Brad Pitt ja Jennifer Aniston osuivat otsikoihin SAG -palkintojen jakamisen aikana

SAG -palkintojen jakaminen oli yksi viime viikon suurimmista uutisista. Kuten aina, siellä oli onnellisia ja pettyneitä ihmisiä, mutta jotenkin kaikki siirtyi tietystä hetkestä taakse ja yhden jännittävän hetken takia. Ainoa unelmapari Brad Pitt ja Jennifer Aniston ovat osoittaneet merkkejä suuresta myötätunnosta toisiaan kohtaan. Fanit tulkitsivat tämän jälleen merkkinä siitä, että he kaksi palaavat yhteen? Onko siinä mitään? Et voi tietää sitä, mutta pelkästään nämä kohtaukset ovat luoneet lämpöä asianosaisten ja tarkkailijoiden sydämiin.

Tämä kohtaus osui otsikoihin

Palkinnot SAG - Brad ja Jennifer

Brad Pittin ja Jennifer Anistonin muistiinpanot

Sekä Brad Pitt että Jennifer Aniston saivat SAG -palkintoja tämän tapahtuman aikana. Brad sai palkinnon roolistaan ​​”Olipa kerran Hollywoodissa”. Siellä hän soitti Leonardo DiCaprion kanssa. Jennifer Aniston palkittiin roolistaan ​​Apple TV + -sarjan elokuvasarjassa “The Morning Show”..

Noin 10 vuotta sitten oli suunnilleen sama tilanne. Tuolloin Brad Pitt sai palkinnon roolistaan ​​Inglourious Basterds -elokuvassa ja Jennifer Aniston Rachel Greenistä sarjassa Friends. Tämä tapahtui viisi vuotta heidän suhteensa päätyttyä. He olivat naimisissa vuosina 2000-2005. Sitten he erosivat, koska Brad Pitt aloitti suhteen Angelina Jolien kanssa.

Et voi tulkita sitä muuta kuin sitä, että Brad tuntee edelleen jotain Jenille?

Brad Pitt ja Jennifer Aniston SAG -palkinnot

Voi olla, että heidän kahden välillä tapahtuu todella jotain?

Oliko mahdotonta jättää huomiotta se tosiasia, että he kaksi loistivat jälleen? Tapaamisensa jälkeen Jennifer Aniston, Brad Pitt ei voinut lopettaa nauramista. Jennifer säteili myös, kun hän tervehti Brad Pittia ja kun hän katsoi häntä yleisöstä puheensa aikana. On videoita ja kuvia, joissa Brad Pitt pitää kättään kävellessään pois. No, katsotaan mitä siellä tapahtuu! On kuitenkin hyvä palata exän luo?

Jennifer Aniston näyttää upealta myös 50 -vuotiaana!

Jennifer Aniston - Celebrity News

Jennifer on varmasti kärsinyt pahasti, kun hän oli eronnut Bradista Angelinan takia!

jennifer aniston brad angelina

Kaksikko oli Hollywoodin unelmapari vuosina 2000-2005

jennifer aniston onnellinen kuva brad pitt

Kaksi olisi silti unelmapari, eikö niin?? 

jennifer aniston yhdessä brad pitt kohtauksen kanssa