5 hauskaa juhlapeliä uudenvuodenaattona – juhli uutta vuotta sydämellisesti nauraen

Pian laskemme jälleen vuoden viimeiset tunnit ja minuutit ja toivotamme uuden tervetulleeksi. Toiveiden ja unelmien, uusien lupausten ja rakkausilmoitusten pitäisi todella toteutua tällä kertaa. Haluaisimme tehdä kaiken paljon paremmin jälleen. Toimi se kaikille! Mutta ennen kuin siirrymme uuteen vuoteen, on hyvä järjestää villi uudenvuodenaatto, eikö? Jos etsit uutta inspiraatiota hauskoihin juhlapeleihin, olet tullut oikeaan paikkaan. Tänään kerromme sinulle 5 suosikkiamme, jotka tarjoavat sinulle ylimääräisen osan juhlia. Uudenvuodenaaton lisäksi niitä voi soittaa myös syntymäpäiväjuhlilla, jouluna tai vain huvin vuoksi ystävien tapaamisessa. Hauskaa kokeilua ja juhlia!

Opi ja käytä hauskoja juhlapelejä uudenvuodenaattona

hauskoja juhlapelit uudenvuodenaaton juhlaideoita

# 1 “Kuka minä olen” – todellinen klassikko juhlapelien joukossa

Monet teistä saattavat jo tuntea pelin. Se sopii paremmin aikuisille, jotka haluavat hauskaa viihdettä ilman paljon liikkumista. Jokainen ottaa Post-it: n ja kirjoittaa siihen kuuluisan tai keksitun henkilön nimen sadusta tai sarjakuvasta.

Paperi on kiinni vieressä istuvan henkilön otsassa ilman, että hän voi lukea, mitä siihen on kirjoitettu. Kyllä ja ei -kysymyksillä jokainen alkaa arvata yksi kerrallaan, kuka hän on. Peli päättyy, kun kaikki ovat jo saaneet selville, mitä jokaisella paperilla on.

Hauskat juhlapelit saavat sinut erityisen hyvälle tuulelle

kuka minä olen hauskoja juhlapelien ideoita uudenvuodenaattona

# 2 “En ole koskaan” – puhdasta kommunikointia !

Englanniksi löydät pelin kohdasta “Never have I ever”. Aika hauska kommunikaatiopeli, jota pelataan paljon kysymyksiä. Nimittäin tehdään röyhkeä tai huvittava lausunto, kuten: En ole koskaan uinut yöllä ilman vaatteita tai en ole varastanut mitään. Silloin kaikkien on hyväksyttävä tai kiellettävä yksi toisensa jälkeen. Peliä voi muokata nauttimalla kulauksen viiniä tai syömällä keksin kaikille – “Ei, en todellakaan ole vielä saanut sitä” iän, maun ja juhlatyypin mukaan.

Peli muistuttaa hieman “Totuus tai uskalla”

Minulla ei ole vielä hauskoja juhlapelejä

# 3 väri ruumiille – lyhyt juhlapeli nuorille ja vanhoille

Tätä peliä voi pelata niin kauan kuin haluat ja se on ihanteellinen 5-6 hengen ryhmille. Se liittyy kuitenkin johonkin harjoitukseen, joka antaa vielä enemmän energiaa ja hyvän mielen. Ei ole turhaa, että peliä pelataan myös energisoijana tai jäänmurtajana seminaareissa ja työpajoissa sekä tiimirakennuksissa. Henkilö / isäntä nimeää värin ja myös kehon osan. Kaikkien osallistujien tulisi nyt laittaa vastaava ruumiinosa tähän väriin riippumatta siitä, missä se on huoneessa. Se voi olla jonkun toisen vaatetus tai seinäkoriste. Jokainen voi vapaasti improvisoida ja luovuus ja nauru ovat tässä kaikessa ja lopussa.

Keksi oma muunnelmasi pelistä

hauskoja juhlapelejä uudenvuodenaattona

# 4 Gummy Bear Oracle – mitä odottaa uudelta vuodelta?

Vaikka tämä peli kuulostaa lapselliselta, se on suunnattu enemmän aikuisille. Se on enemmän kunnianosoitus lapsuudellemme ja menee melko hyvin useimpien ihmisten kanssa. Tarvitset vain syvemmän kulhon ja pussin eri värejä sisältäviä kumisia karhuja. Jokainen voi vetää karhun silmät kiinni. Sitten väristä riippuen tulkitaan, mitä sinua odottaa uusi vuosi. Värit kirjoitetaan etukäteen, kuten: punainen tarkoittaa rakkautta ja kiintymystä tai vihreä vapautta ja luontoa jne..

Värikäs oraakkeli uudelle vuodelle

kumikarhuja oraakkeli hauskoja juhlapelit uudenvuodenaattona

# 5 Erilainen lähestymistapa hiljaiseen postiin – liike nostaa tunnelmaa

Tiedätkö vielä suosittua lasten peliä? Jokainen kuiskaa sanan tai lausunnon vieressä olevan toisen korvaan ja tämä toistetaan sitten pehmeästi toisen korvaan. Lopuksi vertaat sitä, mitä ensimmäinen sanoi ja mitä viimeinen ymmärsi. Mutta entä jos harjoitellaan? Ihannetapauksessa tämän Stiller Postin hauskan version kanssa. Se suoritetaan seuraavasti. Kaikki seisovat peräkkäin peräkkäin. Viimeinen henkilö, joka todella seisoo kasvonsa kaikkien selkää vasten, näyttää viimeiseksi seuraavan liikkeen, mieluiten lyhyen toiminnan, kuten moottorilla ajamisen tai vastaavan esityksen edessään jne. Lopuksi viimeinen ja ensimmäinen henkilö näyttää versionsa liikkeestä kaikkien osallistujien edessä. Se on hauskaa joka kerta. Luvattu!

Hanki samppanja ja konfetti -tykit pian!

hauskoja juhlapelit uudenvuodenaattona jäänmurtaja ideoita

Naura ja juhli kauniisti!

hauskoja juhlapelit uudenvuodenaaton juhlaideoita

Kipinät ovat ajattomia ja universaaleja

hauskoja juhlapelien ideoita uudenvuodenaattona

Aivan kuten ihana ilotulitus keskiyöllä!

hauska juhlapelit uudenvuodenaatto ideoita ilotulitus