Disneyn Leijonakuningas: Upea mestariteos lavalla

Puhdas Afrikka kiehtoo keskellä Hampurin satamaa! Saksalainen lavastus onnistuneesta musikaalista on ollut inspiroiva 16 vuoden ajan "Leijonakuningas" Iso ja pieni ja saa yleisön sydämet lyömään nopeammin. Täydellinen esitys Serengetin värikkäästä maailmasta, täynnä kuumia afrikkalaisia ​​rytmejä ja ajatonta viisautta – aivan mahtavaa! Upea mestariteos, joka perustuu samannimiseen Disney -sarjakuvaan vuodelta 1994 ja josta on tullut yksi maailman rakastetuimmista ja suosituimmista näyttämöistä amerikkalaisen ohjaajan Julie Taymorin luovuuden ja lahjakkuuden ansiosta. Musikaalia on ensi -iltansa jälkeen Broadwaylla vuonna 1997 soitettu yli 17 maassa, mukaan lukien Lontoon West End ja Hampuri, Tokio, Madrid ja Sao Paulo. Se on vertaansa vailla oleva audiovisuaalinen kokemus, jota on vaikea kuvailla. Maaginen ja kaunis maailma, joka on paras kokea itse.

Leijonakuningas – Musikaali Hampurissa

Musikaali Lion Kingin lava

Kunnianosoitus iankaikkiselle elämälle

Jo suurenmoisella alussa ja ilmiömäisten ensimmäisten säkeistöjen kanssa Kappaleita Elton John ja Tim Rice " Loputon ympyrä" tulee väistämätön hanhi. Ja sinut siepattiin Afrikan lämpimään, aurinkoiseen maisemaan, jossa lukuisat upeat eläimet esiintyvät peräkkäin. Rousing ja ainutlaatuinen musikaali herättää välittömästi maalaismaisia ​​tunteita ja syvää kiitollisuutta kaikkein arvokkaimmasta lahjasta meille kaikille – elämä.

Seuraavien 2,5 tunnin aikana olet maagisessa maailmassa, joka tuntuu yhtä totta ja läheiseltä samaan aikaan, ikään kuin se olisi täysin todellinen ja olemassa rinnakkain. Mestarillisesti sävellettyjä pop -kappaleita, kirkkaita värejä, tulisia rytmejä, mielikuvituksellisia pukuja ja hahmoja, ensiluokkaisen kansainvälisen yhtyeen esittämä – todella loistava elokuva lavalla!

"Loputon ympyrä" – säveltäneet ja kirjoittaneet Sir Elton John ja Tim Rice

musikaali rafiki shamanin leijonakuningas

Jopa matka tähän poikkeukselliseen teatteripaikkaan Elben eteläpuolella Landungsbrückenia vastapäätä on jännittävä kokemus. Voit ajaa paikan jättiläiselle keltaiselle teltalle ilmaisilla kuljetusveneillä, jotka on sisustettu teemalla leijona. Matka Afrikkaan alkaa ja jännitys kasvaa joka minuutti…

Koskettava tarina heräämisestä

Lähes kaikki tietävät jo leijonanpennun ja prinssi Simban kiehtovan tarinan, jonka shamaani Rafiki kertoo täällä musikaalissa, toisin kuin elokuvassa. Kasvaessaan rakastavassa kuninkaallisessa perheessä pieni leijona on huoleton ja onnellinen. Hän on kärsimätön tulemaan yhtä suureksi ja vahvaksi kuin hänen isänsä kuningas Mufasa, joka hallitsee valtakuntaansa ymmärryksellä ja rakkaudella. Simba tutkii yhdessä nuoren leijonan Nalan kanssa lapsuuden jännittäviä seikkailuja.

Valitettavasti hänellä on petollinen päävihollinen – setä Scar. Tulevan leijonakuninkaan syntymän jälkeen konna on halunnut tuhota pienen. Koska vain tällä tavalla hän voi tulla kuninkaaksi itse. Ja niin hän aloittaa sopimuksen pilkkaavien hyeenien kanssa ja onnistuu muutaman yrityksen jälkeen tappamaan oman veljensä Mufasan, mutta myös karkottamaan pienen Simban leijonavaltakunnasta syyttämällä häntä isänsä kuolemasta.

Simba ja Nala ovat vihdoin löytäneet toisensa

nala ja simba Leijonakuningas -musikaalissa

Yksinäinen ja tuhoutunut Simba pakenee viidakkoon, missä hän onneksi tapaa kaksi uutta, epätavallista ystävää – meerkat Timonin ja pahkasika Pumbaan. Kiitos heidän uskollisesta ystävyydestään ja positiivisesta elämänkatsomuksestaan "Hakuna Matata" ("Onnellinen on se, joka unohtaa sen, mitä ei voi muuttaa") Simba kasvaa ja muuttuu nuoreksi, vahvaksi leijonaksi. Hän tapaa Nalan jälleen yllättäen ja he rakastavat toisiaan. Nuori leijona on nyt hitaasti valmis menemään takaisin kotiin ja ajamaan pois tyranni Arven, joka on muuttanut valtakunnan autioksi paikaksi ikuisesti.

Jännittävä tarina heräämisestä ja itsensä löytämisestä – ajaton ja universaali.

Suositellaan uudestaan ​​ja uudestaan!

leijonakuningas musiikkisimba

Uuden elokuvan tuotanto on odotettavissa

Hyviä uutisia tuli äskettäin meille kaikille. Uusi tuotanto alkaen "Leijonakuningas" pitäisi tulla elokuvateattereihin vuonna 2019. Se on sekoitus todellista rotaatiota ja tietotekniikkaa. Ja laulaja Beyoncé puhuu leijona Nala. Joten odotamme sitä innolla.

Odottaessasi innokkaasti uutta elokuvatuotantoa voit katsoa unohtumattoman musikaalin Hampurissa tai antaa rakkaalle loistavan joululahjan. Lisätietoja ja halutut musiikkiliput "Leijonakuningas" luulet … Etsi tässä. Nämä alkavat vain 60 eurosta, ja kalleimmat paketit maksavat noin 160 euroa. Jokainen sentti maksaa sataprosenttisesti, koska tämä musikaali on yhtä vahva kuin leijona! Todellinen menestys maailmassa!

Anna itsesi viedä Afrikkaan ja uppoutua leijonakuninkaan salaperäiseen maailmaan, joka on täynnä seikkailua, viisautta ja taikuutta. Tunne, itke ja iloitse yhdessä hahmojen ja esiintyjien kanssa. Nauti 2,5 unohtumattomasta musikaalin tunnista ja anna itsesi mennä.

Goosebumps taattu!

Upeat puvut ja vahvat hahmot

nukketeatterimusiikki leijonakuningas