilman odotuksia ja lähestyisit taidetta melko intuitiivisesti. Silloin ymmärrät myös sisäisellä tasolla, miten voit kokea sen intensiivisesti ja antaa sen rauhoittua.

Se on helpompaa kuin luulet! Katso sama kiertue useita kertoja. Huomaat, että huomaat aina uusia hyödyllisiä puolia.

Eremitaasi – Pietari

Eremitaasi - upeita ideoita museoita

pääkaupunkimuseot Roomassa

Vatikaanin museot Rooman virtuaalikierroksilla

aventino -virtuaalimatkat

pinacoteca di brera voruelle -retkiä